FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA DEJ

VIDEO + FOTO Dinamo - Unirea Dej 0-0 » Formația lui Ovidiu Burcă, încă un pas greșit în play-off! Cum arată clasamentul + Scandal la final

Articol de , , - Publicat sambata, 06 mai 2023 16:44 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 18:30

Dinamo a remizat pe teren propriu cu Unirea Dej, 0-0, într-un meci din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 2.

Formația lui Ovidiu Burcă a ajuns la patrulea meci la rând fără victorie. După înfrângerile cu CSA Steaua (0-2) și Poli Iași (1-3) și egalul cu Gloria Buzău (2-2), trupa lui Ovidiu Burcă nu a reușit să o învingă nici pe Unirea Dej, ultima clasată în play-off, care nu a reușit nicio victorie.

Deși pornea cu prima șansă la victorie, Dinamo nu a reușit se impună în fața a aproximativ 3.000 de fani. Trupa lui Burcă a început tare și a ratat o ocazie importantă în minutul 6, când șutul lui Ghezali, de la 6 metri, a fost respins în corner.

Ulterior, Dinamo a continuat să preseze și a avut posesia, dar nu a reușit să mai aibă ocazii importante. În partea secundă, jocul a decurs după același scenariu. Formația alb-roșie a avut inițiativa, fără succes, în timp ce Unirea Dej a încercat să dea lovitura pe contraatac.

Ultima ocazie i-a aparținut lui Dinamo. În minutul 90+3, Bordușanu a centrat excelent în careu, Alexandru Pop a reluat cu capul din 6 metri, dar mingea s-a dus puțin pe lângă poartă.

Dinamo - Unirea Dej / foto: Cristi Preda (GSP)
Gestul lui Iulian Mihăescu / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / foto: Cristi Preda (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / foto: Cristi Preda (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / foto: Cristi Preda (GSP)
+10 FOTO

Dinamo este în acest moment pe locul 4 în play-off, care duce la baraj. „Câinii” au 40 de puncte, în timp ce Unirea Dej e pe 6, cu 36 de puncte.

Clasamentul live din play-off-ul Ligii 2

Scandal pe final

Finalul a fost unul încins. Jucătorii și fanii lui Dinamo i-au acuzat pe adversari de trageri de timp, existând mai multe momente tensionate, atât pe teren, cât și în tribune, acolo unde suporterii s-au luat de antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, și staff-ul acestuia.  După fluierul final, fanii lui Dinamo i-au jignit pe jucătorii Unirii Dej, iar mijlocașul Iulian Roșu s- certat cu portarul Dragoș Răilean.

Dinamo - Unirea Dej 0-0

  • min. 90+8: Final de meci.
  • min. 90+3: Bordușanu centrează excelent în careu, Alexandru Pop reia cu capul din 6 metri, dar mingea se duce puțin pe lângă poartă
  • min. 90: Vom avea 5 minute de prelungire
  • min. 87: Incidente pe teren. După ce Valentin Borcea a fost faultat, jucătorii cele două echipe au format un meleu și s-au îmbrâncit reciproc. A fost nevoie de intervenția stewarzilor pentru a-i calma pe jucători. A fost scandal și pe marginea terenului. După ce cu câteva minute în urmă a fost un scandal între membrii staff-ului celor două echipe, supoterii lui Dinamo au bătut cu picioarele în banca de rezerve a Unirii Dej și au aruncat cu apa și suc după Dragoș Militaru și cei din staff-ul său.
  • min. 83: Ocazie pentru Unirea Dej. Fulga reia cu capul, de la 6 metri, Mingea trece puțin pe lângă poarta lui Dinamo
  • min. 73: Fanii lui Dinamo au scandat numele lui Patrick Ekeng
  • min.60: Bordușanu trage tare, de la 20 de metri, dar portarul Răilean respinge
  • min. 53: Iulian Roșu și Borcea intră la Dinamo. Ies Ahmed Bani și Neluț Roșu
  • min. 46: A început repriza a doua, Ovidiu Burcă a făcut o schimbare la pauză, introducându-l pe Bordușanu în locul lui Irimia
  • min. 45: Pauză
  • min. 30: Momente liniștite de joc. Dinamo are posesia, dar jucătorii lui Ovidiu Burcă nu reușesc să treacă de defensiva adversă
  • min. 19: Ahmed Bani execută slab o lovitură liberă de la 20 de metri și trimite mingea în zid
  • min. 17: Irimia a centrat pe jos în mijlocul careului, dar Ahmed Bani a fost blocat de un fundaș, iar mingea a ieșit în corner
  • min. 6: Prima ocazie pentru DInamo. Ghezali intră în careu, șutează din unghi, dar portarul Răilean respinge în corner
  • min. 1: A început meciul

Dinamo - Unirea Dej, echipele de start

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roșu, Iglesias, D. Irimia – A. Bani, Ghezali
Rezerve: Oncescu, Bena, I.Roșu, Borcea, Bordușanu, Șerban, Buleică, Al. Pop, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Răilean – Gîț, D. Pop, Chira, Maftei – Militaru, Ad. Pop, Matiș – Al. Pop, Cocian, Blaj
Rezerve: Chindriș, Checicheș, Buta, Cătinean, An. Pop, Burdeț, Fulga, Bogdan, Frăsineanu
Antrenor: Dragoș Militaru

Stadion: „Arcul de Triumf”, București (capacitate - 7.500 locuri)
Arbitru: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) / A1: Vlad Bârleanu (București) / A2: Marin Nicușor (Suseni - Argeș) / R1: Marius Bădoiu (Craiova) / Observator arbitri: Laurențiu Vărgatu (Brăila) / Delegat joc: George Constantinescu (Slatina)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu, nemilos cu noii acționari de la Dinamo: „Pare că sunt activiști din vremea aceea. Fac speculă!”

EXCLUSIV Ovidiu Burcă s-a decis pe cine va miza în poartă în finalul de sezon » Favoritul suporterilor lui Dinamo anunță: „Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să se întâmple asta!”

EXCLUSIV „Nu se poate mai mult cu lotul ăsta” » A dat verdictul în privința lui Dinamo și-i numește pe salvatorii clubului: „El și suporterii au ținut echipa în viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
creeperno807
creeperno807  •  06 Mai 2023, 22:47

Bine ca n-am pierdut!

istet10
istet10  •  06 Mai 2023, 21:38
Postat de jean_valjean pe 06 Mai 2023, 18:38

Nu este un rezultat rau, practic ne am asigurat prezenta la baraj...! Sa fim seriosi, promovarea directa era aproape imposibila, chiar daca bateam astazi..in primul rand trebuia sa bati la galati si mai ales sa piarda astia in ghencea..! Acum problema este ca nu atii pe ce loc sa termini..4 sau 5...ptr a evita uta urad ! Nu avem nici o sansa cu aia..mai ales afara, stadion plin..presiune..fac pe ei pustii nostri ! Eu prefer chindia...chiar avem sanse ! Mai ales ca aia joaca "acasa" la ploiesti...unde stadionul va fi plin de caini !

Sanse cu Chindia aveti doar daca ii *** arbitrii asa cum au tot patit-o sau daca aranjati gazanul asa ca ala de la Ploiesti. Poate il mai pacaleste o data pe portar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  06 Mai 2023, 21:37

Azi am trecut pe langa stadion. Un tip afectat de siguranta de sine : Azi se pune problema la cate peste 3 le dam! Cand am aflat scorul am zambit amintandu-mi de prostalaul ala de dinamovist. Rupti de realitate.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează