FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo și-a anulat amicalul cu CSM Slatina » „Câinii” vor juca în schimb cu „satelitul” lui FCSB

Dinamo nu mai merge la Slatina » „Câinii” vor juca un amical cu „satelitul” lui FCSB
Dinamo nu mai merge la Slatina » „Câinii” vor juca un amical cu „satelitul” lui FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 17:21 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 17:47

Dinamo avea programat pentru finalul săptămânii un meci amical, la Slatina, cu CSM, echipa antrenată de Dan Oprescu revenită în această vară în eșalonul secund. Meciul a fost anulat la cererea dinamoviștilor

„Am fost anunțați de Dinamo că nu va mai onora amicalul. Meciul era programat dimineața pentru a evita căldura care se anunță la finalul săptămânii, și presupunea, pentru ei, sosirea la Slatina în după amiaza zilei de vineri. Poate i-a încurcat și acest aspect”, a precizat Dan Oprescu. 

Primul nume la care Mititelu s-a oprit pentru FCU Craiova, dacă va pierde și apelul: „Până la urmă, era o chestie caraghioasă”
FCU CRAIOVA
Primul nume la care Mititelu s-a oprit pentru FCU Craiova, dacă va pierde și apelul: „Până la urmă, era o chestie caraghioasă”

Dinamo va juca cu FCSB Academia Clinceni

Dinamo s-a reorientat și va juca, până la urmă, sâmbătă, cu Unirea Constanța, echipa antrenată de Dacian Nastai care va evolua în noul sezon fotbalistic sub titulatura FCSB 2 A Clinceni.

FCSB Academia Clinceni va continua activitatea Unirii Constanța, formația susținută de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Clubul aflat în insolvență a retrogradat în liga treia, însă a obținut licența pentru a evolua din nou în cel de-al doilea eșalon, unde va prelua locul defunctei Academica Clinceni. (mai multe detalii - AICI)

Dinamo, umilită de Unirea Slobozia

Dinamo a pierdut primele două amicale din această vară cu Concordia Chiajna (0-1) și cu Unirea Slobozia, scor 0-5.

Formația alb-roșie a aliniat la start o formație din care făceau parte mai mulți jucători cu experiență în Liga 1, printre care Ehmann, Patriche, Roșu sau Lazăr, dar trupa alb-roșie nu a putut ține pasul cu formația gazdă.

După ratarea lui Bordușanu (15), Unirea Slobozia a punctat de două ori până în pauză, prin Ekollo (30) și Golda (44). După pauză, la Dinamo au intrat jucători precum Gabriel Moura, Ahmed Bani, Geani Crețu sau nou venitul Alexandru Chilili, dar jocul echipei nu s-a schimbat.

Formația alb-roșie, condusă de pe bancă de Ionel Augustin, a mai luat 3 goluri, de la Silaghi (52), Rus (69) și Aflana (87) și continuă criza rezultatelor.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Zăvăleanu îi anunțase plecarea de la Dinamo, dar jucătorul încă vine la antrenamente + cine e noul căpitan al „câinilor”

4 jucători au semnat cu Dinamo » Anunțul făcut de club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
Dona1313
Dona1313  •  18 Iulie 2022, 02:37

Buna ziua GSP, am aut impresia ca sinteti un cotidian de sport NAȚIONAL, adica al intregii Românii, dar constat ca 90% din titlurile de la sectiunea Fotbal -> Liga 2 sint despre Dinamo. In acest context ar trebui sa va numiti "Gazeta Dinamo a Sporturilor" S-auzim de bine

Tthy
Tthy  •  14 Iulie 2022, 18:10
Postat de creeperno807 pe 13 Iulie 2022, 22:35

Bafta!

Hai baftă că ești prost destul***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  13 Iulie 2022, 22:51
Postat de creeperno807 pe 13 Iulie 2022, 22:35

Bafta!

Umor involuntar !!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează