FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

FOTO Dinamo și-a luat mijlocaș cotat la 400.000 de euro, după startul slab de campionat: „A semnat și intră în programul de pregătire”

Gorka Larrucea e noul fotbalist al lui Dinamo / Sursă foto: FC Dinamo@Official
Gorka Larrucea e noul fotbalist al lui Dinamo / Sursă foto: FC Dinamo@Official

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 10:57 / Actualizat joi, 25 august 2022 11:23

Dinamo, echipă care a început modest campionatul în Liga 2, cu două înfrângeri în trei partide, l-a prezentat astăzi pe Gorka Larrucea, un mijlocaș central iberic în vârstă de 29 de ani.

La două zile după ce au perfectat transferul goalkeeper-ului bosniac Filip Dujmović, Dinamo a mai rezolvat un transfer. „Câinii” l-au luat, din postura de jucător liber, pe spaniolul Gorka Larrucea. E cel de-al doilea mijlocaș iberic luat de „câini” în aceată vară, după Dani Iglesias.

„Mijlocașul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, a semnat un contract cu Dinamo 1948 și va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre”, a anunțat Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, conform paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului. 

Gorka Larrucea a retrogradat sezonul trecut în cel de-al treilea eșalon din Spania

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu Sporting Gijon, 1-1. Formația acestuia  a încheiat campionatul pe locul 19 din 22 de echipe, retrogradând la finalul sezonului în cel de-al treilea eșalon. 

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) și SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea. Este evaluat la 400.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

VIDEO Gorka Larrucea, noul mijlocaș al lui Dinamo, în acțiune

Dinamo va juca la matineu etapa viitoare

„Câinii” vor începe să fie programați la meciuri sâmbăta, după ce o perioadă îndelungată, inclusiv în prima divizie, nu prindeau weekendurile. Roș-albii vor juca la matineu, în concordanță cu eșalonul în care au ajuns.

Etapa următoare vor evolua cu Unirea Dej, „acasă” la Clinceni, de la ora 11:30. Apoi, cu Concordia, la Chiajna, se va juca tot în prima parte a zilei, tot sâmbăta. Meciul cu CSA Steaua, de acasă, dinamoviștii ar vrea să-l joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, așteaptă vești în acest sens.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

PCH și-a pierdut răbdarea cu Șerdean! Mesaj amenințător: „Vezi că nu știi niciodată ce mișcare pregătesc nebunii!”

EXCLUSIV Soluția propusă de Țucudean, întrebat dacă ar investi la Dinamo: „De ce să nu fie ca Rapid?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
therealreddog33
therealreddog33  •  28 August 2022, 19:53
Postat de Ussb pe 25 August 2022, 14:56

Patriche coordoneza foarte bine apararea, are si multa experienta. Pe langa el ar mai trebui un fundas puternic, cu fizic, curajos, ca sa poata avea sanse sa nu mai ia de la doua goluri in plus pe meci

Patriche e o petardă de fundaș central, chiar si pentru divizia B. Mai lent ca melcul, se întoarce ca personalul în gara, nici plasamentul nu îl ajuta. Dacă tu zici ca aia e coordonat ce face el...ne trebuie urgent doi fundași centrali decenți, ăștia care ii avem noi sunt de cascadorii râsului.

therealreddog33
therealreddog33  •  26 August 2022, 18:27
Postat de colorsinsin pe 25 August 2022, 12:07

Uite asa sa nu mai zica lumea ca ddb nu isi face treaba. Exact de ce aveam nevoie. FOrza!

Exact ce aveam nevoie :)), al 5 lea mijlocaș central transferat vara asta. Plus ce aveam deja in lot. Cred ca o sa jucam cu tactica 0-0-11-0 in curând, mai trebuie doar vreo trei mijlocași centrali transferați și reușim. Fundași centrali și portar chiar avem nevoie, doar ca nea menegeru cu coadă nu prea știe ce sunt aia...

istet10
istet10  •  26 August 2022, 18:26
Postat de redbuldog pe 25 August 2022, 13:11

Nici Patriche nu e rau,dar se accidenteaza cam des,are si el o varsta..!Eu zic ca ar mai trebui musai,un stoper si-un varf autentic,ca sa nu avem emotii la redrogradare acum..

Fara emotii. Cu certitudini.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează