FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Dinamo și-a prezentat administratorul școlit la „Johan Cruyff Institute”: „Vom restarta activitatea, după modelele cluburilor din campionatele puternice ale Europei”

Vlad Iacob (foto) a fost numit administrator special la Dinamo
Vlad Iacob (foto) a fost numit administrator special la Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 18:53 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 18:58

Vlad Iacob (34 de ani) a fost numit administrator special la Dinamo, poziție rămasă vacantă după demisia lui Iuliu Mureșan.

UPDATE ora 19:00 - Vlad Iacob, prezentat oficial la Dinamo

Printr-un comunicat postat pe contul oficial de Facebook, Dinamo l-a prezentat pe Vlad Iacob, noul administrator special. 

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. 

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de football business modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei. 

Termenul nu înseamnă doar primul «11» anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși! E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!", a spus Vlad Iacob.

Deținător al unui masterat în "Football Business" la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948
- Comunicat Dinamo

UPDATE ora 15:20 - Dinamo are administrator special

Din informațiile GSP.ro, Vlad Iacob a fost numit în funcția de administrator special al lui Dinamo.

Urmează ca acesta să aibă o întrunire cu echipa și cu staff-ul tehnic, iar ulterior să contureze primele mutări cu privire la componența acestora.

Acum că are administrator special confirmat, Dinamo va putea numi un antrenor principal cu care să abordeze noul sezon de Liga 2, programat să înceapă pe 6 august.

Eu sunt dispus să mă implic la Dinamo ca administrator special, dacă vor exista resursele financiare necesare. Altfel, un administrator special nu va face altceva decât să meargă acolo ca să stingă lumina. 

Nu poți să conduci un club de fotbal fără resurse financiare”, spunea Iacob într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor pe 15 iulie.

5 lucruri inedite după ce Dinamo și-a aflat programul din Liga 2: primul derby cu Steaua după 20 de ani + dueluri cu „dragonii” și „călăreții roșii”
DINAMO
5 lucruri inedite după ce Dinamo și-a aflat programul din Liga 2: primul derby cu Steaua după 20 de ani + dueluri cu „dragonii” și „călăreții roșii”

Știrea inițială - Vlad Iacob va fi numit administrator special la Dinamo

Acționarii clubului din Ștefan cel Mare au ajuns la un numitor comun, iar tânărul specializat în fotbal-business așteaptă să fie confirmat de către Adunarea Generală a Acționarilor (AGA).

Numirea acestuia se va produce în cel mai scurt timp, prin corespondență, pentru că administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, responsabil cu organizarea AGA în insolvență, și acționarul majoritar, Dorin Șerdean, sunt plecați din țară.

Astfel, după numirea lui Vlad Iacob ca administrator special, Dinamo va putea numi și un antrenor principal, cu doar două săptămâni înainte de startul noului sezon din Liga 2.

Acțiunile la Dinamo sunt deținute astfel: Lotus (Dorin Șerdean) - 72,8758%, DDB - 20,0610%, ACS FC Dinamo (Nicolae Badea) - 7,031%, Cornel Dinu - 0,013%. 

Ovidiu Burcă, antrenor la Dinamo

Ovidiu Burcă (42 de ani) este varianta de antrenor principal pregătită de responsabilii clubului din Ștefan cel Mare. Ovidiu Burcă a promovat cu CSM Slatina în Liga 2, dar nu a căzut la un acord pentru a continua. și e iber de contract în acest moment,.

Revenit în tainele antrenoratului după ce o bună perioadă a fost conducător la Rapid, Burcă e pregătit să o preia pe Dinamo, un club important din cariera acestuia. Transferat în Ștefan cel Mare în 2002, alături de alte nume celebre din „lotul Nețoiu”, Ovidiu Burcă a cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

VIDEO Ionuț Chirilă știe strategia care ar salva Dinamo: „Se poate construi o echipă, există jucători talentați”

Citește și: 

Tragere norocoasă pentru Dinamo: început lin și doar două deplasări istovitoare

Ofertă din Liga 1 pentru jucătorul lui Dinamo cu 1 gol în 52 de meciuri: „Nu-mi cereți bani pe el, că nu dă nimeni”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
tataika
tataika  •  21 Iulie 2022, 06:20

Stai sa vezi ce bani strâng socios ăștia cu programul lor! Credeți ca mai prostiti oamenii?. Luați de la tararache, bucurica și anghel, ca ei ar trebui sa aibă, măcar niște resturi de la socios aia...

tataika
tataika  •  21 Iulie 2022, 06:17
Postat de boierasul pe 20 Iulie 2022, 21:56

Și totuși.... pentru binele fotbalului din România.... Forza Saburtalo))

Tu mai ai tupeu sa vorbești despre fotbal? Retrogradatule!

legio.sud
legio.sud  •  21 Iulie 2022, 00:11
Postat de istet10 pe 20 Iulie 2022, 16:03

Bani de tren pt deplasarea la Galati aduce Iacob?

De unde domne ca omul e pe minus ?!?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează