FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

NEWS ALERT Noul șef de la Dinamo a intrat în direct și a anunțat antrenorul pentru Liga 2: „E absolvent de Psihologie”

Vlad Iacob a fost numit administrator special la Dinamo
Vlad Iacob a fost numit administrator special la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 19:20 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 19:28

Vlad Iacob (34 de ani), noul administrator special al lui Dinamo, a anunțat că Ovidiu Burcă (42) urmează să fie numit antrenorul „câinilor”!

În direct la Radio Dinamo 1948, Iacob a povestit cum a primit vestea că va fi numit administrator special și a dezvăluit că își propune să numească „urgent” un staff tehnic. Burcă este așteptat să semneze în această seară cu Dinamo.

5 lucruri inedite după ce Dinamo și-a aflat programul din Liga 2: primul derby cu Steaua după 20 de ani + dueluri cu „dragonii” și „călăreții roșii”
DINAMO
5 lucruri inedite după ce Dinamo și-a aflat programul din Liga 2: primul derby cu Steaua după 20 de ani + dueluri cu „dragonii” și „călăreții roșii”

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo: „Sperăm să parafăm înțelegerea cu Burcă în această seară”

Îmi propun să echilibrez situația în plan administrativ și sportiv, e urgent să instalăm un staff tehnic nou și ambițios. Obiectivul clubului este lupta pentru promovare. Trebuie să aducem clubul în Liga 1 în cel mai scurt timp posibil. Misiunea nu va fi una ușoară, de-asta avem nevoie de toți suporterii alături de noi.

Am luat în considerare mai multe variante pentru postul de antrenor, am discutat cu oameni din fotbal, am analizat opțiunile din piață, nu erau foarte multe. Mulți antrenori cu o viziune similară ca a mea erau deja la alte cluburi. E important ca cei din conducerea administrativă să aibă o viziune similară cu cea a antrenorului. 

Ovidiu Burcă e un tip pe care-l cunosc de câțiva ani buni, e un tip care folosește cele mai noi metode din fotbal, e un tip care aplică principiile sănătoase existente în fotbalul european, e un absolvent de Psihologie, ceea ce îl va ajuta cu siguranță. 

Va avea și un consilier tehnic experimentat. Sperăm să parafăm înțelegerea cu Burcă în următoarele ore. Mâine dimineață ar trebui să fie la antrenament”, a declarat Iacob.

E o onoare să fiu aici. Știu că trecerea de la suporter la oficial este una interesantă. Îmi va fi dificil, probabil, în anumite momente să-mi ascund emoțiile specifice oricărui suporter. 

Nu voi uita niciodată momentele speciale pe care le-am trăit în tribună și în peluză. Au fost victorii extraordinare, au fost golurile din acel 4-2 cu Steaua în Ghencea, încă țineam coregrafia deasupra capului la primele două goluri, pe care nu le-am văzut. Acum, responsabilitatea și demnitatea funcției pe care o ocup mă obligă să am o conduită diferită

Vlad Iacob, administrator special Dinamo

Cum a fost Vlad Iacob prezentat la Dinamo: „Deținător al unui masterat în «Football Business» la Johan Cruyff Institute”

Printr-un comunicat postat pe contul oficial de Facebook, Dinamo l-a prezentat pe Vlad Iacob, noul administrator special, miercuri seară.

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. 

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de football business modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei. 

Termenul nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși! E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!", a spus Vlad Iacob.

Deținător al unui masterat în „Football Business„ la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948
- Comunicat Dinamo

Ovidiu Burcă urmează să fie prezentat la Dinamo!

Acum că are administrator special confirmat, Dinamo va putea numi un antrenor principal cu care să abordeze noul sezon de Liga 2, programat să înceapă pe 6 august.

Ovidiu Burcă (42 de ani) este varianta de antrenor principal pregătită de responsabilii clubului din Ștefan cel Mare. Burcă a promovat cu CSM Slatina în Liga 2, dar nu a căzut la un acord pentru a continua și e liber de contract în acest moment.

Noul șef de la Dinamo a intrat în direct și a anunțat antrenorul pentru Liga 2: „E absolvent de Psihologie”
Ovidiu Burcă

Revenit în tainele antrenoratului după ce o bună perioadă a fost conducător la Rapid, Burcă e pregătit să o preia pe Dinamo, un club important din cariera acestuia de jucător. Transferat în Ștefan cel Mare în 2002, alături de alte nume celebre din „lotul Nețoiu”, Ovidiu Burcă a cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

VIDEO. Ionuț Chirilă crede că știe strategia care ar salva Dinamo: „Se poate construi o echipă, există jucători talentați”

Tragere norocoasă pentru Dinamo: început lin și doar două deplasări istovitoare

Ofertă din Liga 1 pentru jucătorul lui Dinamo cu 1 gol în 52 de meciuri: „Nu-mi cereți bani pe el, că nu dă nimeni”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
tataika
tataika  •  21 Iulie 2022, 06:15

Cu diploma de psihologie, baiatu' va aduna grămezi de sponsori, care se vor bate pe o bucățică din chiloții câinilor, pentru a-și expune siglele. De fact, nu mai sunt câini, ca au dispărut, acum sunt alb-roșii, atât!

coolsavas
coolsavas  •  20 Iulie 2022, 23:37
Postat de rocky5 pe 20 Iulie 2022, 22:55

Randoame, ești plictisitor cu aceleiași aberații!

crede-ma,cand vad cum insistati pe acelasi prostii de vreo 5 ani parca prind putere si mai multa sa tot spun adevarul non stop. adia m-am gandit ca dupa 2 hai 3 v-ati plictisti. dar nu,tot marsahati pe aceasi prostie voi antistelistii ca nu aveti pe ce altceva sa marshati.

rocky5
rocky5  •  20 Iulie 2022, 23:19

La Dinamo e nevoie de bani, nu de psiholog! Când ai buzunarele si stomacul pline, știi cum ți se reglează moralul? Instantaneu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează