FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - GLORIA BUZĂU 1-1

Ce rău a ajuns Dinamo! Moment stânjenitor cu Gloria Buzău: „Ținând cont de situația materială...”

Dinamo - Gloria Buzău 1-1 +8   FOTO
Dinamo - Gloria Buzău 1-1

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 14:59 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 14:59

Scene stânjenitoare pe stadionul „Arcul de Triumf”, la Dinamo - Gloria Buzău 1-1. Crainicul le-a cerut spectatorilor să înapoieze o minge ajunsă la Tribuna 1, invocând problemele financiare ale clubului.

Dinamo a început parcursul în play-off-ul ligii secunde cu un egal în compania Gloriei Buzău, 1-1, pe „Arcul de Triumf”.

Finalul de meci a fost marcat de un moment stânjenitor. După ce o minge a ajuns în Tribuna 1, crainicul a făcut un apel la spectatorii situați acolo, solicitându-le să înapoieze balonul.

Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”
METROSPORT
Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”

Așa a ajuns Dinamo » Crainicul a rugat spectatorii să dea mingea înapoi

Ținând cont de starea materială dificilă în care se află clubul, vă rugăm să înapoiați mingea”, este mesajul care s-au auzit în difuzoare.

Pachetul majoritar de acțiuni ale lui Dinamo a fost cumpărat de curând de firma Red&White, care deține acum 80% dintre acțiunile clubului, dar situația financiară nu s-a îmbunătățit până acum. Noii proprietari caută să vândă mai departe pachete minore de acțiuni către investitori interesați să bage bani la Dinamo. 

Dinamo și Gloria au încheiat meciul la egalitate, 1-1, cu două goluri venite în ultimele minute ale primei părți. Pentru buzoieni a punctat Alexandru Boiciuc, apoi Ahmed Bani a egalat pentru Dinamo.

VIDEO cu atmosfera de la Dinamo - Gloria Buzău

Mai multe știri despre Dinamo:

Asta va fi ziua decisivă la Dinamo! Decizie de ultimă oră luată de APCH

Antrenorul lui Dinamo se înscrie la cursurile pentru licența UEFA PRO: „Am urmat pașii firești dezvoltării profesionale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
arnautull
arnautull  •  23 Martie 2023, 19:00
Postat de istet10 pe 20 Martie 2023, 17:24

De ce puisor? Esti nervos ? Ati ajuns sa alergati prin tribune dupa mingi.

istetimea ta este fix cat a unui tucal plin

freddy
freddy  •  21 Martie 2023, 07:46
Postat de boierasul pe 20 Martie 2023, 18:18

)) Dacă nu erau vestele proiectul DDB nu era lansat. Și cu ajutorul purtătorilor de vestă am reușit să ținem Dinamo în viața) PS -nu am pretenția de la un Fcsbist să înțeleagă care a fost "investiția"în veste))

Cel mai de succes proiect. Ati reusit! Sunteti in B si la un pas de desfintare. Tineti-va de treaba ca o faceti bine. PS Incearca si tu sa treci de faza aia cu prost/fecesebist. Nu ma atinge dar e atat de penibila si va arata intr o lumina proasta. Cand nu aveti argumente...pac! Bagati asta. Sanatate. O sa fie bine. Pentru altii, nu pentru voi :))))

boierasul
boierasul  •  20 Martie 2023, 19:01
Postat de istet10 pe 20 Martie 2023, 18:58

Prostalaule, v-ati facut de ras cu asa solicitare. Absolut TOATE site-urile si toate publicatiile au remarcat solicitarea jenanta! TOTI! Pa tine si cei catine sa va preocupe o cheta noua pentru cumparat mingi.

Dacă este necesar vom face chetă și pentru mingi)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează