FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce a lipsit Iulian Mihăescu, cel mai longeviv om din staff, de la amicalul lui Dinamo cu Unirea Slobozia

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 11:55 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 12:39

În amicalul de azi, cu Unirea Slobozia, Dinamo nu beneficiază de ajutorul lui Iulian Mihăescu, cel care se ocupă de pregătirea formației.

Antrenor principal interimar, Iulian Mihăescu (59 de ani) a fost pus de conducerea lui Dinamo se se ocupe de formația alb-roșie, până la soluționarea problemelor.

Acesta, însă, nu a putut fi prezent la meciul de verificare jucat la Slobozia.

De ce nu a fost Iulian Mihăescu la Unirea Slobozia - Dinamo

Din informațiile GSP, antrenorul nu a putut fi alături de elevii săi din cauza unor probleme personale. Acesta are un deces în familie și s-a învoit de la amical.

Dinamo a fost condusă de pe bancă de Ionel Augustin, cel care-l ajută pe Mihăescu în pregătirea lui Dinamo.

Toți au plecat, Iulian Mihăescu a rămas! 

La fel ca în perioada în care a fost jucător, Iulian Mihăescu (posesor al licenței PRO) a fost mereu prezent pentru Dinamo, chiar dacă de multe ori a fost folosit pe post de „manta de vreme rea”. 

 Fost component al marii echipei formate de Mircea Lucescu la finele anilor '80, Iulian Mihăescu, acum în vârstă de 59 de ani, a rămas singurul antrenor care se ocupă de pregătirea lui Dinamo, după plecarea lui Gică Mihali. 

39 de goluria marcat Iulian Mihăiescu în 179 de meciuri pentru „câini”, în perioada 1985-1992Fost component al marii echipei formate de Mircea Lucescu la finele anilor '80,

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

Citește și:

Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!” + Anunță oficial că se dezice de proiectul DDB

Președintele CS Dinamo pentru GSP: „Ne-am înțeles să continue pe Dinamo până se dărâmă” » Care e situația arenei din „Ștefan cel Mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează