FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Fosta speranță a lui Dinamo povestește cum petrecea în club alături de N'Doye: „Și dacă pierdea nopțile, era cel mai bun”

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 13:28 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 15:51

Invitat la GSP LIVE,  Raphael Stănescu (29 de ani), fosta mare speranță a a lui Dinamo, a vorbit despre fostul său coleg, Ousmane N'Doye.

Senegalezul Ousmane N'Doye a ajuns la Dinamo în ianuarie 2009, de la FC Vaslui, care-l transferase din Portugalia. În cei doi ani petrecuți în „Ștefan cel Mare”, mijlocașul a impresionat pe teren, dar a fost implicat și în mai multe scandaluri, din cauza vieții extrasportive.

Trecut pe la FCSB și Rapid, Iulian Roșu e categoric: „La Dinamo e cel mai frumos grup de când sunt în fotbal. Parcă joc în străinătate” » Ce spune despre play-off și promovare
DINAMO
Trecut pe la FCSB și Rapid, Iulian Roșu e categoric: „La Dinamo e cel mai frumos grup de când sunt în fotbal. Parcă joc în străinătate” » Ce spune despre play-off și promovare

VIDEO Raphael Stănescu, amintiri cu Ousmane N'Doye: „El și când pierdea nopțile, era cel mai bun a doua zi”

Ajuns acum la Minaur Baia Mare, Raphael Stănescu a vorbit despre momentele în care petrecea în club alături de N'Doye și dezvăluia cum se comporta senegalezul.

„Ousmane N'Doye era un băiat de nota 10. Mă înțelegeam foarte bine cu el. Am ieșit de multe ori cu el în oraș. Eram foarte bun prieten el. Vă dați seama că el făcea cinste. Doar nu-i făceam eu. El, și dacă pierdea nopțile, era cel mai bun. Da, am pierdut și eu nopți cu el. Ieșeam după meci, da. Eram mai mulți băieți de la echipă. El nu bea alcool. Se distra, dansa.

Cine juca atunci la Dinamo, avea lipici oriunde se ducea. Da, avea succes la fete. Și pe mine mă știau fetele, cele de vârsta mea. Fetele care contau nu mă recunoșteau. Îi știau pe cei mai cunoscuți”, a spus Raphael Stănescu la GSP LIVE.

+28 FOTO

Citește și: 

Atanas Trică, gol de PlayStation pentru CSA Steaua! La doar 16 ani, David Matei a reușit un assist genial

Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat: „Poate altfel arăta cariera mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează