FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo a prins și mai mult curaj: „Fotbal-șampanie” » Leo Grozavu le dă o veste mare, de la Iași: „Să nu ne comande cineva”

Dinamo a prins și mai mult curaj: „Fotbal-șampanie” » Leo Grozavu le dă o veste mare, de la Iași: „Să nu ne comande cineva”
Dinamo a prins și mai mult curaj: „Fotbal-șampanie” » Leo Grozavu le dă o veste mare, de la Iași: „Să nu ne comande cineva”

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 17:28 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 19:05

Dinamovistul Ahmed Bani a prins și mai mult curaj după golul și victoria de la Galați, 2-0, în preajma meciului cu CSA Steaua (luni, 20:30)

Bani, 20 de ani, a marcat al doilea gol la Galați, 2-0 cu Oțelul, a fost printre remarcații victoriei. Vrea să repete isprava luni cu CSA Steaua, pe Arena Națională.

Fotbalistul ofensiv al "câinilor" a continuat pe linia trasată de antrenorul Ovidiu Burcă după succesul ce a reaprins speranțele roș-albilor: "Dacă nu crezi în miracole nu se întâmplă! Un mic miracol s-a întâmplat în acest sezon că am ajuns la acest nivel, din prezent. Credem că putem promova în acest sezon, o să luptăm până la capăt".

Alte declarații interesante ale lui Ahmed Bani: 

- "Dinamo a jucat un fotbal-șampanie cu Oțelul, așa a fost, așa vrem în continuare. Ne bucurăm că am câștigăm, nu ne interesează ce au pregătit ceilalți"

- "Noi să mai jucăm cele două meciuri, să le câștigăm, apoi vom vedea pe ce poziție vom încheia sezonul"

- "Un meci important cu CSA Steaua, de-abia aștept. Suporterii vor fi la cel mai înalt nivel. Dacă vom înfăptui un miracol, vom fi cei mai fericiți. În 2009, probabil mă bucuram prin casă, copil fiind, pentru "Minunea de la Liberec". Nu ne gândim la prime, banii vor veni la momentul potrivit".

3absenți va avea din start Dinamo luni cu CSA Steaua: Amzăr, Neluț Roșu și Țîră, toți suspendați

Cât vom avea șanse, vom crede doar în promovarea directă. Dinamo trebuie să arate personalitate, curaj, am făcut un progres enorm de unde am plecat și unde am ajuns. Să sperăm că nu se vor mai întâmpla lucruri stranii în preajma duelului cu CSA, să nu se mai propună alte legi 

Vreau neapărat să învingem luni, am făcut două meciuri bune cu CSA și nu am câștigat. Tradiția lui Dinamo te obligă, suporterii vor performanță și calitate indiferent de ligă. La victorii se face nuntă și la eșecuri înmormântare, dar trebuie să rămânem echilibrați

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Leo Grozavu despre ultima etapă: „Să nu ni se spună cu cine și cum să jucăm!”

Dinamo joacă ultima rundă a campionatului în Copou, contra unei formații ce-a învins-o de două ori în această ediție. Poli e campioana Ligii 2 și va aborda duelul cu formația secundă. Leo Grozavu a anunțat clar după 5-1 cu CSA Steaua: "Atâta timp cât sunt la timona echipei nu vreau să pierd niciun joc. 

Dar am spus, am acontat primul loc, acum va trebui să vedem toți jucătorii, pentru că e normal să știm pe cine ne bazăm la anul. E posibil să dăm șansa și unor tineri. Nu vom face concesii nimănui, dar nici să vină acum să ne spună altcineva cu cine să jucăm și cum să jucăm! 

Le-am spus băieților că eu mi-am terminat misiunea pe bancă în acest an. Voi fi alături de băieți la fiecare antrenament, la fiecare joc, dar vocea mea va fi mai puțin auzită, pentru că am colegii mei care trebuie să conducă echipa, iar eu va trebui să analizez foarte bine. Voi sta pe bancă, dar implicarea mea vocală o să fie mai redusă". 

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au bucurat alături de fani după victoria cu Oțelul

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO+FOTO Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile

„Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează