FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Răsturnare de situație: cine a cerut, de fapt, ca Dinamo - FC Argeș să se joace luni

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 10:31 / Actualizat marti, 23 mai 2023 13:24

Dinamo - FC Argeș, turul barajului de promovare/menținere în SuperLiga, se va juca pe 29 mai, de la ora 20:00. Programarea meciului într-o zi de luni a stârnit furia fanilor alb-roșii, însă tocmai clubul din „Ștefan cel Mare” a solicitat această programare! 

UPDATE 12:30 » Răsturnare de situație: de ce Dinamo - FC Argeș se joacă luni

Surse GSP.ro apropiate de grupare din Pitești dezvăluie că partida se va juca luni tocmai la cererea lui Dinamo!

Inițial, FRF și deținătorul drepturilor TV au dorit să programeze meciul sâmbătă. Doar că Dinamo a solicitat ca partida să se joace luni pentru ca Ovidiu Burcă aibă mai mult timp la dispoziție pentru a recupera jucătorii accidentați

Deși inițial nu au acceptat, cei de la FC Argeș au fost de acord cu cerința lui Dinamo, deși se așteaptă ca luni să aibă mai puțini fani în tribune decât ar fi avut sâmbătă.

Fanii lui Dinamo au protestat și acuzau un complot: „FRF nu ne vrea în Liga 1!”

Când au văzut programarea partidei, suporterii „câinilor” au protestat pe Facebook, atacând Federația Română de Fotbal.

Mesajele suporterilor lui Dinamo și FC Argeș, pe Facebook:

Dileme uriașe ale antrenorilor înainte de barajul Dinamo - FC Argeș » Burcă are dureri de cap cu accidentații, Vintilă cu regula U21
DINAMO
Dileme uriașe ale antrenorilor înainte de barajul Dinamo - FC Argeș » Burcă are dureri de cap cu accidentații, Vintilă cu regula U21

„Buzău cu UTA joacă sâmbătă și noi jucăm luni, este clar că nu ne vrea FRF în Liga 1, se vrea ca Dinamo București să mai stea în Liga 2, să mai crească interesul pentru Liga 2 organizată de FRF, rușine FRF și televiziunile!”

„Oficialii ăștia noi și tineri pe care ii avem nu comentează nimic la faza că meciul e pus luni? Nu cer nici măcar o justificare?! Singurul plus e că mai avem o zi pentru recuperarea celor accidentați”

„Puteau să pună și duminică meciul, campioana s-a decis nu mai este nimic de stabilit în ultima etapă”

„FRF și televiziunile sunt o mizerie.. normal că pun Dinamo luni, că face audiență și lunea.. De ce să pună un meci fără miză din play-off lunea”

„Parcă era vorba să se joace duminică, ce fac, își bat joc de noi?!”

„Pus special luni, să vina cât mai puțini suporteri...mulțumim FRF!”

„De ce luni? Chiar nimeni din conducere nu are nimic de zis? Sunt mulți suporterii care vin din provincie sau din afara țării special pentru meciul ăsta și pentru Dinamo, dar pentru o zi de luni este foarte dificil de ajuns”

3iunie este data disputării returului dintre ”câini” și piteșteni, în Trivale, de la ora 20:00

„Programările meciurilor sunt împotriva spectatorilor? Să nu meargă lumea la meci?”

„Rușine că programați așa meci lunea!!! Jenant!”

Mesajele suporterilor lui FC Argeș, pe Facebook:

„Titlul s-a jucat... Pentru ce îmi pui meciuri fără miză sâmbată și duminică?? Până și dinamoviștii se plâng, care joacă acasă”

„Lumea are serviciu, schimbul 2. Fotbalul se joacă în weekend!”

„O programare super penibilă, bine că se joacă sâmbătă play-off-ul în care doar locul 4 mai are o miză... Jenant”

„Ce programare de 2 lei. Am văzut de dimineață pe LPF că barajele s-ar jucat fie sâmbătă la 20:30, fie luni la 20:00. Incredibil cum ne-au pus tocmai pe noi luni”

„Mulțumim televiziunilor pentru programarea acestui meci care are o miză imensă pentru ambele echipe lunea, în timp ce slugile țării joacă un meci pentru nimic în weekend”

„Turul pe 29 mai și returul pe 3 iunie, în timp ce UTA și Buzău joacă pe 27 mai și 5 iunie și au mai mult timp... Ce e asta?!”

În această dimineață, chestionat vizavi de această programare a ”câinilor”, Andrei Nicolescu, președintele dinamoviștilor, a oferit o reacție pentru GSP.ro: „Regret, regretăm, că nu vor putea asista mai mulți spectatori din provincie pe stadion, știindu-se bine suportul și forța fanilor dinamoviști, dar este evident că două zile de recuperare în plus sunt importante. Hai Dinamo!”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Incredibil! Hahaha!” » Transformarea radicală a lui Hagi: „Acum 16 ani, la Steaua, ne-am dus 5-6 la el să-l convingem”

video Mutu, supărat pe toată lumea: „Băieții buni nu câștigă campionate” » Ce spune Niculae despre meciul cu FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
duta_dd
duta_dd  •  23 Mai 2023, 20:20
Postat de Vasi86 pe 23 Mai 2023, 16:46

Eu bag mana in foc ca noii "patroni" de la Dinamo nu vor promovarea in liga 1, cel putin nu in sezonul asta, si motivul e simplu, nu sunt in stare sa sustina Dinamo in liga 1, tocmai de aceea fac tot ce e posibil ca Dinamo sa piarda si cu Argesul..

Sunt de acord.

Vasi86
Vasi86  •  23 Mai 2023, 16:46

Eu bag mana in foc ca noii "patroni" de la Dinamo nu vor promovarea in liga 1, cel putin nu in sezonul asta, si motivul e simplu, nu sunt in stare sa sustina Dinamo in liga 1, tocmai de aceea fac tot ce e posibil ca Dinamo sa piarda si cu Argesul..

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  23 Mai 2023, 15:42
Postat de ghedmar pe 23 Mai 2023, 15:16

Nu e firesc ca echipele aflate in insolventa sa joace in prima liga, sa speram ca se va modifica legea.

Îți vine greu cu insolvența, nu!?... Mă gândeam să îți spun să înveți să citești, dar mi-am dat seama cam prin ce zona s-rasturnat carul cu proști, și m-am gândit la voi, ăștia cu gura mare și cu nervii slabi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează