FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV „N-am mai întâlnit așa ceva. Perverși rău!” » Jonathan Rodriguez dă din casă după ce a plecat de la Dinamo

Jonathan Rodriguez, în alb-roșu, la Dinamo // foto: Cristi Preda
Jonathan Rodriguez, în alb-roșu, la Dinamo // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2022 18:45 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 09:05

Jonathan Rodriguez, 32 de ani, ar fi dorit să continue cu Dinamo și în Liga 2. Argentinianul a fost stupefiat de faptul că au apărut diverse informații din vestiar, inclusiv fake news cum ar fi faptul că el și Cristiano Figueiredo s-ar fi înțeles cu U Cluj.

Jonathan Rodriguez a fost în ipostaza rară de a câștiga în același sezon titlul cu CFR Cluj, dar și de a retrograda cu Dinamo! Argentinianul, considerat cel mai bun mijlocaș central din România în perioada petrecută la FC Botoșani, a fost un boom pe piața transferurilor atât vara trecută, când a semnat cu ardelenii, cât și în iarnă, când a fost împrumutat de „câini” din Gruia. 

În prezent, a încheiat conturile cu Dinamo, cât de curând trebuie să lămurească situația și cu CFR Cluj. Are oferte de a continua în România, unde ar și dori, Sepsi a făcut presing să-l aducă, fie și împrumut, are și variante din străinătate.

Dorin Rotariu, fotbalistul care l-a lăsat cu „seen” pe Mihai Stoica, a semnat: „M-am simțit dorit foarte mult”
CONTRACT
Dorin Rotariu, fotbalistul care l-a lăsat cu „seen” pe Mihai Stoica, a semnat: „M-am simțit dorit foarte mult”

Jonathan Rodriguez: „Voiam să rămân și în Liga 2, am avut discuții”

Sud-americanul nu reușește nici acum, la 5 săptămâni de la retrogradarea lui Dinamo, să înțeleagă cum a fost posibil ca echipa să piardă barajul cu U Cluj și să pice în „B”. 

„Chiar și așa, am avut discuții să rămân în Liga 2, dar era foarte, foarte greu să continui, chestie de salariu. Clubul nu putea achita peste un anumit plafon, depind și eu de bani, ca orice om. Am avut o relație foarte OK cu clubul. S-a auzit că vine un investitor, dar până nu e nimic concret... 

Eu aș fi dorit să continui, am avut discuții înainte de baraj, aș fi rămas pe mai departe la Dinamo, clar, dacă rămânea în Liga 1. Voiam să fiu la Dinamo, voiam în București. Familia s-a simțit bine în Capitală”, a declarat Jonathan pentru Gazeta Sporturilor.

Rodriguez recunoaște: „Mă miră, dar n-am făcut anchete”

„Erați uniți sau fiecare cu treaba lui?” a fost chestionat argentinianul. „Da, eu simt că eram bine între noi, uniți, dar dacă nu se vede și-n rezultate... Oricum, e ciudat. Eu simțeam că eram uniți, dar apoi apăreau diverse chestii în presă. Și cine le spunea la presă, ce câștiga? Din păcate, spune multe despre caracterul unora. 

Orice se întâmpla în vestiar, apărea în media. N-am mai întâlnit așa ceva! Dacă i-am simțit pe colegi perverși sau incorecți? Chiar nu, de aceea mă miră. 

Cât am stat eu la Dinamo, șase luni, toți au fost corecți, au vrut să câștige, nu s-a dat nimeni la o parte. Cine să dea? Te gândești la cei care nu joacă, dar nu poți afirma ce nu cunoști. Urât. Nu m-a interesat să fac anchete, nu sunt polițist”, a mai zis Rodriguez.

„Sunt eu la U Cluj?!”

În preajma barajului cu U Cluj (0-2, 1-1) au apărut informații, ce-au circulat și pe rețelele de socializare, ulterior și Răzvan Zăvăleanu a făcut anchetă internă, că portarul Cristiano Figueiredo și Jonathan Rodriguez s-ar fi înțeles cu „Șepcile roșii” și au semnat precontract cu adversarii direcți! 

„N-am înțeles de unde și cum a apărut asta. Sunt perverși rău cei care au zis așa ceva! Au trecut cinci săptămâni de la baraj, aproape începe Liga 1, eu sau Figueiredo suntem la U Cluj?! Dacă a spus cineva de la Dinamo sau de la CFR Cluj sau de altundeva să le fie rușine! 

Am auzit și eu la vestiar, s-a vorbit acolo, nu îmi venea să cred. Apoi, evident, a apărut și în media, nu știu cine scornea minciunile astea”, a răbufnit Jonathan.

Mă văd continuând în România. Depinde și ce echipă mă caută. Săptămâna asta ar trebui să deslușesc situația, toate echipele și-au cam format lotul. Impresarul vorbește cu cei de la CFR. Eu am pregătirea făcută la zi, cu Dinamo, până acum.

Aveam speranțe că vom continua în Liga 1, când am semnat în iarnă cu Dinamo am crezut că evităm și barajul. Nu pricep cum de-am pierdut în acest hal. Multe puncte pierdute aiurea, unele pe final de meci, n-am avut moral. E greu dacă nu câștigi sau dacă pierzi 2-3 meciuri la rând.

Vina este comună în privința retrogradării. Multe lucruri s-au adunat. Multe energii negative. Noi pe teren n-am făcut ce trebuie, apoi tot ceea ce înseamnă Dinamo nu a mers.

- Jonathan Rodriguez

Cariera lui Jonathan Rodriguez în România

EchipeMeciuriGoluri / Assist-uri
FC Botoșani1261016
CFR Cluj17--
Dinamo16-3

Jonathan Rodriguez: „Nu am simțit că joc poziția mea, ca număr 6” 

Rodriguez nu e mulțumit nici el de ceea ce a arătat la Dinamo, simțea că putea mai mult. 

„Dinamo venea cu probleme dinainte, iar noi, cei care am ajuns în iarnă, n-am putut mai mult. Eu nu m-am simțit că joc în poziția mea, ca număr 6, n-am putut să ajut mai mult. De aceea n-am putut mai mult, n-am jucat ce aș fi putut da mai bun. A fost decizie tehnică, eu am vorbit cu amândoi antrenorii. 

Cred că puteam ajuta mai mult, ca număr 6, în 4-3-3, ori noi am jucat cam 4-2-3-1 mereu. Eu zic unde știu că dau eu cel mai bun randament, alături de doi interi. Incredibil, un brand ca Dinamo să ajungă în liga a doua! 

Așa e la fotbal, dacă nu dai goluri, pierzi tot. Cum m-am înțeles cu antrenorii? Știu ce-au zis alți colegi, sincer, rămâne pentru mine cum m-am înțeles cu ei. Ce să mai zic acum?! E prea târziu”, a comentat argentinianul.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ar putea fi marea surpriză a verii la Dinamo: „Da! De ce nu?”

Continuă haosul de la Dinamo: „câinii” nu mai au acces nici la mașina de spălat + Un nou amical perfectat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Ussb
Ussb  •  05 Iulie 2022, 13:03
Postat de Ussb pe 04 Iulie 2022, 22:27

Mai mama... ce vad aici.. a doua declaratie a lui Rodriguez, cuvantul "cîstigi" cam deranjează. Mai poti face greseli gramaticale.. dar in felul asta!!! Si la nivelul asta!! Este deranjanant!! Poate asa s-o fi exprimat omul :))

Ma bucur ca a-ti rectificat problema, se vedea urat ;)

balotelli
balotelli  •  05 Iulie 2022, 07:38

"„Sunt eu la U Cluj?!” Sunt perverși rău cei care au zis așa ceva". Ați văzut bine: am pus două seturi de ghilimele, de pervers ce sunt. Tot ce are legătură cu U e pervers, nu? Începând cu episodul 2008, de la acel jandarm cameraman. Prefer forum-urile cu Dinamo, unde nu-mi amintesc colegii de el, la fiecare postare, cum se întâmplă pe articolele cu U. Revenind la caz, Jonathan își acuză colegii de lipsă de caracter, pentru că ar fi divulgat secretele din vestiar în presă, aducând din nou în discuție aspectul pervers al problemei: "i-am simțit pe colegi perverși sau incorecți? Chiar nu." Dar i-a simțit turnători sau sifonari. Iar pentru asta, îi taxează, bârfindu-i și insinuând diverse chestiuni perverse... chiar în presă. Cine vorbește oare de caracter? Cel care se ia în bârfă cu can-can-iștii? Aici e de fapt... cheia perversității.

boierasul
boierasul  •  05 Iulie 2022, 01:56
Postat de Ussb pe 04 Iulie 2022, 22:27

Mai mama... ce vad aici.. a doua declaratie a lui Rodriguez, cuvantul "cîstigi" cam deranjează. Mai poti face greseli gramaticale.. dar in felul asta!!! Si la nivelul asta!! Este deranjanant!! Poate asa s-o fi exprimat omul :))

Sa fim serioși)) Ce pretenții sa avem de la un străin, când cei care vând "gogoși" în presă fac asemenea greșeli))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează