GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”

Giani Kiriță are o iubită de vârsta fiicei sale. Foto: Instagram +19   FOTO
Giani Kiriță are o iubită de vârsta fiicei sale. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 12:21 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 13:01

S-au dus vremurile în care Giani Kiriță (46 de ani) făcea ochi dulci altor femei, asta pentru că actuala lui iubită i-a pus capac. Maria Alexandra (24 de ani) este o brunetă sexy, care e de vârsta fiicei lui.

Fostul căpitan dinamovist nu a pierdut vremea după ce s-a retras din fotbal. Giani Kiriță e acum nelipsit din cluburile de fițe din București, dar și din Mamaia. Fostul fotbalist nu mai are cum să facă ochi dulci altor femei, pentru că Maria Alexandra i-a pus capac. 

Giani Kiriță și Maria Alexandra. Foto: Instagram
Giani Kiriță și Maria Alexandra. Foto: Instagram
+15 FOTO

Giani Kiriță are o iubită de vârsta fiicei sale: „Îmi oferă liniște”

În ceea ce privește relația lui, Giani Kiriță este extrem de discret. Recunoaște că Maria este femeia care l-a potolit și care i-a schimbat total viața. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și locuiesc împreună. Giani Kiriță și-a dus iubita, care e de vârsta fiicei sale, și la mama lui, care a plăcut-o din prima pe brunetă

„Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, a spus Giani Kiriță pentru viva.ro

Giani Kiriță: „Există o persoană în viața mea, e totul în regulă”

Maria Alexandra a reușit să facă din fostul căpitan dinamovist ceea ce nicio altă femeie nu a reușit. Giani Kiriță s-a făcut bărbat de casă! 

„Există o persoană în viața mea, e totul în regulă, totul ok, nu prea vorbesc eu lucruri din astea, nu am vorbit niciodată. E mai bine să fii discret în viața asta să nu-ți pui viața pe tapet cum fac alții și pe urmă ați văzut ce se întâmplă. Mai bine trăiește-ți viața frumos, mai discret. 

Ok, trebuie să dai două, trei vorbe, că e normal, sunt persoană publică până la urmă, dar lasă-le acolo, trăiește-le, nu le vorbi, nu le pune pe TV. Pe urmă vine reversul medaliei. Și Instagramul ăsta a înnebunit pe toată lumea. Toți se afișează pe Instagram, ce fericiți sunt, iar după ce se despart sunt vai, nu. Până atunci erau cu vai, love. Trăiește-le frate, nu le mai pune atât pe tapet la toată lumea. Ei nu își dau seama într-un fel că asta le face rău", a declarat Giani Kiriță pentru WOWbiz.ro.

Giani Kiriță are o fată și un băiat

Roxana, în vârstă de 24 de ani, și Marco, în vârstă de 20 de ani, sunt cei doi copii pe care Giani Kiriță îi are din mariajul cu Daniela Milu. Fostul fotbalist a divorțat în anul 2007. Copiii au rămas în grija mamei, însă el s-a asigurat că este cât se poate de prezent în viața lor. 

Giani Kiriță e un tată modern și le oferă copiilor lui toată libertatea. De multe ori când iese în oraș cu fata lui, mulți o confundă cu iubita lui

„Copiii mei au toată libertatea din lume. Sunt mari. Fata are 24 de ani, băiatul 20 de ani. Nu prea îmi cer mie sfaturi. Serios. Deja ei sunt mari. Când au nevoie de ceva, sună telefonul, se rezolvă. (...) Sunt autoritar cu ei, chiar sunt. Le-am dat sfaturi ce să facă, le-am explicat ce este bine, ce nu este bine. 

Depinde de ei ce vor să facă, ce consideră că este bine sau nu din punctul lor de vedere. Trebuie să facă și prostii pentru că trebuie să se lovească de ele. Noi nu am fost la fel? Le-am zis că facă ce vor și când au probleme să mă sune”, a mai declarat Giani Kiriță pentru ego.ro.

Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”
Giani Kiriță alături de fata sa, Roxana. Foto: Instagram

Citește și:

De ce a divorțat Bănel Nicoliță: „A fost nebunia mea și ea n-a putut să accepte!”

Fosta iubită a lui Neymar stârnește controverse! A fost surprinsă topless la TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
inshallah
inshallah  •  20 Martie 2023, 16:30

Andra, te nu-ti pune nimeni capac?

magic4ever
magic4ever  •  20 Martie 2023, 13:27
Postat de Tricolor_dezamagit pe 20 Martie 2023, 05:05

Ba, ce greata imi provoaca genul asta de relatie! Iubirea pluteste in aer ! La el in pantaloni si la ea in centuries personale. Stau si ma intreb: oare ce or fi in sufletul parintilor ei cand o vad pe fata lor cu mosu asta? Eu zic sa isi faca din timp rost de scutece...nr mari????

Giani e mos?:)) Pai si Irinel ce mai e atunci? Giani e mai bine ca unii de 30 de ani

Tricolor_dezamagit
Tricolor_dezamagit  •  20 Martie 2023, 05:05

Ba, ce greata imi provoaca genul asta de relatie! Iubirea pluteste in aer ! La el in pantaloni si la ea in centuries personale. Stau si ma intreb: oare ce or fi in sufletul parintilor ei cand o vad pe fata lor cu mosu asta? Eu zic sa isi faca din timp rost de scutece...nr mari????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează