FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 3-0

VIDEO Șeful lui Dinamo: „Simt că vom promova direct”

Articol de , , - Publicat marti, 16 mai 2023 07:41 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:06

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit după victoria cu CSA Steaua, 3-0, considerând că echipa lui Ovidiu Burcă va promova direct, la finalul acestui sezon. Rivala Oțelul e însă la mâna ei și își poate rezolva matematic promovarea cu o victorie în această seară, la Buzău, de la ora 19:00. 

Calcule pentru promovarea în Liga 1:

  • Poli Iași a promovat deja matematic de pe primul loc al ligii secunde.
  • Pentru a obține locul de Liga 1, dinamoviștii au nevoie să obțină mai multe puncte în ultima etapă, cu Poli Iași, decât reușește Oțelul în ultimele două meciuri, cu Gloria Buzău (azi, 19:00) și Unirea Dej.
  • La egalitate de puncte, Oțelul are avantajul punctajului din sezonul regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare

Deși Dinamo nu e la mâna ei pentru a promova direct, oficialul clubului alb-roșu e încrezător că trupa lui Ovidiu Burcă va fi ajutată de jocul rezultatelor și va obține promovarea directă. În plus, Andrei Nicolescu anunță că Dinamo, care în prezent are interdicție la transferuri, se va întări în cazul în care sezonul viitor va juca în Liga 1.

 VIDEO. Concluziile lui Andrei Nicolescu după Dinamo – CSA Steaua: „Vom promova direct”

„E o victorie de care eram aproape sigur. V-am spus înainte de meci că vom câștiga, pentru că suntem mai buni. Atât timp cât jucătorii sunt liniștiți și concentrați, vor câștiga fiecare meci în acest final de sezon.

Știam că vom câștiga greu, că va fi o luptă. Steaua a făcut antijoc și și-a consumat resursele. Nu știu dacă meciul următor va mai putea juca, dar nu e treaba noastră.

Steaua a contaminat play-off-ul, dar noi ne-am luat punctele. Trebuia să le luăm și în Ghencea, pentru că și atunci am fost mai buni. 

Am arătat că suntem o forță. Acum cred că putem promova direct. Dacă jocul va fi la fel, putem ajunge în Liga 1. Din ce simt eu, vom promova direct. 

Încă nu avem lot de Liga 1. Dar avem tineri de foarte mare perspectivă. Și vor crește. Cred că avem un lot care poate face un an corect în Liga 1, anul viitor, cu câteva modificări”, a declarat Andrei Nicolescu.

În ceea ce privește planul de reorganizare sunt foarte optimist. A rămas în pronunțare. Lucrurile sunt simple. 

- Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

+24 FOTO

Citește și: 

„GAME OVER” » Gest sfidător la adresa Stelei, după golul de 3-0 marcat de Dinamo

Scandal la interviuri între jucători: „Cum să zici așa ceva?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA, sunteți o clonă, asta nu e Steaua!” » Replica lui Lăcătuș a venit imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
golgol
golgol  •  20 Mai 2023, 07:06
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 17 Mai 2023, 14:06

Am spus că-ți răspund doar o singură dată! Nu ești corect cu tine, in primul rand. Ești duplicitar și tendențios. Ești evident stelist. In plus, gigist. ... Acest fapt nu îți dă voie sa fii logic, înainte de a fi ticălos cu orice preț.... Dar, mă rog, e alegerea ta, o sa suporți toate consecintele duplicității tale ilogice. Îți dai seama că în acest caz părerea ta nu mai are nicio valoare. Realitatea e cu totul alta, și eu sper că Dinamo sa se califice direct, in fața Galațiului pentru că a dovedit că merită asta, prin cele două victorii fara drept de apel din meciurile directe! Să hotărască valoarea reală, nu părerile oamenilor ticăloșiți de ură ciobănească. Close.

Poli Iasi Dinamo 1x Otelul Dej un chinuit de 1 0, 1 1,cred ca un egal Si Dorinel ii multumeste Iasiului ca nu a lasat o pe Dinamo sa castige ???????????? Dinamo traieste din amintiri, e adevarat ca in ultimile meciuri a avut un zvac dar e un zvac tardiv si aparent iti da senzatia ca daca a castigat la galati e o mareee echipa... Nu, e o echipa inca tanara, in formare si da, f posibil ca in sezonul viitor sa arate mult mai bine.. La baraj cu Argesul are șanse 40% ca nici Argesul nu i cine știe ce... Csa Steaua e o parodie de echipa pe banuti publici, un circ pe banii romanilor cu generali din umbra, Talpani in fata si DNA ul inca nu i sigur daca sa intervina... ???????? România, trezeste te!!!

borceaspartanul
borceaspartanul  •  18 Mai 2023, 11:57
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 17 Mai 2023, 11:39

E părerea ta de stelist, nu vreau sa facem monologuri paralele. In acest moment, cu lotul pe care îl are, Dinamo București este peste 5-6 echipe din liga 1. Poate câștiga la Iași absolut fără probleme! Doar arbitri telecomandați ii pot opri, așa cum s-a întâmplat în mai multe meciuri până acum (ex: urâtul de gāman, cu casa care a fluierat numai împotriva lui Dinamo). In rest, tu sa fii sănătos și să înveți să fii obiectiv și când e vorba de Dinamo, deși știu că existența ta chinuită de ură nu te lasă. Ok! Ramai așa dacă vrei să fii caraghios, înainte să fii un individ obiectiv, apreciat pentru aceasta calitate. Close.

Da dinamo castiga la la Iasi ,dar si Otelul castiga sa dea d zeu

borceaspartanul
borceaspartanul  •  18 Mai 2023, 11:54
Postat de golgol pe 17 Mai 2023, 07:33

Dinamo scoate cel mult un egal la iasi. Nu are inca echipa care sa castige la Iasi. Daca avea echipa era deasupra otelului de mult. Alterneaza jocurile bune cu cele proaste iar Iasiul jucand si acasa, chiar si fara multi titulari, nu pierde! :)

REPET DINAMO IN B acolo e locul ei.????????????????????????????.SA DEA D ZEU SA JUCATI CU UTA SA VA BATA REDNIC .????????????????????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează