FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

„E o ușoară disperare la Dinamo” » Cum vede un antrenor situația „câinilor” după egalul cu Unirea Dej

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 11:30 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 11:44

Ionuț Badea a comentat situația lui Dinamo, club care luptă pentru promovarea în Liga 1.

În etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 2, Dinamo a remizat cu Unirea Dej și a ratat șansa de a se apropia de Oțelul. „Câinii” se află pe loc de baraj, iar Ionuț Badea, fost jucător al lui Dinamo, explică ce se întâmplă la formația alb-roșie.

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo - CSA Steaua » 120 de lei, cel mai scump tichet
DINAMO - CSA STEAUA
S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo - CSA Steaua » 120 de lei, cel mai scump tichet

„E o ușoară disperare la Dinamo”

„E o ușoară disperare la Dinamo. Are nevoie de locul 2, care o duce fără emoții în Liga 1. 

La baraj, e greu ca o echipă de Liga 2 să treacă de o formație din Liga 1. În plus, nivelul din Liga 2 e destul de slab anul acesta. Iar asta contribuie la disperarea lui Dinamo de a promova direct”, a spus Ionuț Badea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Acesta a fost completat de Ion Crăciunescu: „Problema lui Dinamo a fost inconstanța. Dacă vrei să promovezi, trebuie să bați pe Dej. Locul lui Dinamo, ca brand, e în Liag 1. Ca joc, nu e”.

Rezultatul nu e unul care să ne mulțumească. Lucrurile nu au mers cum am plănuit, cel puțin ofensiv. Am avut puține situații în care am fi putut înscrie. Am pus presiune pe final, am împins jocul spre poarta lor, dar nu am avut claritate. E de analizat meciul ăsta. Sunt multe lucruri are nu mi-au plăcut.  În play-off, orice rezultat este posibil. Echipele sunt aproximativ egale. Se joacă pe viață și pe moarte. 

Sunt meciuri foarte tari. Nu e întâmplător faptul că Dej e în play-off. Au demonstrat și acum că sunt o echipă foarte bună în defensivă și pe contraatac. Nu e nimic pierdut, mai sper la promovarea directă. Mergem la Galați și o să facem un meci bun. Procesul ăsta de formare al unei echipe e unul sinuos, mai ales când dai de echipe care se apără foarte bine. Îți trebuie calitate, relații de joc. Noi avem mulți tineri, care și-au ridicat mult nivelul. 

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și:

7 detalii de la Dinamo - Unirea Dej 0-0 » Probleme serioase pentru un titular, discuție Patriche - suporteri + anunțul legat de Steaua, făcut la finalul meciului

Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
albu
albu  •  07 Mai 2023, 15:15

Ce-mi plac mie antrenorii astia de studiouri, cum le stiu ei pe toate, dar doamne fereste sa le dai o echipa pe mana ca o fac praf

fibra
fibra  •  07 Mai 2023, 13:44

Otelul care este foarte slaba are 5 puncte avans si daca pierde cu Ministerul.

banebruce
banebruce  •  07 Mai 2023, 11:51

disperarea este ca vin falimentul la vitan barzesti. de promovat nu au cum. otelu daca bate pe clona csa este 100% promovata. dar de fapt nici nu trebuie neaparat sa bata pentru ca oricum vitan barzesti nu bate pe clona csa si s-a terminat totul. plus ca otelu mai are cu dej si buzau.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează