FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - DUMBRĂVIȚA 4-1

video+foto 6 detalii de la Dinamo - Dumbrăvița: s-a schimbat playlistul din vestiar, rezervele au făcut hora bucuriei + ce le-au cerut fanii jucătorilor la final

6 detalii de la Dinamo - Dumbrăvița: s-a schimbat playlistul din vestiar, rezervele au făcut hora bucuriei + ce le-au cerut fanii jucătorilor la final +39   FOTO
6 detalii de la Dinamo - Dumbrăvița: s-a schimbat playlistul din vestiar, rezervele au făcut hora bucuriei + ce le-au cerut fanii jucătorilor la final

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 14:45 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 15:51

Dinamo s-a impus în meciul cu Dumbrăvița, din etapa #14 din Liga 2, cu scorul de 4-1. Reușitele le-au aparținut lui I. Roșu (47), Buhăescu (60-pen.), Borcea (79, 90), respectiv Martinov (67).

Meciul de la Giurgiu a fost unul trăit la intensitate maximă de cei aproape 2.000 de spectatori prezenți, care nu au fost dezamăgiți de prestația echipei lui Burcă. Iată câteva detalii interesante de pe arena „Marin Anastasovici”:

1. Iulian Roșu a marcat din nou pentru Dinamo, la al doilea meci consecutiv, și le-a dedicat reușita suporterilor dinamoviști și soției sale, care se afla în tribună. Ulterior, la un duel în careul advers, el a fost împins în panouri de Toma Bodri și a jucat cu dureri mari în zona lombară (foto jos), fiind înlocuit de Burcă în minutul 68, cu Neluț Roșu. Bodri a fost întâmpinat cu fluierături de spectatori la fiecare atingere de balon, până la finalul meciului.

+35 FOTO

2. Fanii dinamoviști i-au scandat în mai multe rânduri numele lui Gigi Mulțescu, fostul jucător și antrenor al „câinilor”, care împlinește azi 71 de ani.

3. Un detaliu care arată atmosfera din lotul dinamovist: la reușita lui Iulian Roșu, jucătorii de rezervă au sărbătorit la fel de tare precum cei din teren, adunându-se într-un grup ca o horă a bucuriei, pe margine, unde se încălzeau. 

Am cerut puțin răgaz, știți bine ce am găsit aici. Echipa a făcut un progres enorm, în primul rand din punct de vedere al interacțiunii umane, suntem mult mai conectați unii cu alții, conectați la obiectivele clubului. Încercăm să asimilăm ideile tactice de la o săptămână la alta și cred că se vede.
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

4. Ionuț Borcea a înscris primele sale goluri la echipa mare a lui Dinamo și a declarat că antrenorul său i-a prevăzut evoluția bună: „Mister mi-a spus înainte de meci că voi marca. Nu a zis că voi da două goluri, asta a fost bonus :D”.

6 detalii de la Dinamo - Dumbrăvița: s-a schimbat playlistul din vestiar, rezervele au făcut hora bucuriei + ce le-au cerut fanii jucătorilor la final
Ionuț Borcea alături de Neluț Roșu, care i-a oferit pasa decisivă la primul gol, după un călcâi de efect al lui Pop

5. Muzica din vestiarul lui Dinamo s-a schimbat, de la manelele pe care Ovidiu Burcă a tot încercat să le scoată din playlist s-a trecut la hip-hop. Zona de flash-interviu se află chiar sub geamul vestiarului dinamovist, iar antrenorul „câinilor” a remarcat amuzat melodia trap care cânta când a început dialogul cu presa: „S-a schimbat playlistul, ați văzut?”.

+35 FOTO

6. Imediat după fluierul final, când jucătorii au venit să-i salute, fanii au avut o solicitare specială pentru aceștia: „Bateți Iașiul!”. Dinamo mai joacă anul acesta în Liga 2 în două deplasări dificile, la Poli Iași și la FC Brașov, și are nevoie de puncte pentru a păstra speranța accederii în play-off. 

VIDEO Imaginile complete: cum au sărbătorit jucătorii și suporterii lui Dinamo victoria cu Dumbrăvița

Dinamo e o echipă într-o formă sportivă bună. Ei au început destul de prost sezonul, dar s-au legat, s-au pus pe picioare. Acum arată clar ca o echipă pretendentă la play-off. În plus, au făcut un meci foarte bun marți, în Cupa României, cu cei de la Sepsi, chiar dacă au pierdut
Cosmin Stan, antrenor Dumbrăvița

Dinamo a câștigat cu 4-1, dar Burcă nu e pe deplin mulțumit: „Nu mi-a plăcut. Probabil nu se mai întâmplase de mult”
DINAMO - DUMBRĂVIȚA 4-1
Dinamo a câștigat cu 4-1, dar Burcă nu e pe deplin mulțumit: „Nu mi-a plăcut. Probabil nu se mai întâmplase de mult”
Tiki-Taka Dinamo. „Câinii” s-au distrat cu Dumbrăvița și au urcat în clasament
Dinamo - Dumbrăvița 4-1
Tiki-Taka Dinamo. „Câinii” s-au distrat cu Dumbrăvița și au urcat în clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează