FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Nicolae Badea l-a sunat să o preia pe Dinamo, antrenorul i-a răspuns imediat: „Aș veni și pe jos, dar nu acum”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 12:13 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 12:59

În direct la GSP LIVE, Florentin Petre (46 de ani) a dezvăluit că a fost căutat de Dinamo.

Antrenor la Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3), Petre dezvăluie că a discutat cu fostul acționar al lui Dinamo, Nicolae Badea, care nu face parte în mod oficial din conducerea clubului. Fostul mijlocaș spune că nu va veni acum să antreneze formația alb-roșie, dar speră că în viitor va reveni la echipa sa de suflet.

VIDEO Florentin Petre, căutat de Nicolae Badea pentru a veni la Dinamo: „Acum sunt angrenat în alt proiect”

„Am spus că aș veni pe jos la Dinamo... Am vorbit cu domnul președinte Badea zilele trecute. Eu așa îi spun, domnul președinte.  Am vorbit cu mai mulți. Erau mai mulți acolo, era și Ion Marin și Florin Răducioiu. Era normal să vorbim, ne cunoaștem de o viață.

Ei m-au sunat să stăm de vorbă... Probabil să-i ajut. Am spus că nu e nicio problemă. Într-un viitor apropiat voi veni și voi ajuta Dinamo. Am o datorie extraordinar de mare. E normal să dau înapoi ce mi-a oferit Dinamo.

Dar sunt angrenat într-un proiect. Am spus că stau și nu pot onora nicio ofertă. La Piatra Neamț avem dorința de a face performanță.

Nu cred că Nicolae Badea are un rol în prăbușirea lui Dinamo. Eu vorbesc cu el la telefon. Niciodată nu s-a pus problema să facă rău. Din contră. A adus bani de acasă, a făcut rost de sponsori și ține foarte bine legătura cu șefii DDB. Probabil că au ședințe în care fac tot posibilul să salveze clubul”, a spus Florentin Petre la GSP LIVE.

Investitorul care va veni acum va avea respectul meu. Așa cum a avut și domnul Negoiță, când a salvat clubul de la faliment 

- Florentin Petre

  • Ca antrenor, Florentin Petre a fost secund la Dinamo și principal la Dinamo 2. A mai antrenat la Foresta și Dacia Unirea Brăila, iar din ianuarie o pregătește pe Ceahlăul.
  • Ca jucător, Petre a fost unul dintre cei mai importanți oameni din istoria recentă a lui Dinamo. Fost căpitan, Petre a stat 18 ani la club. Fostul mijlocaș dreapta a marcat 43 de goluri pentru roş-albi în cele 259 de partide disputate în toate competițiile. A cucerit 8 trofee cu Dinamo pe plan intern: 3 titluri, 4 Cupe şi o Supercupă. A mai jucat la ȚSKA Sofia (2006-2008) și Terek Grozny (2008-2010) și s-a retras în mai 2011, de la Victoria Brănești.

Citește și: 

„N-am mai întâlnit așa ceva. Perverși rău!” » Jonathan Rodriguez dă din casă după ce a plecat de la Dinamo

Dinamo, la 3 zile de colaps total! Zăvăleanu, mesaj șocant în vestiar: „Banii până vineri sau faliment!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
danglumetu
danglumetu  •  07 Iulie 2022, 09:02

ptiu, ce ghinion, e prins, ma', in alte proiecte! iarta-l, Doamne, ca niciodata n-a stiut ce spune!

danglumetu
danglumetu  •  07 Iulie 2022, 08:45

neaparat sa vina si cu betivul ala mic pt redresarea lui dinamo!

istet10
istet10  •  06 Iulie 2022, 23:09

Pana sa vina antrenor, soseste vinerea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close