FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Președintele CS Dinamo pentru GSP: „Ne-am înțeles să continue pe Dinamo până se dărâmă” » Care e situația arenei din „Ștefan cel Mare”

Articol de - Publicat joi, 07 iulie 2022 16:59 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 17:09

Dinamo este într-o perpetuă vânzoleală. Momentan, „câinii” se învârt în cerc. În așteptarea unor investitori, români sau israelieni, care să ajute clubul să evite falimentul, gruparea s-a înscris în Liga 2 și a anunțat FRF că va continua să joace pe arena din „Ștefan cel Mare”, până va începe demolarea. Clubul a fost refuzat ferm de diriguitorii stadioanelor din Cotroceni și din Colentina.

Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”
DINAMO
Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”

Ionuț Popa: „Încercăm să-i ajutăm”

Varianta „Ștefan cel Mare”, despre care a scris Fanatik, a fost confirmată de președintele CS Dinamo, Ionuț Popa. Șeful grupării a precizat pentru Gazeta Sporturilor care este situația la zi a arenei, care trebuie să fie dărâmată, iar în locul ei să apară o alta nouă, de 100 de milioane de euro. 

„Am avut o discuție cu domnul Răzvan Zăvăleanu, iar dânsul ne-a întrebat dacă poate evolua echipa acolo, în continuare. Cât timp nu va fi dărâmată, adică până în septembrie-octombrie, da! Depinde de termenele CNI. Probabil că au pus în caietul de înscriere la Liga 2, e treaba dânșilor. 

Încercăm să-i ajutăm pe cei de la echipa de fotbal, suntem deschiși, dacă nu se dau scaunele jos și ce mai implică procesul de renovare. Dar nu știu cât de avantajați vor fi cei de la clubul de fotbal, câte etape vor disputa acolo din momentul în care începe sezonul de liga secundă”, a declarat Ionuț Popa pentru GSP.ro.

Este o licitație în derulare, se depun ofertele, pe 17 iulie va fi gata acest proces. Sunt pașii firești, legali, pentru o asemenea operațiune. 

- Ionuț Popa, președinte CS Dinamo

Tariful standard

Pe „câini” îi costă aproximativ 3.000 de euro să evolueze în continuare în „Groapă”. Este cel mai bun raport calitate/preț/proximitate pentru clubul alb-roșiilor. 

„Este un preț unic, un tarif standard și se tarifează la oră. Prețul a rămas același, este același și pentru clubul de fotbal. Dinamo 1948 este la zi cu plata din momentul declarării insolvenței, chiar dacă au mai rămas datorii neonorate din urmă”, a mai precizat oficialul CS Dinamo.

90% se va face stadionul Dinamo, în condițiile actuale. Trebuie făcut, e zonă centrală! Și noi ne-am gândit la 25.000 de locuri. Noi ne-am învățat să fie stadioanele foarte mari. Nu poți să le faci doar pentru două meciuri. Probabil că va fi cel mai scump stadion din țară! Acum, fierul e 7 lei. Va costa în jur de 100 de milioane de euro. 35% din sumă se duce către cote și taxe, TVA. Pentru construcția efectivă rămân 65% din bani. 

- Adrian Cefălan, directorul CNI, pentru ProSport

Citește și:

CS Dinamo reacționează, după ordinul impus de Eduard Novak: „Nu e o decizie care să ajute sportul românesc”

Singura teamă a lui Dan Șucu, după ce a preluat Rapidul: „S-ar putea crea o competiție enormă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  07 Iulie 2022, 23:13
Postat de creeperno807 pe 07 Iulie 2022, 22:30

Foarte bine!

Daca asta e situatie de foarte bine, atunci de asa foarte bine sa aibe parte.

creeperno807
creeperno807  •  07 Iulie 2022, 22:30

Foarte bine!

istet10
istet10  •  07 Iulie 2022, 21:16

Apa au, teren au gasit. Ceva aripioare se mai gasesc. Gata frate, au scapat de probleme.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează