FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Noul șef de la Dinamo aprinde duelul cu CSA Steaua: „Nu e Eternul Derby! FCSB e continuatoarea echipei care a luat Cupa Campionilor”

foto: Cristi Preda (GSP)
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 10:58 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 11:49

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile pe care le are clubul alb-roșu în Liga 2.

La primul sezon în a doua divizie, Dinamo se va duela cu CSA Steaua, iar meciul direct din sezonul regulat îi va avea pe „câini” ca gazde.

Vlad Iacob, prins în ofsaid » Noul administrator special de la Dinamo a fost pus în încurcătură chiar de prietenul său
DINAMO
Vlad Iacob, prins în ofsaid » Noul administrator special de la Dinamo a fost pus în încurcătură chiar de prietenul său

Dinamo - CSA Steaua pe Arena Națională?

Conducerea lui Dinamo ia în calcul ca meciul să se dispute pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară. Pentru a închiria stadionul, Dinamo trebuie să achite înainte de meci aproximativ 25.000 de euro.

„La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua.

Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo va fi unul interesant. Dar nu voi prezenta acel meci ca fiind Eternul Derby.

Pe plan sportiv, FCSB este continuatoarea clubului Steaua, care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni”, a spus Vlad Iacob la Pro Arena.

Dinamo - CSA Steaua este programat în etapa a 6-a din Liga 2, urmând să se joace pe 10 septembrie.

Dinamo va fi foarte activă pe piața transferurilor. Vom mai aduce jucători pentru a întări lotul. Vor fi liberi, nu avem buget de transferuri 

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

Dinamo, victorie cu CSO Plopeni 

La primul meci cu noul antrenor Ovidiu Burcă pe bancă, Dinamo a trecut de CSO Plopeni, formație din Liga 3, scor 2-1. După 3 înfrângeri în precedentele 3 partide de verificare, Dinamo a obținut prima victorie, chiar la debutul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică. 

„Câinii” au început tare meciul contra formației din Liga 3 și au deschis rapid scorul, prin Vali Lazăr (5), lovitură cu capul de la 6 metri. După încă o ratare a lui Lazăr (12), gazdele puteau egala, dar Eșanu a intervenit decisiv într-un duel unu contra unu.  

La pauză scorul a fost 2-0. Fundașul David Țone a marcat, în minutul 45, cu un șut din mijlocul careului. Intrat în minutul 65, Jami Djegherif a greșit decisiv la golul gazdelor, din minutul 77. Acesta a primit o pasă de la un coleg, dar a pierdut mingea în poziție de ultim apărător și i-a permis adversarului să plece spre poarta lui Dinamo și să marcheze.

VIDEO Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo: „Sunt fan încă de la 7 ani!”

 Citește și:

Antrenorul lui Dinamo din amicale, deranjat de numirea lui Burcă: „E incredibil! Asta este România”

Dinamo a transferat un atacant de la Steaua: „A semnat în urmă cu câteva momente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
balotelli
balotelli  •  25 Iulie 2022, 23:04
Postat de boierasul pe 25 Iulie 2022, 21:22

)))) da ba o căutare pe google "Dinamo 1948" și te lămurești))) trăiești într-un film ieftin. Echipa din liga 4 a fost înființată de curând, la fel ca și secția de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo. Parcă ești neam cu Badea asa mult te preocupa echipa din liga 4))

Ai dreptate. Userul balotelli trăiește într-un film ieftin pe un site de 2 lei. Cel din fața tastaturii e cât se poate de ancorat în realitate. Iar voi, fanii lui Dinamo 1948, trăiți într-un film horror, care vă dă coșmaruri și în viața reală. M-ai găsit până și aici, pe articolu ăsta expirat. Parcă ai primi notificări când scriu despre Badea. Apropo... am căutat pe Google și am găsit dovada: Acasa » Sport Life » Special ACTE | Dovada că FC Dinamo îi aparține lui Nicolae Badea, care și-a înscris echipa în Liga 4. Redactor: Matei Udrea. Publicat: 28-08-2017, 14:40. Actualizat: 28-08-2017, 15:46. Nu mă lasă ăștia să dau link. Ce v-ați pus voi - 1948 - atașat numelui Dinamo, e fix ce a adăugat și Mititelu la U Craiova în urma dezafilierii - același 1948. Dar marca - dreptul de a folosi numele Dinamo - e la Badea, chiar dacă sunt 3 entități diferite ce folosesc același nume. Nu știu dacă sunt neam cu Badea, nu bag mâna-n foc pentru mama că a fost ușă de biserică așa cum o bagi tu pentru Bucurică. Cert e că eu voi fi cu Badea până la moarte și voi susține ACSFC. Măcar așa, postările mele pe articolele cu Dinamo sunt justificate. Nu spuneați... boieri dumneavoastră... că noi - *** - nu avem ce căuta unde se discută de Dinamo? Uite că acum avem... și va trebui să te obișnuiești cu ideea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  25 Iulie 2022, 21:22
Postat de balotelli pe 24 Iulie 2022, 20:14

Adevăratul Dinamo" e în L 4 - acolo unde e marca - numele Dinamo. Nu știu dacă ai omis intenționat ACSFC - ul din comentariul tău, dar noi, pinguinii, îi considerăm frați pe cei care se numesc și se vor numi Dinamo pentru încă cel puțin 97 de ani. DDB nu înseamnă Dinamo. Cine crede că FC DDB e Dinamo doar pe motiv de continuitate sportivă, e normal să creadă și că FCSB e Steaua. Cazul cosmetizatului ăsta de Iacob. Suporterii pot să aleagă drumul pe care ei îl consideră corect. Dar dacă aleg să rămână cu DDB, se vor trezi în situația celor care susțin FCSB. Pentru că marca și palmaresul sunt la clubul lui Badea. Poate ACSFC va fuziona cu CS-ul ministerului din L 3- despre care spui că va deveni "Adevăratul Dinamo", având motivele tale. Dar până atunci, DDB e DINAMO numai pentru că așa vrea Badea și numai cât timp o să vrea Badea. Deci totul, inclusiv DDB... e 'Doar Despre Badea'.

)))) da ba o căutare pe google "Dinamo 1948" și te lămurești))) trăiești într-un film ieftin. Echipa din liga 4 a fost înființată de curând, la fel ca și secția de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo. Parcă ești neam cu Badea asa mult te preocupa echipa din liga 4))

boierasul
boierasul  •  25 Iulie 2022, 21:17
Postat de forumer.47 pe 24 Iulie 2022, 23:39

Neimportant ce crede anonimul asta, justitia s-a pronuntat in favoarea Stelei. Catetelusilor le dam vreo 3-4, sa ne tina minte, abia astept!

Omul a specificat "pe plan sportiv". Ce spune justiția din România.......)) care justiție??)))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează