FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni

Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: GSP
Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 08:40 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 09:07

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, spune că l-a contactat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei din Liga 2, pentru a discuta pe marginea unui eventual parteneriat între cele două entități. 

Echipa aflată în subordinea MAI tocmai ce a promovat în Liga 3, dar varianta unei fuziuni cu Dinamo pare a fi puțin probabilă în acest moment. Șeful de la CS Dinamo dezvăluie că discuțiile purtate cu Zăvăleanu nu și-au găsit o finalitate pozitivă. 

Ionuț Popa: „L-am contactat pe domnul Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo”

„Suporterii n-au nicio vină, nu mi se pare corect să implicăm suporterii lui Dinamo. Nu știu ce se va întâmpla, l-am contactat pe domnul Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo, dar nu am ajuns la un numitor comun

Vedem ce o să fie pe viitor. Noi am fost de bună credință. Vom vedea ce vor face cu acele datorii”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, într-o intervenție avută la Digi Sport. 

CS Dinamo a promovat în Liga 3! Toate câștigătoarele barajelor + Cel mai controversat meci, la Câmpulung
Promovare
CS Dinamo a promovat în Liga 3! Toate câștigătoarele barajelor + Cel mai controversat meci, la Câmpulung
Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni
Președintele Ionuț Popa, alături de ministrul Bode, la aniversarea clubului din luna mai / Sursă foto: GSP

Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Nu ne permite legislația să aducem fotbalul acolo unde a fost”

Președintele de la Clubul Sportiv Dinamo susține că menirea echipei proaspăt promovate în Liga 3 nu este de a accede în prima ligă, mai ales că Legea Sportului nu permite echipelor departamentale să evolueze pe prima scenă.

„Am spus foarte clar că înființăm această echipă doar pentru a avea continuitate și pentru academia de fotbal pe care am înființat-o, să dăm ocazia jucătorilor de la U19 și U17 să aibă unde să evolueze. Din punct de vedere sportiv, ăsta a fost targetul. 

Între timp, au apărut niște probleme financiare la echipa care este acum în Liga 2 și toate lumea consideră un mare thriller că am înființat această echipă. Vreți să o desființăm? O desființăm mâine, dacă opinia publică consideră că este o problemă că am înființat o echipă doar pentru continuitate. Noi suntem total detașați de echipa care a retrogradat acum în Liga 2. 

De unde știți că am folosit bani publici? Noi suntem subvenționați de la bugetul de stat în parte, iar o parte sunt venituri proprii. Noi producem venituri din academia de fotbal, tenis, baschet, din bilete, sponsori. Acești bani îi distribuim către sporturi. Nu ne permite legislația să aducem fotbalul acolo unde a fost”, a mai spus oficialul, potrivit sursei citate. 

VIDEO Constantin Anghelache înaintează un scenariu sumbru: „Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, dată afară de Ionuț Negoiță din zona renovată a bazei de la Săftica: „E OK și în spate, nu jucăm în Champions League”

EXCLUSIV Căpitanul lui Dinamo e liber de contract » 3 echipe îl cheamă la negocieri

Playtech: Tragica moarte a unui artist complet: de ce ar fi fost ucis, de fapt, Ioan Luchian Mihalea, fondatorul Song și Minisong


Comentarii (20)
creeperno807
creeperno807  •  26 Iunie 2022, 22:47

Practic, CS Dinamo reprezinta un colac de salvare pentru suporteri in caz ca intra in faliment Dinamo din liga 2

istet10
istet10  •  26 Iunie 2022, 18:56
Postat de zorrozabal pe 26 Iunie 2022, 14:17

Nu cred ca permite Legea,fuziunea unei societați aflata in reorganizare judiciara!

Legea nu permite ca o entitate publica sa se asocieze/colaboreze cu o entitate cu datorii la stat.

montgomerry
montgomerry  •  26 Iunie 2022, 18:08

Nu știu dacă Dinamo v-a evolua în Liga a 2-a. Cred că falimentul bate la ușă. O fuziune cu CS nu va avea loc. Bine ar fi dacă acest club ar renaște, dar nu cred. Cei interesați de distrugerea lui Dinamo și-au atins scopul. Miza nu e ca Dinamo să continue acum în Liga secundă. Miza e noul stadion ce se va construi?..

Vezi toate comentariile (20)
Comentează