FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Continuă problemele la Dinamo » Două nume importante au refuzat funcții în club + Răducioiu va pleca

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 08:09 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 09:18

Continuă haosul din zona administrativă de la Dinamo. Clubul încă nu are administrator special și antrenor, iar Florin Răducioiu va părăsi funcția de director sportiv.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al lui Dinamo, a insistat în ultima perioadă, după retrogradare, că el și acționarul majoritar Dorin Șerdean caută singura soluție pentru salvarea societății: un nou proprietar al acțiunilor, o persoană sau o companie dispusă să plătească dintre datoriile vechi și să asigure un buget pentru sezonul următor din Liga 2.

Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea
DINAMO
Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo

Administratorul judiciar și principalul acționar nu au reușit să găsească niciun salvator. Zăvăleanu a tot susținut că se afla aproape de descoperirea aceasta, fără ca tranzacția să devină reală. Dinamo nu are nici administrator special, nici antrenor. Inclusiv glorii ale clubului au refuzat posturile. 

Marius Niculae nu a vrut să fie administrator, Dan Alexa nu a acceptat postul de antrenor, iar Florin Răducioiu va demisiona astăzi sau mâine din postul de director sportiv.

Răducioiu, out din „Sfatul bătrânilor” de la Dinamo 

Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu o lună că Florin Răducioiu este cu tot mai aproape să plece de la Dinamo. 

Florin Răducioiu, 52 de ani, a revenit în Ștefan cel Mare la începutul lui 2022. „Minunea Blondă" a fost o lovitură de imagine pentru conducerea lui Dinamo, el întorcându-se într-o funcție oficială în alb-roșu după o pauză de 15 ani, dar nu se mai regăsește în noul proiect. 

„Radu” a început prin a fi o prezență frecventă lângă Flavius Stoican, primul antrenor din 2022, atât la conferințele de presă, cât și la meciuri, apoi s-a retras tot mai mult. Nu a mai venit la întâlnirile cu jurnaliștii, a mers în tribuna oficială, doar a continuat să țină aproape de echipă, cât a putut de mult.  

Nu a participat, pe 14 mai, la sărbătoarea clubului, care a împlinit 74 de ani de existență, nu face parte din „Sfatul bătrânilor” de pe WhatsApp, constituit de Zăvăleanu.

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

 Citește și:

A umilit-o pe Dinamo în amical, iar acum vrea să-i dea o mână de ajutor: „Știu mulți africani buni”

Doi camerunezi se oferă să joace și gratis la Dinamo: „A câștigat Champions League... Aaa, Steaua a fost!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  12 Iulie 2022, 21:34

Mai bine să plece la Sepsi

creeperno807
creeperno807  •  11 Iulie 2022, 22:45

Cu astia luam teapa

istet10
istet10  •  11 Iulie 2022, 18:30

Cum Dinamo a devenit un ***, se intampla ce este firesc. Spre frustrarea dinamovistilor si incantarea celorlalti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează