FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

exclusiv Negoiță, gata să bată palma cu libanezul interesat de Dinamo: „În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”

Ionuț Negoiță, fost acționar Dinamo
Ionuț Negoiță, fost acționar Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2022 12:42 / Actualizat duminica, 28 august 2022 13:28

Diya William Shoucair, omul de afaceri care ar fi interesat să investească la Dinamo, s-a înțeles cu Ionuț Negoiță în privința terenului de la Săftica deținut de fostul acționar al „câinilor”.

„În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro. 

Fostul patron de la Dinamo deține 50% din bază, partea care include clădirea reabilitată în care stăteau jucătorii. Cealaltă jumătate din bază, cu terenurile de antrenament, este deținută de clubul Dinamo. „Câinii” nu mai stau în clădirea deținută de Negoiță, după ce contractul dintre club și fostul acționar a expirat în această vară.

Dinamo, în colaps și în Liga 2! Șefii au trecut deja la amenințări: „Nu înțelegeți? Atunci plecați!”
DINAMO - UNIREA DEJ 2-3
Dinamo, în colaps și în Liga 2! Șefii au trecut deja la amenințări: „Nu înțelegeți? Atunci plecați!”

Jucătorii lui Dinamo se antrenează la Săftica în continuare, însă în baza veche. Partea renovată a bazei este cea pentru care Shoucair a negociat cu Negoiță.

Shoucair cumpără terenul de la Săftica deținut de Negoiță

Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România, s-a înțeles cu Negoiță pentru terenul de la Săftica, însă acest lucru nu reprezintă garanția că va investi cu siguranță la Dinamo. Rămâne de văzut dacă omul de afaceri libanez va folosi terenul pentru investițiile proprii sau va alege să-i ajute pe „câini” să revină în Liga 1.

Pe 19 august, GSP informa că Shoucair ar fi dispus să investească la Dinamo doar dacă s-ar fi înțeles cu Negoiță pentru baza de la Săftica. Astfel, cum cei doi au căzut de acord, șansele ca omul de afaceri libanez să bage bani la Dinamo cresc.

Diya William Shoucair ar vrea să investească la Dinamo

Societatea pe care o deține Shoucair are o cifră de afaceri în 2021 de 14 milioande de euro și un profit de aproximativ 600.000 euro, scrie playsport. De asemenea, acesta ar fi fost chiar coleg de studiu cu Mohammad Murad în tinerețe.

Vecin cu cei de la Dinamo, sediul firmei sale aflându-se gard în gard cu baza „câinilor” de la Săftica, Shoucair ar vrea să preia pachetul majoritar de 72,8%.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dănciulescu a ieșit la atac, după startul dezastruos al lui Dinamo în Liga 2: „Ei sunt responsabili pentru tot”

„Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
boierasul
boierasul  •  29 August 2022, 01:54
Postat de tipsy pe 28 August 2022, 22:35

Negoita a platit vreo 2 milioane ca sa ia Dinamo (pe care nici nu i-a platit), a vandut jucatori de 10+milioane, acum chipurile avem si datorii la el si a luat si Saftica si tot el se vaita ca ce de bani a pierdut, dar nu ridica nimeni vreo spranceana. Noaptea mintii!

2023 e an electoral))) am o presimțire că se vor scoate "scheletii din dulap "))) chiar dacă unii cred că falimentul le acoperă urmele))

istet10
istet10  •  28 August 2022, 23:37
Postat de creeperno807 pe 28 August 2022, 22:45

Foarte bine! Cu cat vor fi mai multi investitori, cu atat bugetul va fi mai mare

Ha, ha, ha!!! Ce te face sa tragi o asa concluzie?

creeperno807
creeperno807  •  28 August 2022, 22:45

Foarte bine! Cu cat vor fi mai multi investitori, cu atat bugetul va fi mai mare

Vezi toate comentariile (27)
Comentează