FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Ar putea fi marea surpriză a verii la Dinamo: „Da! De ce nu?”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2022 17:27 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 18:02

Steliano Filip (28 de ani) ar putea să rămână la Dinamo, dacă formația bucureșteană îi achită restanțele salariale: „Da! De ce nu?”.

Dinamo este în fibrilații în așteptarea răspunsului final dinspre potențialii investitori români. Aceștia au și efectuat un audit cu gândul de a prelua clubul. În ceea ce-i privește pe israelieni, nu au mai dat semnale concrete că ar vrea să finanțeze gruparea roș-albă.

Continuă haosul de la Dinamo: „câinii” nu mai au acces nici la mașina de spălat + Un nou amical perfectat
DINAMO
Continuă haosul de la Dinamo: „câinii” nu mai au acces nici la mașina de spălat + Un nou amical perfectat

Până atunci, echipa se antrenează la Săftica sub comanda lui Iulian Mihăiescu. Joi este vizita medicală, iar sâmbătă dimineața amicalul cu Unirea Slobozia. Printre surprizele de care ar putea avea parte suporterii dinamoviști este și cea legată de faptul că Steliano Filip ar putea continua în alb-roșu!

Dinamo l-ar putea păstra pe Steliano Filip

Steliano Filip nu a renunțat la gândul de a pleca de la Dinamo, lucru dezvăluit într-un interviu acordat Gazetei. Clubul nu este de acord ca jucătorul de bandă stângă să plece gratis. Fotbalistul s-a arătat dispus să renunțe și la salariile restante, doar să fie lăsat să plece la parametrii zero, însă administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu s-a opus.

Steliano Filip nu a fost în lot sâmbăta trecută cu Chiajna (0-1), în amical, din cauza unei accidentări. Fundașul stânga se pregătește separat, dar merge zilnic la cantonament la Săftica. Totodată, jucătorul așteaptă ca Dinamo să-i achite restanțele salariale, el înaintând memoriu ca să primească banii. 

„Eu am vrut să renunț la salariile restante, dar clubul a avut o altă idee. Aștept acum să se rezolve situația. Dacă sunt șanse să mai joc pentru Dinamo. Da! De ce nu?", a reacționat Steliano Filip pentru GSP.ro.

VIDEO Gabi Răduță, șocat de retrogradarea lui Dinamo: „Nu credeam vreodată că se va ajunge aici

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Au ieșit la iveală adevăratele motive pentru care a fost demis Mircea Rednic de la Dinamo. Raportul lui Zăvăleanu de la tribunal

Zăvăleanu, răspuns pentru Rednic: „Nu am luat niciun leu de la Dinamo, dar am adus sute de mii de euro”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
istet10
istet10  •  06 Iulie 2022, 09:59
Postat de boierasul pe 06 Iulie 2022, 01:37

Probabil te crezi isteț, dar nu prea te duce capul)) am explicat mai jos de ce plângăciosul Filip momentan nu poate pleca de la Dinamo. Ce legi faci tu în "istețimea" ta...

Ba, tu nici cap nu ai. Nu esti capabil sa intelegi sensul textului citit.

balotelli
balotelli  •  06 Iulie 2022, 09:19
Postat de istet10 pe 05 Iulie 2022, 21:30

Boierasule, nu cota este relevanta. Eventualele clauze din contract care ar prevede sume pt reziliere. Curios modul in care se face moderarea. Daca il faci prost pe careva, e in regula. Daca spui ca *** este de neacceptat. Greu de inteles.

Păi spune-i pe nume. Spune-i direct "Zăvăleanu" și nu te mai cenzureză nimeni. Că el asta e: vocea lui Zăvăleanu pe un forum de 2 lei. Merge pe principiul: "Dai în mine - dai în tine!... Dai în fabrici și uzine!... Dacă dai în Zăvăleanu... Dă boieru' cu ciocanu'...Și zice că ești isteț... Doar unde ai păru' creț! :).

boierasul
boierasul  •  06 Iulie 2022, 01:37
Postat de istet10 pe 05 Iulie 2022, 21:14

*** Pai si datoria catre jucator? Pt datoriile acelea se poate negocia o compensare. E nevoie de hotarare judecatoresca pt a fi platita? Pe de alta parte jucatorul are depus memoriu. Poate deveni jucator liber si cu si fara presedinte. Pai pt plati curente cine semneaza acum? Cineva a preluat din atributiile lui Muresan. Daca nu au fost delegate, atunci este efectiv vorba de inactivitate. Nici transferul contra unei sume nu este posibile in aceste conditii. Bine Zavaleanu nu concepe plecari fara beneficii pt ca este cointeresat in acest sens. Oricum , indeciziile actuale indreapta si mai clar clubul catre desfiintare. Lucru corect.

Probabil te crezi isteț, dar nu prea te duce capul)) am explicat mai jos de ce plângăciosul Filip momentan nu poate pleca de la Dinamo. Ce legi faci tu în "istețimea" ta...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează