FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dănciulescu a ieșit la atac, după startul dezastruos al lui Dinamo în Liga 2: „Ei sunt responsabili pentru tot”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 11:16 / Actualizat duminica, 28 august 2022 14:00

Ionel Dănciulescu (45 de ani), fostul atacant de la Dinamo, a comentat startul de sezon al „câinilor”, care au pierdut utimele 3 meciuri din Liga 2.

După înfrângerea cu Unirea Dej, scor 2-3, Dănciulescu i-a acuzat pe conducătorii care au fost la Dinamo în ultimii doi ani, Pablo Cortacero și DDB, pe care îi consideră principalii vinovați pentru situația echipei. Fostul atacant nu crede că echipa din „Ștefan cel Mare” poate promova în această stagiune.

Revoltă la oficială! Înjurături și cuvinte grele, după ce Dinamo s-a făcut de râs cu Unirea Dej: „Dispare clubul, nesimțiților! De ce l-ați adus pe Burcă? ”
DINAMO - UNIREA DEJ
Revoltă la oficială! Înjurături și cuvinte grele, după ce Dinamo s-a făcut de râs cu Unirea Dej: „Dispare clubul, nesimțiților! De ce l-ați adus pe Burcă? ”

Ionel Dănciulescu: „Lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile”

„Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari. Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo.

Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă. De asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.

Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță și prin faptul că a vândut clubul unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile. 

Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

După 4 etape din Liga 2, Dinamo espe pe locul 17, cu 3 puncte obținute după victoria cu Progresul Spartac, 1-0.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, în colaps și în Liga 2! Șefii au trecut deja la amenințări: „Nu înțelegeți? Atunci plecați!”

„Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  28 August 2022, 22:42

Unde a zis de DDB, jurnalistule? In 2021-2022 deciziile au fost luate de domnii Muresan si Zavaleanu

valentindragobete
valentindragobete  •  28 August 2022, 19:04
Postat de superdaniel72 pe 28 August 2022, 14:42

Vinovati 100% ddb-istii.... Craiova va doreste sa aveti minim acceasi soarta... Sa vi se fure jucatorii, si daca s ar putea, sa va desfiintati, minim 5-6 ani! Asa veti intelelege... ce ati facut... dar nu... veti face miine acelasi lucru ciini nenorociti... Iar *** gen netoiu& alaturea... Da se duca.... Unde le este locul tradatorilor!!!

Ce sa li se fure, daniele? Jucătorii! Păi ce, ei au jucători ?!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  28 August 2022, 15:53

danciule te credeam om serios ...lasa-ne cu cortacero ....ala este un mit ...a fost bagat la inaintare de pinochio sa scape de dinamo si ANAF !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează