FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul jucător care e la un pas să continue la Dinamo și în Liga 2: „Suntem foarte aproape să ajungem la un acord”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2022 15:09 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 15:52

Dinamo încearcă să-și formeze noul lot pentru sezonul viitor. Pe lângă tineri, clubul încearcă să convingă și jucători cu experiență să continue la club.

Dinamo se pregătește pentru sezonul din Liga 2, în timp ce nu are președinte și antrenori. După mai multe plecări ale jucătorilor importanți, Dinamo a primit și o veste bună: fundașul dreapta Gabriel Moura (33 de ani) vrea să rămână. 

Ionuț Negoiță anunță că va băga din nou bani la Dinamo: „O să vin, în proporție de 90%. Însă doar ca sponsor!”
DINAMO
Ionuț Negoiță anunță că va băga din nou bani la Dinamo: „O să vin, în proporție de 90%. Însă doar ca sponsor!”

Gabriel Moura, gata să continue la Dinamo și în Liga 2

„Încercăm să construim bugetul acum. Avem deja o echipă, acum vrem să fie una valoroasă. Nu s-au rupt multe contracte. Avem jucători suficienți. Dintre cei care au terminat contractele, doi mi-au confirmat că vor rămâne”, a spus Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al lui Dinamo.

Unul dintre aceștia e Gabriel Moura, discuțiile cu brazilianul care afirmase recent că vrea să continue fiind la un pas de a se finaliza.

„Suntem foarte aproape sa ajungem la un acord”, a spus Moura azi, pentru Gazeta Sporturilor.

Venit la Dinamo după ce a plecat de la Gaz Metan, Moura a bifat 11 partida în acest sezon, pentru Dinamo.

Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația.

 - Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

 VIDEO Răzvan Zăvăleanu: „Situația dificilă de la Dinamo poate reprezenta un punct zero”

Citește și:

Răducioiu, pe picior de plecare » Legenda „câinilor” nu are loc în noul proiect de la Dinamo

EXCLUSIV Săptămână decisivă pentru Dinamo » „Câinii” au nevoie de o sumă uriașă pentru a supraviețui

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
paolo17
paolo17  •  14 Iunie 2022, 07:42
Postat de creeperno807 pe 13 Iunie 2022, 22:43

Se ocupa noul investitor de datorii

Ei n-au ce sa manance ieri, salariile nu sunt platite de doua luni, pentru ca nu au 5 bani. Mai au 10 zile...

tomthompson
tomthompson  •  14 Iunie 2022, 00:15
Postat de b83jas pe 13 Iunie 2022, 21:52

Domnilor Gazetari,de ce o tot dati inainte cu asa zisa continuitate???Se stia din Ianuarie ca Dinamo din lipsa banilor si din cauza datoriilor va retrogada !!! Ce sa mai continue Moura ? Sa mearga la registrul comertului sa ia actele de faliment sau ce sa mai faca Moura ??? Datoriile se sterg cumva daca Dinamo este in liga a doua ? Vine cineva sa stearga *** cat China facut de Negoita ??? Plateste cineva datoriile ? Dinamo are cumva vreun venit,vreun pom din care sa culeaga banii necesari??? Spuneti lucrurilor pe nume , spuneti realitatea caci si cel mai prost,*** sau beat om care a tinut cu echipa asta a stiut in adancul sufletului ca singura scapare este falimentul!!! Actuala echipa de acum din liga a doua este una singura,SC Lotus Coafor SRL care va intra in faliment si care se va desfinta…! Nu mai dati sperante ,caci nici Gandalf din stapanul inelelor cu vrajile lui nu ne mai poate scapa de faliment si desfintare…!!! Singura speranta si scapare este sa o luam de la zero,sa renastem precum pasarea Phoenix din propria cenusa si capul sus DINAMO NU MOARE !!!

pai nu vezi ca prostii de mai jos printre care si tibi iq 33,deja isi fac planuri. ei chiar cred ca o sa inceapa dinam00 in liga a 2-a. nu. desfiintare direct.

creeperno807
creeperno807  •  13 Iunie 2022, 22:43

Se ocupa noul investitor de datorii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează