FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Ovidiu Burcă s-a decis pe cine va miza în poartă în finalul de sezon » Favoritul suporterilor lui Dinamo anunță: „Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să se întâmple asta!”

Filip Dujmovic, titular până la final la Dinamo
Filip Dujmovic, titular până la final la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 16:40 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 18:28

Dinamo nu se gândește la dubla de la baraj, antrenorul Ovidiu Burcă și jucătorii vorbesc doar despre posibilitatea de a obține ultimul loc promovabil direct, după ce Poli Iași a celebrat deja revenirea în Liga 1.

  • Dinamo - Unirea Dej va avea loc sâmbătă, de la 14:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Roș-albii au meci sâmbătă, de la ora 14:45, cu Unirea Dej în Capitală, apoi urmează partidele decisive cu Oțelul Galați (deplasare), CSA Steaua (acasă) și Poli Iași (deplasare), în condițiile în care Dinamo este la 6 puncte de formația lui Dorinel Munteanu, care, în week-end, are meci în Ghencea.

Instanța supremă a tranșat ultima dispută dintre Nicolae Badea și Ionuț Negoiță legată de Dinamo
DINAMO
Instanța supremă a tranșat ultima dispută dintre Nicolae Badea și Ionuț Negoiță legată de Dinamo

Filip Dujmovic, titular până la final în poarta lui Dinamo

În ultima perioadă, în privința echipei, toți ochii au fost ațintiți spre postul de goal-keeper. Denis Oncescu, eligibil U19, a făcut câteva erori cu CSA și cu Iașiul, iar suporterii au militat pentru înlocuirea lui și revenirea lui Filip Dujmovic, fotbalistul care a fost votat jucătorul anului 2022 în tricoul „câinilor”.

Bosniacul de 24 de ani a revenit ca titular la Buzău (2-2), doar că nu a apreciat corect o lovitură liberă a lui Blejdea în startul partidei și a intrat cu mingea în plasă. 

Dujmovic a avut câteva intervenții tari în timpul meciului, Burcă are de gând să joace doar cu el până la final. Mai ales că și-a revenit și Antonio Bordușanu, indisponibil 7 luni, mijlocașul fiind eligibil U19.

Filip Dujmovic îi conduce pe coechipieri din poartă

De-abia revenit de la Buzău, Filip Dujmovic s-a antrenat individual la sală de la Săftica la miezul nopții! Este modalitatea lui de a replica atunci când situația nu este așa cum îi convine lui. 

Dujmovic este recunoscut pentru atașamentul său față de Dinamo, pentru modul cum și-a îmbărbătat coechipierii chiar și atunci când era rezerva unui puști de 18 ani, este apreciat de către conducere și fani.

A vorbit în premieră după meciul de la Buzău, chiar înaintea duelului cu Unirea Dej, pe care Dinamo nu concepe să nu-l câștige. O victorie permite „câinilor” să continue lupta pentru promovarea directă în Liga 1, orice alt rezultat riscă să dea șanse și Dejului de a mai spera la un loc de baraj.

16 meciuria adunat Dujmovic pentru Dinamo, în 6 partide nu a primit gol

Filip Dujmovic: „Avem cu toții o mare dorință de a promova”

„Un meci foarte important ne așteaptă sâmbătă. Am intrat în ultima lună a sezonului, acum e acum! Ultimele etape sunt foarte importante pentru noi. Respectăm toate echipele, dar atunci când purtăm tricoul lui Dinamo trebuie să învingem mereu! Este foarte important să rămânem calm și cu mintea limpede în zilele ce urmează.

Avem cu toții o mare dorință de a promova, dar trebuie să controlăm aceast dorință mare fiindcă doar așa vom da tot ceea ce este mai bun. Nimic nu este jucat încă, nu este pierdut, întrucât atât timp cât mai este 1% șanse, eu voi crede în succesul echipei. Jucătorii și fanii merită promovarea în acest an. Mă rog la Dumnezeu zilnic pentru asta!”, a reacționat bosniacul pentru Gazeta Sporturilor.

Trebuie să fim în timpul prezent și să nu ne gândim prea departe în viitor și nici înapoi în trecut. Știu că nu este ușor fiindcă noi toți ne imaginăm acea zi în care Dinamo va obține accesul în Liga 1. Dar, din nou, repet, este important să fim calmi și să dăm tottul pentru meciul cu Unirea Dej. 

- Filip Dujmovic, portar Dinamo

Clasamentul play-off Liga 2

Citește și alte știri din Liga 2:

Bilete la următoarele meciuri ale lui Dinamo, cu Unirea Dej și Oțelul Galați » 1.700 de bilete vândute pe „Arcul de Triumf” până acum

EXCLUSIV Abia promovat în Liga 1, englezul îndrăgostit de România le-a pus gând rău granzilor: „Abia aștept să le dau gol”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  06 Mai 2023, 07:48

Ce-și face omul cu mâna lui...Tot„fanii”au fost cei care insistau pentru Rednic!La fel insistau apoi pentru Uhrin!Pâna i-au bagat in B!Iar cu Dujmovic...Sa avem pe cine injura!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează