FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Vali Lazăr, gest ciudat în amicalul cu Dinamo! A aruncat cu chiloți către banca lui Burcă: „Luați! Să-i dați lui Mister” » Schimb de replici cu fostul antrenor

FOTO: GSP.ro +10   FOTO
FOTO: GSP.ro

Articol de , - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 14:15 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 20:54

Plecat după un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr (33 de ani) s-a reîntâlnit cu tehnicianul lui Dinamo în amicalul jucat azi de echipa sa, CS Păulești (Liga 3), scor 0-0.

După ce în finalul anului trecut l-a criticat pe Ovidiu Burcă, spunând despre el că „se crede psiholog mare”, Vali Lazăr a făcut azi un gest ciudat.

Vali Lazăr, gest bizar la reîntâlnirea cu Ovidiu Burcă

VIDEO Vali Lazăr, în timpul amicalului Dinamo - Păulești: „Să îmi dai ăia 50 de lei!”

În prima parte a amicalului, extrema de la CS Păulești a evoluat pe partea stângă, chiar în fața băncilor de rezerve. Și s-a contrat de mai multe ori cu Ovidiu Burcă.

La un moment dat, fostul jucător al „câinilor” a făcut un gest ciudat. A scos din jambiere două perechi de chiloți de damă, roz și mov, pe care le-a aruncat către banca lui Dinamo. „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său.

+6 FOTO

Acesta și-a continuat ulterior disputa cu Ovidiu Burcă. „Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, a spus Lazăr către Burcă.

Antrenorul i-a dat replica: „Ești slab! Foarte slab”, dar Lazăr a comentat din nou „Psihologule”, potrivit playsport.

@gsp.ro Vali Lazăr, gest ciudat în amicalul Dinamo - CS Păulești, scor 0-0. Fostul mijlocaș al "câinilor" s-a contrat de mai multe ori în timpul partidei cu Ovidiu Burcă, antrenorul care l-a dat afară de la Dinamo. Înainte de pauză, acesta a scos din jambieri două perechi de chiloți de damă, roz și mov, și le-a aruncat spre Burcă. A strigat spre cei de pe bancă: "Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!". După meci, Lazăr l-a atacat pe Burcă la interviuri, în timp ce tehnicianul lui Dinamo a plecat în mijlocul dialogului cu presa în momentul în care a fost întrebat de gestul fotbalistului. #valilazar #valentinlazar #chiloti #dinamo #cspaulesti #ovidiuburca ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

La final, când Lazăr a venit să dea declarații, iar Ovidiu Burcă pleca, fotbalistul a strigat: „Gata! A plecat marele psiholog și licențiat!”. După meci, antrenorul lui Dinamo nu a vrut să discute cu reporterii despre incidentul cu Lazăr.

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica. Despre ce vorbim?! 

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off. 

Îi dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…

Vali Lazăr, după meci

Ovidiu Burcă: „Vali Lazăr a devenit un jucător neantrenabil” 

Pe 20 decembrie, la GSP LIVE, Ovidiu Burcă a vorbit despre conflictul cu Lazăr, de la începutul sezonului.

„Povestea cu el e foarte simplă. Vali Lazăr nu mai e un jucător antrenabil. Iar când un jucător devine neantrenabil... Ajungi într-un moment în care ai o vârstă, ai un anumit confort și nu mai răspunzi la comenzile antrenorului.

Iar pentru un antrenor e foarte important. Nu am avut nimic personal cu el. Am văzut că a făcut eforturi, dar când lucrurile nu mai erau așa cum își dorea el, Lazăr a revenit la metehnele pe care le avea înainte să vin eu Nu s-a întâmplat ceva foarte grav. Nu trebuie să ajungem la certuri. Dar punea la îndoială deciziile în fața grupului, încerca să transmită mesaje negative în interiorul clubului...”, spunea Burcă.

Nu l-am înjurat, așa cum s-a speculat, le-am zis lui și secunzilor că sunt niște amatori și că nu pricep cum e posibil să se certe jucătorii între ei pe teren și să nu fie înlocuiți pentru așa ceva. M-a chemat a doua zi și mi-a spus că n-o să mai fac parte din lot. Mă așteptam și chiar îmi doream să se întâmple asta, să clarificăm de tot. 

Avusesem o discuție cu soția, îi spusesem și ei că nu mai puteam continua așa. Și ea îmi zisese să procedez așa cum credeam că era mai bine. După ce Burcă m-a scos din lot am încheiat o înțelegere simplă cu conducerea și am plecat de tot.

El crede că e un psiholog foarte bun. Eu sunt un psiholog diferit, pot înțelege multe chestii, d-aia am și avut multe conflicte cu antrenorii cu care am lucrat în România. Ei încercau să-mi facă anumite chestii, dar eu îmi dădeam seama, nu puteau să mă păcălească 

Vali Lazăr, într-un interviu pentru GSP.ro

VIDEO Mesaje de ultimă oră ale celor 6 jucători străini de la Dinamo: „Acesta este adevărul!”

Citește și:

Atac la Vlad Iacob: „Du-te la Crucea Roșie și fă voluntariat! E de vină pentru ce se întâmplă la Dinamo”

A plecat de la Dinamo și dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar: „De asta am refuzat să ne urcăm în autocar” + „Burcă e un mincinos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
creeperno807
creeperno807  •  21 Ianuarie 2023, 22:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  21 Ianuarie 2023, 20:17
Postat de flick2020 pe 21 Ianuarie 2023, 17:55

Vezi ca nebraska originala e postacul steaua1986, prostovanul care umbla cu Steaua ::))))

e evident ca ala-i sezarik lali aka lehaci, prostalaul e usor de detectat indiferent ce haine roz poarta, cea mai fericita zi pentru el a fost cea in care si-a vandut godinul

rav410wrc
rav410wrc  •  21 Ianuarie 2023, 18:43
Postat de steaua1986. pe 21 Ianuarie 2023, 17:47

Are dreptate ala prostule.

Ador cum se sustin talpanistii si doardiviziaB-istii, unii pe ceilalti, frati de suferinta pe meleagurile mamaLigii 2 ... A reusit, un cioban, sa creeze o alianta UM 02301 CSA-DoarDiviziaB, ceva de neimaginat in urma cu 5 ani !! Cum plang si bocesc ei :)))))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează