FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - DINAMO 2-2

Poate promova Dinamo? Ce s-a întâmplat în amicalul cu una dintre contracandidatele la play-off + revenire după 9 luni

Dinamo a avut programat astăzi după-amiază un amical cu FC Buzău, contra formației lui Adrian Mihalcea
Dinamo a avut programat astăzi după-amiază un amical cu FC Buzău, contra formației lui Adrian Mihalcea

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 17:10 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 20:42

Dinamo a avut programat astăzi după-amiază un amical cu FC Buzău, contra formației lui Adrian Mihalcea, două adversare directe în lupta pentru un loc în top 6 la începutul lui 2023. A ieșit un meci de verificare spectaculos, cu o remiză, 2-2. 

Este un final aprins de sezon regulat în Liga 2, iar ultimele două runde din 2022 ar putea fi decisive pentru Dinamo în privința șanselor de a mai prinde play-off-ul în prima ediție de eșalon secund a „câinilor”.

„Câinii” au condus de fiecare dată, dar plătesc din nou tribut problemelor din defensivă. La Dinamo a revenit Marius Tomozei după 9 luni de absență. Ovidiu Burcă declara deunăzi, pe GSP.ro, că-i va acorda minute fundașului stânga operat din cauza unei rupturi de ligamente. 

Dănuț Lupu anunță schimbări mari în „Ștefan cel Mare”: „El e favorit” + Are răbdare și cu Edward Iordănescu
CS DINAMO
Dănuț Lupu anunță schimbări mari în „Ștefan cel Mare”: „El e favorit” + Are răbdare și cu Edward Iordănescu

Dinamo primește gol pe mâna lui Fara 

Dinamo a dechis scorul prin fundașul stânga Șerban, în minutul 11, Alin punctând cu un șut puternic. Oaspeții nu și-au păstrat prea mult timp avantajul, FC Buzău egalând prin Ariel Lopez după un corner al echipei sale. Ștefan Fara, portarul bucureștenilor, are partea sa de vină. A mai avut și câteva intervenții bune, dar a și greșit, inclusiv la golul secund. 

Cele două echipe și-au împărțit ocaziile și momentele de dominare, gazdele au cerut și un penalty. Iglesias, intrat la pauză alături de alți coechipieri, a dus scorul la 2-1, în minutul 53, din pasa lui Delciu. Totuși, nici de data asta Dinamo nu și-a păstrat avantajul, elevii lui Mihalcea egalând cu un sfert de oră înaintea finalului, prin Alexandru Boiciuc, cu un șut de la distanță. 

Tomozei, din repriza a doua 

Marius Tomozei și-a făcut apariția la Buzău după o pauză de 9 luni. El a jucat în partea secundă a amicalului, a încercat să evite contactele dure, însă nu s-a ferit de joc. 

"Câinii" au început în formula Fara - Moura, Bena, Patriche, A. Șerban - Dudea, I. Roșu, N. Roșu - Delciu, Al. Pop, Borcea. Au intrat după pauză Demici, Larrucea, Buhăescu, Giafer, Iglesias, Tomozei, Ghezali, Bobea și Vlăduț Stanciu. 

Pentru elevii lui Burcă urmează două meciuri esențiale pentru play-off-ul ligii secunde, cu Poli Iași și cu FC Brașov, ambele în deplasare. Primul a fost programat sâmbăta viitoare, pe 26 noiembrie, de la ora 16.00.

7 meciurifără eșec a adunat Dinamo în Liga 2, patru victorii și trei remize după ultima înfrângere, la mijlocul lunii septembrie, chiar la Buzău

VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Nicolae Stanciu, desemnat „Fotbalistul Român al Anului 2022”, o vrea pe Dinamo înapoi în Liga 1: „Acolo îi e locul”

Ovidiu Burcă dă detalii din culise: „În vestiar a fost o furtună! Dar aș fi regretat toată viața dacă nu aș fi venit acum la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
stardoom
stardoom  •  23 Noiembrie 2022, 14:52
Postat de Bedyxanul pe 23 Noiembrie 2022, 10:02

Tot stresat de Dinamo ai ramas,vezi sa nu faci vreun AVC:))1

nu sunt stresat dar chiar nu este corect sa castigati asa de multe meciuri,trebuie sa retrogradati si sa va desfiintati cat mai repede. iar playoutul in liga a 2-a asta inseamna pentru voi.

Bedyxanul
Bedyxanul  •  23 Noiembrie 2022, 10:02
Postat de stardoom pe 19 Noiembrie 2022, 17:52

dupa victoria otelului galati,oficial vitan barzesti nu mai poate spera la nimic decat falimentul. este suficient sa faca 2 egaluri cu iasi si brasov si vitan barzesti se bate la retrogradare. hai cu falimentul.

Tot stresat de Dinamo ai ramas,vezi sa nu faci vreun AVC:))1

popescu222
popescu222  •  20 Noiembrie 2022, 13:28
Postat de creeperno807 pe 19 Noiembrie 2022, 22:39

Daca ar juca Dujmovic in fiecare meci, sigur ca da! Din pacate, variantele u19 sunt slabe spre nepregatite fizic

Mie Delciu imi place. Si chiar daca ar fi adevarat ce zici tu, nu mai bine joci cu un jucator mai slab in teren, decat in poarta?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează