FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Dinamo și-a găsit A1, dar numirea e momentan blocată: „Abia atunci vom avea antrenor” » Prima reacție a tehnicianului

Dinamo e forțată de tims să-și găsească un antrenor principal / Sursă foto: Ionuț Tăbultoc
Dinamo e forțată de tims să-și găsească un antrenor principal / Sursă foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de , - Publicat luni, 18 iulie 2022 19:07 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 19:46

Dinamo e forțată de timp să-și instaleze un antrenor principal, iar toate indiciile duc către numele lui Ovidiu Burcă (42 de ani), cel care sezonul trecut a stat pe banca celor de la CSM Slatina. Totuși, mutarea depinde de un amănunt esențial. 

„Câinii” încă nu și-au numit un administrator special, iar instalarea unui tehnician nu se poate realiza fără acest lucru. Contactat de repoterii Gazetei, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a fost ferm: „Până nu vom avea un administrator special, nu va fi niciun antrenor!”

Cel mai probabil, Ovidiu Burcă așteaptă instalarea lui Vlad Iacob în această funcție, afaceristul și Burcă purtând deja o rundă de negocieri cu oficialii dinamoviști. Ovidiu Burcă a oferit o reacție pentru Gazeta în această seară, în care a confirmat tratativele cu Dinamo, infirmând însă că a ajuns la un acord cu „haita”.

Ovidiu Burcă, pentru GSP: „Nu pot confirma că sunt antrenorul lui Dinamo, nu am semnat absolut nimic”

„Au fost niște discuții astăzi, dar lucrurile nu sunt clare. Nu pot confirma că sunt antrenorul lui Dinamo, pentru că nu am semnat absolut nimic. Am vrut să văd exact care e situația clubului, am avut o întâlnire și cu reprezentanții DDB, dar și cu reprezentanții administratorului judiciar. 

Lucrurile sunt încă un pic departe de a fi aranjate. Ar trebui să se numească un administrator special, iar de acolo lucrurile trebuie să intre în normalitate. Vedem zilele viitoare ce se va întâmpla”, a declarat Burcă, pentru GSP.ro.

Revenit în tainele antrenoratului după ce o bună perioadă a fost conducător la Rapid, Burcă e pregătit să o preia pe Dinamo, un club important din cariera acestuia. Transferat în Ștefan cel Mare în 2002, alături de alte nume celebre din „lotul Nețoiu”, Ovidiu Burcă a cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

Vlad Iacob ar putea deveni noul administrator special la Dinamo

Vlad Iacob este unul dintre oamenii care caută soluții pentru salvarea lui Dinamo, împreună cu administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu. Despre Vlad Iacob se spune că ar fi chiar omul-cheie implicat în vânzarea formației care a retrogradat în Liga 2 și ar urma să fie numit administrator special, în locul lui Iuliu Mureșan, care a renunțat la funcție.

Dinamo și-a găsit A1, dar numirea e momentan blocată: „Abia atunci vom avea antrenor” » Prima reacție a tehnicianului
Vlad Iacob

Vlad Iacob este fiul omului de afaceri Dorin Iacob, fost apropiat de-ai lui Traian Băsescu, în prezent analist politic. El a discutat cu Ovidiu Burcă, antrenorul vehiculat că ar urma să preia conducerea tehnică a „câinilor”.

VIDEO Ovidiu Burcă: „Mă doare și pe mine ce se întâmplă la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Fotbalistul plecat de la Dinamo dezvăluie la ce sumă a renunțat pentru a deveni liber: „Mi-am tăiat salariul de mai multe ori”

Dinamo coboară nivelul » Ce adversare vor avea „câinii” în următoarele două amicale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  19 Iulie 2022, 12:35

Bine că-și aduc un "mare" antrenor în pragul falimentului...

cdba3133
cdba3133  •  19 Iulie 2022, 08:55

Eu nu inteleg de ce se grabesc asa de tare cei de la Dinamo? Mai este destul timp sa se gandeasca. Pana pe 06.08.2022 mai sunt aproape 18 zile.

tataika
tataika  •  19 Iulie 2022, 05:32

Certificatul de deces este pe cale de a fi înmânat celor în drept.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează