FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo pleacă și de la Clinceni! „Câinii”, fără casă înaintea derby-ului cu Steaua: „Sunt sătul! Sunați-l pe ministrul Novak!” + ce echipă joacă acum în „Ștefan cel Mare”

Roș-albii sunt deciși să plece și de la Clinceni / foto: Raed Krishan +15   FOTO
Roș-albii sunt deciși să plece și de la Clinceni / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2022 16:18 / Actualizat duminica, 28 august 2022 17:03

Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, anunță că roș-albii sunt deciși să plece și de la Clinceni, nemulțumiți de cum a arătat gazonul sâmbătă, în eșecul Unirea Dej (2-3).

Contactat în cursul zilei de Gazeta Sporturilor, oficialul dinamovist a explicat de ce stadionul din „Ștefan cel Mare” nu mai reprezintă o soluție pentru Dinamo, mărturisind că încă nu știe pe ce arenă vor disputa roș-albii duelul cu CSA Steaua din etapa a șasea. 

Vlad Iacob: „Dinamo pleacă de la Clinceni”

„La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a spus Vlad Iacob, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+11 FOTO

Vlad Iacob, administrator special Dinamo: „Sunt sătul! Sunați-l pe ministrul Novak să-l întrebați de «Arcul de Triumf»”

Întrebat despre șansele ca Dinamo să joace pe «Arcul de Triumf», Vlad Iacob spune că discuțiile cu reprezentații Ministerului Sportului și cu cei ai Federației Române de Rugby ar fi, în acest moment, în impas. 

„Nu știu ce să mai zic de «Arcul de Triumf», sunați-l în fiecare zi pe domnul Novak să-l întrebați, eu sunt sătul și nu am un răspuns ofical! Mi se spune «da, da, da», însă nu mi se spune și când.

Am fost deschis către toate variantele, am propus chiar să organizăm o discuție cu televiziunile, cu cei de la Federația de Rugby, ca să nu mai existe discuții cu programările, am vrut să coabităm și să găsim soluții «win-win». Dar cei de la Minister au ritmul lor.

Căutăm soluții pentru derby-ul cu Steaua (programat în etapa a șasea a ligii secunde, peste două săptămâni). Vom alege o variantă ținând cont și de dorința fanilor. Dupa părerea mea, arena din «Ștefan cel Mare» oferă o experienta groaznică, e unul dintre motivele pentru care suporterii n-au venit la meciurile noastre în ultimii ani. Cu părere rău, nu cred că mai reprezintă o soluție pentru anul 2022”, a mai spus Vlad Iacob, în dialogul cu GSP.ro. 

Între timp, stadionul din Ștefan cel Mare e folosit de CS Dinamo, echipa Ministerului

În timp ce Dinamo a fost exilată la Clinceni, comuna unde până acum și-a disputat meciurile de pe teren propriu în Liga 2, echipa Ministerului de Interne, proaspăt promovată în cel de-al treilea eșalon, joacă bine-mersi pe stadionul din «Ștefan cel Mare», oficial predat către CNI în vederea modernizării. 

Dinamo pleacă și de la Clinceni! „Câinii”, fără casă înaintea derby-ului cu Steaua: „Sunt sătul! Sunați-l pe ministrul Novak!” + ce echipă joacă acum în „Ștefan cel Mare”
Imagine din CS Dinamo - Arsenal Tunari, meci încheiat cu victoria echipei M.A.I, 2-1 /Sursă foto: Facebook

Sâmbătă seara, CS Dinamo, formația antrenată de Daniel Iftodi, a debutat cu victorie în Liga 3, impunându-se cu 2-1 în fața lui Arsenal Tunari. Meciul s-a jucat pe stadionul pe care, până în urmă cu două luni, Dinamo își disputa meciurile din prima ligă. De când „câinii” au retrogradat în liga secundă, FC Dinamo și-a luat la revedere de la propriul stadion

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Negoiță, gata să bată palma cu libanezul interesat de Dinamo: „În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”

EXCLUSIV „Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  29 August 2022, 12:05

Daca ar trebui să achite închirierea înainte de meci, credeți că s -ar înghesui pt Arcul de triumf?

sile007
sile007  •  29 August 2022, 01:31
Postat de heronzeus pe 28 August 2022, 22:18

prost esti daca tu chiar crezi ca se face un alt stadion acolo. deci tu nu tii cu dinamo din liga a 3-a ci cu vitanul barzesti? ha ha ha

Daca stadionul din Stefan cel Mare nu poate primi licenta pentru liga a 2-a, cum a primit-o in atatia ani pentru liga 1 când stadionul era exact la fel? De la Clinceni vor sa pkece pentru ca nu platesc chiria, la fel au facut si pe Arena Nationala, au jucat 10 meciuri si au uitat sa mai plateasca. Singura solutie este falimentul si sa inceapa cu un nou club din liga a 4-a sau a 5-a, la fel ca si sectia de fotbal a csa Steaua sau a fostului club Rapid.

creeperno807
creeperno807  •  28 August 2022, 22:39

E frumos la Giurgiu

Vezi toate comentariile (16)
Comentează