FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

DDB, anunț la miezul nopții » Decizia strategică luată de organizațiile din țară și Diaspora

Programul „Doar Dinamo București” organizează alegeri pentru postul de președinte. Votul final va avea loc pe data de 16 august.
Programul „Doar Dinamo București” organizează alegeri pentru postul de președinte. Votul final va avea loc pe data de 16 august.

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 00:03 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 00:06

Proiectul „Doar Dinamo București” organizează alegeri pentru postul de președinte. Votul final va avea loc pe data de 16 august. 

Membrii programului socios se pregătesc pentru alegerea unui nou președinte. Mandatul lui Cristian Hîldan, început în 2018, a fost valabil doar pentru primii 2 ani ai proiectului. Din cauza pandemiei, scrutinul a tot fost amânat. 

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă! Semnează cu un club de tradiție și are un obiectiv clar
NUMIRE
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă! Semnează cu un club de tradiție și are un obiectiv clar

Zdruncinați serios de retrogradarea echipei în Liga 2, liderii DDB apelează acum la tertitpul alegerilor. Obiectivul ar fi recâștigarea încrederii în rândul masei de suporteri dinamoviști. 

DDB organizează alegeri

„În urma sedintei de astazi, 05 IUNIE 2022, in care au fost reprezentate toate judetele din tara si Diaspora, va informam urmatoarele:

  • În perioada 16 IUNIE- 31 IULIE 2022 se vor depune dosarele candidatilor pentru postul de Presedinte al programului Doar Dinamo Bucuresti
  • În perioada 01 august-15 august 2022 va avea loc campania de promovare in randul membrilor a programului pe care fiecare candidat il va sustine.
  • În data de 16 august 2022 va avea loc votul final pentru Alegerea noului Presedinte al Programului Doar Dinamo Bucuresti.

Principalele conditii de eligibilitate vor fi anuntate pe data de 16.06.2022 in urma consultarii cu grupul de comunicare DDB.

Dinamovisti de pretutindeni, Dinamo nu a murit! Dinamo traieste datorita voua! Dinamo ne are DOAR pe noi ca ultim zid de aparare. Caramida noua cu care venim in acest zid, are ca scop durabilitatea, protectia si garantia ca Dinamo va ramane in picioare”, se arată în mesajul intern transmis de DDB.

14.589 de persoanesunt înscrise în acest moment în programul DDB

VIDEO Novak Martinovici plânge după retrogradarea lui Dinamo: „Mare păcat! E pierdere și pentru campionat”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Antrenorul pus de Zăvăleanu să facă programul la Dinamo: „Uhrin a șters-o! Pentru mine nu sunt ochi” + „M-a supărat Grădinaru”

Și Răzvan Grădinaru vrea să plece de la Dinamo: „Nu mai sunt bani” + Critică schimbarea lui Stoican: „El ne unise. Uhrin voia ceva, noi altceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Iunie 2022, 18:14
Postat de Normal pe 06 Iunie 2022, 16:31

Unde s-au bagat asa-zisii suporteri s-a ales praful ! Lasati oamenii cu bani sa conduca si nu mai incercati sa decideti pe banii altora.

Dar cine nu-i lasa pe oamenii cu bani??? Unde sunt, ca nu-i stim. Tiriac a spus de o mie de ori ca nu vrea sa se bage la Dinamo, Borcea nu, Lucescu nici atat, Badea stim cat de punguit e. Unde sunt milionarii aia care vor sa investeasca la Dinamo si nu ii lasa DDB??

Normal
Normal  •  06 Iunie 2022, 16:31

Unde s-au bagat asa-zisii suporteri s-a ales praful ! Lasati oamenii cu bani sa conduca si nu mai incercati sa decideti pe banii altora.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  06 Iunie 2022, 14:35

Doar Dinamo-n B !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează