FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Aproape de sold out general: câte bilete mai sunt la Dinamo - Oțelul cu 2 zile înainte de meci

Aproape de sold out general: câte bilete mai sunt la Dinamo - Oțelul
Aproape de sold out general: câte bilete mai sunt la Dinamo - Oțelul

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 21:36 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 21:40

Meciul cu numărul 3 pentru Dinamo în play-off-ul Ligii 2, contra Oțelului Galați, este programat pe 7 aprilie la ora 20:30, pe Stadionul "Arcul de Triumf".

  • Partida va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport
Detalii despre „Dinamo 2028”, noul proiect de 14 milioane de euro: „Își propune ceva extraordinar: clubul de fotbal va fi cel mai respectat din România!”
dinamo
Detalii despre „Dinamo 2028”, noul proiect de 14 milioane de euro: „Își propune ceva extraordinar: clubul de fotbal va fi cel mai respectat din România!”

Biletele în galerie s-au epuizat

Mai sunt 1.300 de bilete în tot stadionul, anunță Radio Dinamo. Peluza Cătălin Hîldan e sold out încă de luni, la 3 ore de la punerea în vânzare a biletelor.  

Capacitatea arenei este de 8.200 de locuri. Biletele au următoarele prețuri: 

VIP: între 120 și 140 lei, în funcție de sector 
Tribuna 1: 60-70 lei 
Tribuna 2: 40-50 lei 
PCH: 25 lei

Acestea pot fi achiziționate de pe bilete.ro sau de la case - vineri după ora 14:00

Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:30. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate
Anunțul clubului Dinamo

„Om la Om pentru blazon”

Suporterii au lansat încă o ediție a campaniei prin care „câinii” își pot trece numele pe spatele tricourilor de joc ale fotbaliștilor dinamoviști.

„Lansăm echipamentul OM la OM, pentru meciul cu Oțelul. Intră pe shop.programddb.ro și alege-ți jucătorul alături de care vrei să fii. 

Cei 1.750 lei sunt un preț infim față de ce au arătat băieții noștri că pot să facă în teren! Sunăm adunarea pe toate canalele DDB și pe toate grupurile afiliate: NOI suntem DINAMO! Haideți în teren! Haideți lângă ei!”, este mesajul fanilor din Programul DDB.

Ovidiu Burcă e clar înainte de duelul cu Oțelul: „E important. Nu crucial!”

După 3-0 cu Unirea Dej, Dinamo a urcat pe locul 4 în Liga 2, care duce la baraj, și se pregătește pentru două partide tari. 

Pentru Dinamo urmează două dueluri complicate, cu Oțelul Galați și CSA Steaua, chiar formațiile aflate deasupra lor în clasament, dar Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, nu consideră meciul de vineri unul crucial în lupta pentru promovare. 

„Nu pot spune că meciul cu Oțelul este crucial pentru promovarea directă, dar este important. 

Va trebui să refacem repede jucătorii, să ajungem la turație maximă vineri. Este un meci important, contra unei echipe care ne-a bătut în prima parte a campionatului. Are multă forță, a transferat jucători importanți și în iarnă. 

N-aș vrea să ne gândim atât de departe, la meciul cu Steaua. Dorim să trecem cu bine de jocul cu Oțelul. În general, încercăm să avem aceeași atitudine mereu. Cu Steaua e o rivalitate istorică, dar mai e până atunci”, a declarat Ovidiu Burcă.  

VIDEO Florentin Petre: „Trebuie să existe continuitate la Dinamo. Mă bucur că sunt oameni care investesc în club”

Citește și:

Derby-ul Steaua - Dinamo, amânat la intervenția Jandarmeriei. Schimbare și la FCSB - Farul

Dinamo a depus dosarul de licențiere » Ce sumă uriașă trebuie să plătească noii șefi până la finalul lunii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează