FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 3-0

VIDEO Reacția eroului lui Dinamo după derby-ul cu CSA Steaua: „Trebuie să credem în continuare”

Lamine Ghezali +4   FOTO
Lamine Ghezali

Articol de , , - Publicat marti, 16 mai 2023 08:03 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:39

Francezul Lamine Ghezali a fost cel mai bun jucător în derby-ul cu CSA Steaua, câștigat cu 3-0, a analizat victoria trupei lui Ovidiu Burcă.

Mijlocașul ofensiv de 23 de ani a marcat două goluri, în prelungirile partidei, iar după meci a vorbit despre importanța victoriei și despre șansele la promovare.

VIDEO Lamine Ghezali, după Dinamo - CSA Steaua: „E cea mai importantă victorie”

„Aceste 3 puncte au fost foarte importante pentru echipă și pentru a putea crede în continuare în șansele promovării. Sunt foarte fericit. Am mai jucat în derby-uri în Franța, dar având în vedere atmosfera de pe stadion, e cea mai importantă victorie. Sunt foarte fericit.

E un derby și pentru fani e cel mai important. Dar pentru noi conta să luăm cele 3 puncte și să ne continuăm drumul.

Mai avem un meci. Nu știm dacă Oțelul va câștiga sau nu, dar trebuie să credem în continuare în promovare. Și trebuie să jucăm la fel”, a declarat Lamine Ghezali.

FOTO. Cum a sărbătorit Lamine Ghezali golul de 3-0

Ghezali  s-a dezlănțuit după golul secund marcat în poarta „militarilor”.  A transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă, apoi a sărbătorit reușita alături de peluza dinamovistă. Ghezali i-a ironizat pe rivalii din Ghencea. Fostul jucător al lui Saint-Étienne a gesticulat ironic din mâini, un mesaj frontal pentru „militari” la scorul de 3-0: „Game over!”. 

Citește și: 

Scandal la interviuri între jucători: „Cum să zici așa ceva?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA, sunteți o clonă, asta nu e Steaua!” » Replica lui Lăcătuș a venit imediat

„GAME OVER” » Gest sfidător la adresa Stelei, după golul de 3-0 marcat de Dinamo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close