FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, atac fără menajamente la jucătorii lui Dinamo după ce au făcut grevă: „Să le fie rușine! Au picat testul! Cine nu acceptă e liber să plece”

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 14:17 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 15:01

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă. 

Nemulțumit de greva jucătorilor, din cauza restanțelor de două luni, Ovidiu Burcă și-a criticat azi jucătorii. Acesta i-a acuzat că nu au apreciat eforturile făcute de fani și de conducere și a spus că fotbaliștii nemulțumiți pot pleca de la club.

Ovidiu Burcă atacă jucătorii lui Dinamo: „Să le fie rușine”

„Voi intra direct în subiect! Să le fie rușine! Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliștilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor. În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condițiile pe care le are Dinamo. Mă refer la tot, de la bucătar propriu, până la chestiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele.

Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva. Am stricat tot ce am construit. Acest grup de jucători a picat testul loialității față de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare și le-au plătit salariile. Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit.

Acum o săptămână, eu am vorbit despre problemele financiare. Dar jucătorii nu au avut răbdare. Au făcut grevă și nu s-au antrenat. Uitați în ce moment am ajuns. Ne-am întors de unde am pornit și trebuie să o luăm de la început. Față de suporteri și față de club nu aveau voie să facă asta. 

Am avut impresia că jucătorii nu au venit pentru bani. Băgam mână în foc pentru acest grup de jucători. Toată lumea știa unde vine. Nu le cer sacrificii enorme. Am cerut o săptămână de răbdare. Am cerut mult? Nu! Nu aveau niciun motiv să facă ce au făcut!”, a spus Ovidiu Burcă la conferința de presă. 

Ovidiu Burcă: „Cine nu acceptă situația e liber să plece de la Dinamo”

„Nu am nimic cu nimeni. Vreau să am lângă mine oameni care să fie motivați, dincolo de aspectul material. La Dinamo nu vii azi pentru bani. Dinamo poate să-ți ofere altele, pentru pasiune, pentru a fi parte dintr-un club imens.

OK, facem grevă. Dar până la grevă trebuie să dialogăm. Le-am garantat că în această săptămână vom rezolva. Și au făcut invers față de ce le-am cerut. De asta sunt supărat. Am muncit ca nebunii în astea 5 luni, eu, staff-ul, fanii, Vlad Iacob, Răzvan Zăvăleanu... Ne spargem creierii pentru a le oferi condiții. Dar nu îi interesează.

Mie nu îmi place să fiu șantajat! Suporterilor nu le place! «Noi nu mai ieșim la antrenament!»,,. Cui le spune asta? Oamenilor din DDB care dau din banii lor? Să facă asta la un club unde e un patron. Când au fost bani în club, primul lucru care s-a făcut a fost să dam salariile.

Vreau să rămână lângă mine doar jucătorii care cred în acest ideal, de care ne-am apropiat, deși în vară părea imposibil. Vom continua pe acest drum, dar la acest drum se înhamă oameni care au alte valori. Cine nu acceptă situația e liber să plece! Să își rezilieze contractul”, a adăugat Burcă.

După ce și-a încheiat discursul, Burcă s-a ridicat și a plecat. Nu a acceptat întrebări, în ciuda insistențelor reporterilor.

10 minutea durat conferința lui Ovidiu Burcă

VIDEO Gabriel Tamaș a fost prezentat la Concordia Chiajna: „Nu am fost căutat de Dinamo”

Citește și:

Decizie de ultimă oră în cazul indezirabililor de la Dinamo » Ședință convocată de Vlad Iacob

Vlad Iacob deturnează atenția: „Sunt 4 cluburi în Liga 1 cu probleme mai mari decât la Dinamo!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
paolo12
paolo12  •  19 Ianuarie 2023, 04:39
Postat de CC69 pe 18 Ianuarie 2023, 18:19

Pai si daca se desfiinteaza jucatorii cum isi mai iau salariile ?

Care salarii? Tu chiar crezi ca mai vede cineva vreun ban de la săracii ăștia?

creeperno807
creeperno807  •  18 Ianuarie 2023, 22:42

Dupa 3 luni de restante puteau cere reziliere, dar ei nu, hai sa facem greva, si in loc de fotbal sa jucam bambilici de neantrenati ce suntem. Toleranta din sezonul trecut a fost una din cauze pentru retrogradare

naxxar
naxxar  •  18 Ianuarie 2023, 18:33

"nu aveau niciun drept." Băi Burcălăule, băăă! La fotbal am înțeles că nu te prea pricepi, dar nu vorbi de legislația muncii, că acolo ești chiar zero barat! Normal că aveau dreptul, ***! De-aia suntem unde suntem, că avem prea mulți mormoloci ca tine care tac și acceptă mizeriile șefilor. Vorbești de bucătar personal și hoteluri de 5 stele, păi nu mai bine se face economie pe partea asta și li se dau la timp salariile?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează