FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo anunță: „Am obținut licența” » Însă Dorin Șerdean le-ar putea da planurile peste cap

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 18:10 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 19:16

Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului juridic al lui Dinamo, a anunțat că formația lui Ovidiu Burcă a obținut licența pentru a juca în noul sezon din Liga 1, dacă va obține promovarea.

Aflată pe loc de baraj, Dinamo ar fi rezolvat una dintre marile probleme: obținerea licenței. Răzvan Zăvăleanu susține că echipa alb-roșie a rezolvat problema datoriilor și că a primit dreptul de a juca în Liga 1 în sezonul viitor.

Dinamo, know-how de pian
EDITORIAL
Dinamo, know-how de pian

Răzvan Zăvăleanu: „Obținerea licenței e un lucru îmbucurător”

„Faptul că s-a obținut licența e un lucru îmbucurător. Banii necesari au fost aduși de acționarul Red&White și s-au introdus în societate, plătindu-se obligațiile financiare. Nu o să vorbesc despre sume. S-a plătit necesarul pentru obținerea licenței. 

S-au plătit sumele necesare. În mare măsură s-au achitat datoriile, într-o altă măsură s-au făcut înțelegeri pentru amânarea plății. S-au rezolvat problemele, de moment”, a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Cum ar putea Dorin Șerdean să o încurce pe Dinamo

Pentru clubul alb-roșu urmează judecarea planului de reoganizare, pe 15 mai. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că Dorin Șerdean, fostul acționar majoritar, a cumpărat o parte dintre creanțele unor creditori și ar putea contesta planul în fața judecătorului sindic.

„Acum, pe 15 mai ne vom prezenta în fața judecătorului pentru a obține confirmarea planului de reorganizare. Să vedem dacă cineva se va opune. 

Am avut neplăcuta surpriza să aflu că domnul Șerdean a cumpăra niște creațe al unor mici creditori. La ce i-a trebuit asta nu știu... Sper să nu fie adevărat. Dar asta spun informațiile mele. Da, teoretic s-ar putea opune planului de reorganizare”, a adăugat Răzvan Zăvăleanu.

Eu am discutat cu domnul Apreutese din august. E o persoană foarte serioasă. Știe foarte bine ce face. De aceea nu s-a repezit, deși decizia de a investi era clară. A vrut să cunoască foarte bine ce e acolo. Dar domnul Șerdean a vândut acțiunile către Red&White. Așa s-a întâmplat. A fost o succesiune de lucruri, astfel încât domnul Apreutese, deși era pregătit și a făcut o ofertă, nu a mai ajuns să cumpere acțiuni. Dar avea un interes clar. M-a impresionat cu seriozitatea lui. 

Nu cred că i-a picat bine ce s-a întâmplat. Sper că nu l-am pierdut. Poate va fi nevoie de oameni care au arătat că știu să facă afaceri. Sper ca apariția lui în cadrul lui Dinamo să rămână o opțiune deschisă. 

- Răzvan Zăvăleanu

VIDEO Ionel Dănciulescu, despre situația de la Dinamo: „Jos pălăria pentru Ovidiu Burcă”

 Citește și:

„E o ușoară disperare la Dinamo” » Cum vede un antrenor situația „câinilor”

Șefii lui Dinamo anunță o posibilă fuziune: „Suntem în discuții. Dorim să devenim parteneri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  11 Mai 2023, 18:39
Postat de creeperno807 pe 10 Mai 2023, 22:31

N-a pastrat degeaba un procent din actiuni

Ce treaba au actiunile? De ce nu ai cumparata tu creantele, ca sa scapi pe Zavaleanu de griji?

paolo16
paolo16  •  11 Mai 2023, 04:32

Iar i-ai prostit pe jucatori ca le dați salariile din banii de la Champions League?

creeperno807
creeperno807  •  10 Mai 2023, 22:31

N-a pastrat degeaba un procent din actiuni

Vezi toate comentariile (12)
Comentează