FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo pleacă la Iași pentru promovarea directă: ultimele detalii din tabăra „câinilor”

Dinamo pleacă la Iași pentru promovarea directă: ultimele detalii din tabăra „câinilor”
Dinamo pleacă la Iași pentru promovarea directă: ultimele detalii din tabăra „câinilor”

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 07:09 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 10:20

Dinamo va ajunge la noapte la Iași, Ovidiu Burcă preferând să rămână să mai facă azi un ultim antrenament la Săftica

Dinamo trăiește din nou între extaz și agonie. "Câinii" au jubilat după victoriile cu Oțelul Galați (2-0) și cu CSA Steaua (3-0), după eșecul trupei lui Dorinel Munteanu la Buzău, 0-1 cu Gloria, dar și s-a confirmat o veste proastă, anume că Unirea Dej nu a primit licența sportivă pentru Liga 1, astfel că formația ardeleană ar putea fi lipsită de miză duminică, de la ora 13:00, în partida de la Galați.

Roș-albii nu stau la mâna lor în duelul direct cu Oțelul. Fiindcă gălățenii au intrat cu punctaj superior bucureștenilor în play-off, Dorinel Munteanu și compania are un avantaj uriaș, ce poate fi decisiv, în confruntarea cu roș-albii. Aceasta chiar dacă Dinamo a învins de două ori Oțelul în play-off, 3-0 și 2-0.

Știm barajele de promovare/menținere în Superliga » Când are loc tragerea la sorți și când se joacă partidele
BARAJE
Știm barajele de promovare/menținere în Superliga » Când are loc tragerea la sorți și când se joacă partidele

Veste care i-a zdruncinat pe cei de la Dinamo: Unirea Dej nu a luat licența, ce motivație va mai avea la Galați?

Chiar dacă moralul "câinilor" a fost zdruncinat de vestea primită din partea FRF - totodată, Dinamo a fost informată că a primit licența de Liga 1 în cazul promovării - , oficialii roș-albilor și Ovidiu Burcă evită să facă pronosticuri legate de întâlnirea de la Galați.

În discuțiile neoficiale, atât conducătorii, cât și antrenorul au spus că Dinamo este concentrată exclusiv pe etapa proprie de la Iași: "Ne interesează doar ceea ce facem noi, să învingem. Credem în promovarea directă, nu vorbim despre alții, ne concentrăm doar pe ceea ce avem noi de făcut".

Diseară ajung la Iași, să încerce minunea

Ovidiu Burcă a mai programat astăzi o sesiune de antrenament la Săftica. Dinamoviștii pleacă abia diseară la Iași, au găsit bilete doar la cursa de la ora 21:00, până atunci se vor pregăti în curtea proprie.

De întors, roș-albii o vor face cu autocarul, imediat după partida cu formația lui Leo Grozavu. Dinamoviștii au transmis că nu au găsit nicio modalitate de a reveni în Capitală tot pe calea aerului.

În cazul în care roș-albii nu vor reuși să promoveze direct după ziua de duminică, bucureștenii vor avea o dublă teribilă contra celor de la FC Argeș, care tocmai a învins Petrolul (3-0). Dubla manșă va fi pe 27 mai, respectiv 3 iunie.

1.500de „câini” vor susține echipa lui Ovidiu Burcă duminică în Copou, gazdele au pus în vânzare 10.500 de tichete pentru meci

Citește și alte știri din fotbalul intern:

VIDEO+FOTO Epilogul luptei pentru salvarea de la retrogradare » Imaginile durerii la Târgoviște: jucătorii Chindiei, în lacrimi + Sărbătoare la FC Argeș

Bogdan Vintilă a dus-o pe FC Argeș la baraj: „A fost un roller coaster”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
creeperno807
creeperno807  •  20 Mai 2023, 22:36

O sa fie un adevarat spectacol!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Mai 2023, 19:46
Postat de Falticeni1962 pe 20 Mai 2023, 18:20

Poli-dinamo 1-2.

Doamne ajuta!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Mai 2023, 19:46
Postat de Falticeni1962 pe 20 Mai 2023, 18:00

Oțelul -dej 1-1.

Asa sa fie!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează