FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Vlad Iacob, prins în ofsaid » Noul administrator special de la Dinamo a fost pus în încurcătură chiar de prietenul său

Radu Cristian l-a pus în încurcătură pe Vlad Iacob (centru)
Radu Cristian l-a pus în încurcătură pe Vlad Iacob (centru)

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2022 17:56 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 18:47

Vlad Iacob (34 de ani), noul administrator special de la Dinamo, i-a cucerit pe fanii alb-roșii declarându-se dinamovist de mic. Memoria i-a jucat feste însă când a încercat să centreze primele sale amintiri din peluză și a picat un test din istoria lui Dinamo.

„Sunt fan al clubului Dinamo încă de la vârsta de 7 ani. Prima partidă la care am fost pe stadion a fost victoria după 9 ani în fața Stelei. Nefiind născut în București, acela a fost primul meci la care am reușit să ajung”, a declarat Iacob, la conferința de presă susținută joi, 21 iulie.

Plopeni - Dinamo 1-2 »  Ovidiu Burcă, victorie la debutul pe banca roș-albilor + Jucătorul aflat în probe, gafă decisivă
DINAMO
Plopeni - Dinamo 1-2 » Ovidiu Burcă, victorie la debutul pe banca roș-albilor + Jucătorul aflat în probe, gafă decisivă

Vlad Iacob, test picat la istoria lui Dinamo

Iacob s-a referit la derby-ul Steaua - Dinamo 2-4, disputat în Ghencea, la 7 aprilie 2007, rămas în istoria clubului din Ștefan cel Mare ca prima victorie pe terenul marii rivale după 18 ani. Nu după 9 ani, așa cum își amintea noul șef al lui Dinamo

Ultimul succes al roș-albilor pe Ghencea data din 9 septembrie 1989, scor 3-0. La acea vreme, Vlad Iacob avea 1 an. 

„Nu voi uita niciodată momentele speciale pe care le-am trăit în tribună și în peluză. Au fost victorii extraordinare, au fost golurile din acel 4-2 din Ghencea, în care încă țineam coregrafia deasupra capului la primele două goluri. Noi n-am văzut, vedeau doar cei din primele rânduri și ne spuneau că a fost gol. 

Auzeam doar faptul că stadionul amuțise. Ne bucuram și țineam în continuare coregrafia deasupra capului”, a povestit oficialul lui Dinamo zilele trecute, într-o intervenție la RadioDinamo 1948.

Un prieten l-a pus în încurcătură pe administratorul special de la Dinamo

Un prieten din adolescență l-a pus, fără să vrea, în încurcătură pe Vlad Iacob. Potrivit lui Radu Cristian, consilierul local al municipiului Sebeș și membru DDB a dat publicității o fotografie cu el și cu Vlad Iacob, despre care spune că a fost făcută la meciul Dinamo - Manchester United, scor 1-2, disputat pe stadionul „Lia Manoliu”, la 11 august 2004. 

Cu 3 ani înaintea derby-ul Steaua - Dinamo 2-4, pe care noul administrator special l-a indicat ca fiind primul meci al echipei favorite pe care l-a văzut de pe stadion.

„Îmi amintesc si acum unul dintre meciurile cele mai frumoase pe care le-am văzut împreună, acum aproape 20 de ani, la București. Pe un stadion plin, cu 60 000 de spectatori, am asistat la partida Dinamo-Manchester United, împreună cu restul fanilor din toate colțurile țării. Am păstrat chiar și câteva fotografii, făcute în acea zi.

Este minunat să vezi că dragostea lui pentru club nu s-a stins odată cu anii ce au trecut ci din contră, a devenit mai puternică, iar acum are șansa să conducă echipa noastră favorită înapoi la gloria și respectul pe care îl merită”, a declarat Radu Cristian, pentru ziarulunirea.ro, la scurt timp după numirea lui Vlad Iacob în noua sa funcție.

Îmi voi aminti mereu cu plăcere momentele din peluză, dar acum responsabilitatea și deminitatea funcției pe care o ocup mă obligă să am o conduită puțin diferită decât cea de suporter.

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a transferat un atacant de la Steaua: „A semnat în urmă cu câteva momente”

Un agent grec care susține că are un investitor olandez interesat să preia Dinamo dezvăluie discuțiile purtate cu Zăvăleanu: „A cerut 2,5 milioane de euro. Pe loc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
danglumetu
danglumetu  •  26 Iulie 2022, 14:53

pustiule, nu mai incerca sa cumperi bunavointa suporterilor, precum ca esti unul dintre ei, cu amintiri care-ti joaca feste! te-ai bagat intr-o problema tehnico-economica pe care n-ai s-o rezolvi inventariind intilniri esuate, mediul de afaceri stie bine ca implicarea la dinamo este absolut neinteresanta, te zbati in van, hienele care au adus pe dinamo aici au stiut ff bine ce-au facut!

istet10
istet10  •  24 Iulie 2022, 13:33
Postat de Custof pe 24 Iulie 2022, 11:47

Tu ,nu prea știi matematica ,postezi mult și prost ,nu ești Iosif?????

Ei nu ma inebunii ! Matematica mea e vinovata ca asta nu e capabil sa se exprime clar. Mai Si vorbeste aiureli cu taieri de datorii, fara sa explice cum se va intampla efectiv.

Custof
Custof  •  24 Iulie 2022, 11:47
Postat de istet10 pe 23 Iulie 2022, 23:59

Da,noi suntem rai . Altfel el este f clar si coerent in ce spune. Cel mai convingator e cand spune ca va taia datoriile. Boierasul e capabil de a dezvolta o teza noua in economie si drept.

Tu ,nu prea știi matematica ,postezi mult și prost ,nu ești Iosif?????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează