FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Nicolae Stanciu, desemnat „Fotbalistul Român al Anului 2022”, o vrea pe Dinamo înapoi în Liga 1: „Acolo îi e locul”

Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan
Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 08:04 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 08:17

Nicolae Stanciu, desemnat „Fotbalistul Român al Anului 2022” în prestigioasa ancheta a Gazetei Sporturilor, a analizat din China situația fotbalului românesc.

Fost jucător la rivala FCSB, mijlocașul de 29 de ani e membru Elită în programul „Doar Dinamo București” și spune că locul formației antrenat de Ovidiu Burcă e în Liga 1.

O zi până la startul celui mai corupt, mai atipic şi mai scump Mondial » Cine e favorita + Cum arată echipele-tip ale celor 5 mari forțe
PREZENTARE
O zi până la startul celui mai corupt, mai atipic şi mai scump Mondial » Cine e favorita + Cum arată echipele-tip ale celor 5 mari forțe

Acesta a analizat și lupta la titlu în Liga 1 și declară că nu vede o favorită certă, așteptându-se la un duel între toate formațiile din play-off.

Nicolae Stanciu: „Locul lui Dinamo e în Liga 1”

- În ultimul an, din fotbalul românesc la nivel înalt a dispărut Dinamo. Te-a surprins când ai auzit că a ajuns în Liga 2?
 - Nu. A fost un lucru firesc ceea ce s-a întâmplat, având în vedete toate problemele pe care le-a avut. Îmi pare rău, este o echipă de tradiție din România și cu siguranță nu merită să fie în Liga 2. Dar, acum, lucrul acesta pentru ei poate să fie unul bun, să fie un nou început, să se reorganizeze, să pună clubul din nou pe picioare și să ajungă din nou în Liga 1. Acolo este locul lui Dinamo.

- Pe cine vezi câștigând campionatul în România? 
- Sunt mai multe echipe care pot să câștige, dar, din ce mi se pare, nu mai e o favorită certă, cum era în anii trecuți. Atunci când CFR a câștigat de cinci ori la rând. Acum nu știu dacă pot să zic că tot CFR va lua titlul sau că ei ar fi principalii favoriți. Cred că toate cele șase care vor intra în play-off au șanse să câștige campionatul.

VIDEO Motivul pentru care Silviu Lung n-ar fi jucat niciodată la Dinamo: „Instituția în sine îmi displăcea”

Citește și: 

Cum stă Dinamo cu banii: „Am decis să creditez societatea cu o sumă necesară plății personalului administrativ” + detalii despre interdicția la transferuri

Burcă face presing pentru revenirea lui Dănciulescu + Cine e omul pe care l-a întors din drumul spre SUA: „Voia să plece la muncă acolo. Am o apăsare că i-am schimbat firul vieții!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează