FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dănciulescu, dorit înapoi la Dinamo după schimbarea conducerii + Ce urmează pentru Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 14:26 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 15:28

Vlad Iacob, noul conducător de la Dinamo, a vorbit despre două dintre numele importante din istoria „câinilor”, Ionel Dănciulescu și Florin Răducioiu.

Administratorul special al formației roș-albe spune că va discuta cu Ionel Dănciulescu pentru a-i propune să revină în conducerea clubului. 

Iacob a vorbit și despre plecarea lui Florin Răducioiu, care a fost deranjat de faptul că a fost marginalizat de conducere.

Administratorul special de la Dinamo reacționează după ce a fost dat de gol de un prieten: „E posibil să mai «pic» teste din istoria clubului”
DINAMO
Administratorul special de la Dinamo reacționează după ce a fost dat de gol de un prieten: „E posibil să mai «pic» teste din istoria clubului”

Vlad Iacob îl vrea pe Dănciulescu la Dinamo

„Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora.

Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor. Nu am avut timp până acum pentru că au existat chestii urgente de rezolvat la club.

Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca.

Acum nu mă refer la el, dar vreau să spun că foștii fotbaliști care vor să treacă în zona de management trebuie să aibă studii de specialitate”, a spus Vlad Iacob la ProArena.

Iulian Mihăescu va rămâne în cadrul clubului. La fel se va întâmpla și cu Ionel Augustin.

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

Dinamo, victorie cu CSO Plopeni

La primul meci cu noul antrenor Ovidiu Burcă pe bancă, Dinamo a trecut de CSO Plopeni, formație din Liga 3, scor 2-1. După 3 înfrângeri în precedentele 3 partide de verificare, Dinamo a obținut prima victorie, chiar la debutul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică.

 „Câinii” au început tare meciul contra formației din Liga 3 și au deschis rapid scorul, prin Vali Lazăr (5), lovitură cu capul de la 6 metri. După încă o ratare a lui Lazăr (12), gazdele puteau egala, dar Eșanu a intervenit decisiv într-un duel unu contra unu. La pauză scorul a fost 2-0. Fundașul David Țone a marcat, în minutul 45, cu un șut din mijlocul careului. 

Intrat în minutul 65, Jami Djegherif a greșit decisiv la golul gazdelor, din minutul 77. Acesta a primit o pasă de la un coleg, dar a pierdut mingea în poziție de ultim apărător și i-a permis adversarului să plece spre poarta lui Dinamo și să marcheze. 

VIDEO Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo: „Sunt fan încă de la 7 ani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo a transferat un atacant de la Steaua: „A semnat în urmă cu câteva momente”

Administratorul special de la Dinamo reacționează după ce a fost dat de gol de un prieten: „E posibil să mai «pic» teste din istoria clubului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  24 Iulie 2022, 22:36

Altii erau sifonari, nu Danciu

nello148
nello148  •  24 Iulie 2022, 20:57

Daca Da cuiulescu se întoarce în cadrul clubului de întoarc și *** și crearea de grupulețe și sifonăriile către presă ! Asta a distrus dinamo prin copii crescuți de el : Filip , Matei , Grigore , Mihaiu ,Popica , Popescu și Eseanu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  24 Iulie 2022, 18:45

Curios ca nici una din formele de viata ddbiste care polueaza toate articolele despre FCSB - Steaua nu e prezenta pe nici un articol despre echipa lor :;;)))). Suporteri de rezultat, parca asa ne spuneati, nu? ::;)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează