FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - DINAMO 0-3

Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ!

Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ! +49   FOTO
Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ!

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 18:04 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 01:46

Dinamo s-a impus într-o manieră autoritară în deplasarea de la Unirea Dej, scor 3-0, victorie care îi propulsează pe „câini” până pe locul 4 în play-off-ul ligii secunde, poziție de baraj. 

Roș-albii și-au luat revanșa pentru eșecul din sezonul regulat, când formația din Dej se impunea în fața lui Dinamo la Clinceni, 3-2. Însă formația lui Burcă nu mai aduce deloc cu echipa care începuse primul sezon din istorie în Liga 2 în genunchi!

În decurs de câteva luni, Dinamo a devenit una dintre cele mai solide echipe din eșalonul secund, aspect demonstrat cu vârf și îndesat și duminică, pe terenul contracandidatei la promovare.

Dinamo câștigă la scor de neprezentare și face un pas uriaș spre „baraj!”

„Câinii” au rezolvat meciul pe filieră spaniolă: Gorka Larrucea și Dani Iglesias, oamenii care asigură ordinea la jumătatea terenului, au dat tonul unei victorii categorice. Primul a deschis scorul în minutul 27, la capătul unui corner la care apărarea gazdelor a fost făcută șah-mat. Peste doar patru minute, a venit rândul lui Iglesias să puncteze: cap din cinci metri, fără șanse pentru Răielan, goalkeeper-ul Republicii Moldova.

+45 FOTO

FOTO: Ioana Mihalcea

În repriza a doua, tot cei doi iberici au fost la capătul celor mai importante ocazii ale dinamoviștilor. Mai întâi, Larrucea a lovit bara de la distanță în minutul 58. Iglesias i-a „copiat” execuția în minutul 77, cu mai mult noroc: șutul său a prins ținta și a stabilit scorul final. 

„Câinii” se impun clar la Dej, urcă pe locul 4 și se pregătesc pentru derby-ul cu Oțelul de vineri, o partidă cu multiple implicații: dacă Dinamo ia trei puncte pe „Arcul de Triumf”, se apropie la un singur punct de un loc de promovare directă!

Final: Unirea Dej - Dinamo 0-3

  • Au marcat: Larrucea '27, D. Iglesias ‘31, '77
  • FINAL: „Câinii” se impun cu 3-0, la capătul unui meci dominat în totalitate de elevii lui Burcă. 
  • min.77: GOL Dinamo! „Câinii” rezolvă meciul după o execuție de excepție. Iglesias primește un balon la marginea careului de „16”, preia scurt și îl învinge pe Răilean printr-un șut plasat. 
  • Min.68: Lovitura de cap a lui Matiș ocolește poarta lui Oncescu, Dinamo scapă cu fața curată dintr-o situație delicată.
  • Min.65: Amzăr prelungește pentru Ghezali, dar francezul ratează întâlnirea cu balonul, irosind o șansă importantă.
  • Min.58: Șut năprasnic trimis de la peste 20 de metri de Gorka Larrucea, mingea lovește bara și se duce în aut de poartă. Mare ocazie irosită de Dinamo, care ratează șansa desprinderii.
  • Min.56: Cartonaș galben încasat de Ahmed Bani, autor al unui unui gest nesăbuit.
  • Min.52: Unirea Dej încearcă să se instaleze în jumătatea dinamovistă, beneficiază de două cornere la rând, dar fără să producă pericol la poarta lui Oncescu.
  • Min. 46: A început repriza secundă.
+45 FOTO
  • Min 45: Pauză la Dej! Dinamo conduce cu scorul de 2-0
  • Min 36: Ce ocazie Dinamo! Gorka Larrucea reia de la bara a doua o centrare dintr-o lovitură liberă, dar portarul Răilean scoate in extremis, cu piciorul
  • Min 31: GOL Dinamo! Iulian Roșu centrează, iar Dani Iglesias finalizează cu capul, din 5 metri
  • Min 29: Altă șansă pentru Dinamo! Scăpat pe contraatac, Dani Iglesias nu a putut finaliza din câțiva metri
  • Min 27: GOL Dinamo! Gorka Larrucea reia de la bara a doua o lovitură de la colțul terenului. „Câinii roșii” trec în avantaj pe tabelă
  • Min 9: Ocazie pentru Dinamo! Dani Iglesias șutează puternic de la marginea careului, dar Răilean respinge în lateral
  • Min 1: A început partida! Dinamo a avut lovitura de start.
  • Click AICI pentru statistici 
  • Video cu cele mai importante faze 
  • 9 goluri a marcat Angelo Cocian în sezonul regulat în 20 de meciuri. E al 2-lea golgheter al diviziei secunde, după Chipirliu (CSA Steaua, 12)
  • 31 de mii de locuitori are orașul Dej. Stadionul din localitate avea o capacitate de 6.000 de locuri. Acum doar jumătate e funcțională
Ziua decisivă pentru viitorul lui Dinamo » Când are loc votul pentru planul de reorganizare
DINAMO
Ziua decisivă pentru viitorul lui Dinamo » Când are loc votul pentru planul de reorganizare

Unirea Dej - Dinamo, echipele de start

Unirea Dej: Răilean - D. Maftei, Pop, Buta, Gîț - Cătinean, Ad. Pop, Militaru - Blaj, Al. Pop, Cocian
Rezerve: Chindriș, Burdeț, Roș, Chira, Matiș, A. Pop, Bogdan, Călugăr, Fulga
Antrenor: Dragoș Militaru

 Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Amzăr - G. Larrucea, Iglesias, N. Roșu, I. Roșu - Bani, Ghezali
Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, D. Irimia, Borcea, A. Irimia, Șerban, Pop, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: Municipal (Dej - Cluj) - capacitate: 3.000 de locuri
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) / A1: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) / A2: Ioan Daniel Humita (Armeniș - Caraș Severin) / Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare) / Observator arbitri: Dan Jiga (Bistrița) / Delegat joc: Romeo Malac (Timișoara)

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații despre partida cu Unirea Dej și situația financiară de la club

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Jucătorii sunt plătiți, oamenii de la birou stau la rând. Datoriile o sufocă pe Dinamo: sumele de plătit în regim de urgență

Au apărut datele în Monitorul Oficial » Detaliile financiare ale vânzării lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
steauadinliga1
steauadinliga1  •  01 Mai 2023, 21:24

faliment

retribution
retribution  •  03 Aprilie 2023, 18:42
Postat de reddog_forever pe 03 Aprilie 2023, 11:41

Greu de crezut ca stai asa de bine cu memoria. Dar nu-ti face griji, o sa ai destule cosmaruri cu noi, incat sa iti aduci aminte.

cu care voi? cei care va desfiintati in scurt timp? sau ai tu 2 milioane pana in 26 aprilie 2023 si inca vreo 6-7 pana la sfarsitul anului. tic-tac.

retribution
retribution  •  03 Aprilie 2023, 18:41
Postat de Catalynn_.._ pe 02 Aprilie 2023, 20:23

Mai pt prosti, Căvescu a cerut așa: in principal sa i se acorde tot palmaresul (chestiune deja imposibila, pana in 98 fiind deja decis DEFINITIV), in secundar palmaresul din 98 pana a formulat cererea respinsă atât de TB cât si CAB, in terțiar ca măcar sa clarifice situația de după 2003! Însă niciuna nu are legătura cu procedura, dar, probabil, ICCJ a considerat ca refuzul judecării cererii conexe a fost o încălcare a drepturilor procesuale ale FC fcsb. Io unul sunt perfect de acord ca Tribunalul trebuia sa fie clar si in aceasta privința, nu sa respingă pur si simplu cererea ca nefondata!

ce prost esti bah. cum naiba sa spui ca este palmaresul definitiv acordat clonei csa cand iccj fix asta a spus ca nu este asa. esti *** bah. deja inventezi lucruri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează