FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Căpitanul lui Dinamo e liber de contract » 3 echipe îl cheamă la negocieri

Alexadru Răuță a părăsit-o pe Dinamo/ Sursă foto: Imago Images
Alexadru Răuță a părăsit-o pe Dinamo/ Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2022 09:31 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 11:02

Alexandru Răuță, căpitanul lui Dinamo, a devenit liber de contract, dar nu duce lipsă de oferte. CS Mioveni și alte două cluburi vor să-l transfere pe mijlocașul defensiv de 30 de ani.

Deși clubul i-a propus să continue în Ștefan cel Mare, Răuță a declinat oferta „câinilor” și a rămas fără angajament. Din informațiile Gazetei, Alex se află pe lista celor de la CS Mioveni, însă alte două formații încearcă să-l ademenească pe jucător.

Dacă ar bate palma cu echipa antrenată de Alexandru Pelici, Răuță ar reveni la clubul pentru care a mai evoluat între 2013 și 2015. Răuță e născut la Pitești și mai are o experiență în județ, el începându-și cariera la FC Argeș.

Răuță, fost căpitan Dinamo: „Am decis să mă opresc aici” 

„Da, am vorbit cu nişte oameni de afaceri de pe lângă echipă, dar am vrut să mă opresc aici. Au fost 3 ani frumoşi, păcat că s-a terminat urât acest an, dar nu regret cu nimic că am fost la Dinamo. 

Ştiu că am dat totul, plec cu un gust amar că am retrogradat, dar pe altă parte ştiu că am făcut tot ce a depins de mine. Sunt cu inima curată, poate în anumite meciuri atât s-a putut”, a declarat Alexandru Răuță zilele trecute, potrivit Orange Sport.

În sezonul 2021-2022, la finalul căruia „câinii” au retrogradat, Răuță a bifat 28 de meciuri în Liga 1, a încasat 14 cartonașe galbene și două roșii. Mijlocașul, fost căpitan al echipei, nu a marcat și a oferit un singur assist. În total, mijlocașul a îmbrăcat de 86 de ori tricoul lui Dinamo. 

Răuță se alătură astfel listei consistente a jucătorilor importanți care au plecat de la Dinamo după retrogradarea în liga secundă. Torje, Cosmin Matei, Ivanovski sau Vlad Morar sunt doar câțiva dintre cei care au părăsit „haita” în ultima lună.

300.000 de euroeste cota lui Răuță, potrivit transfermarkt.com

VIDEO Ovidiu Burcă, despre situația de la Dinamo: „A fost ciudat să văd mediocritatea asta”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, dată afară de Ionuț Negoiță din zona renovată a bazei de la Săftica: „E OK și în spate, nu jucăm în Champions League”

Ricardo Grigore, despre haosul de la Dinamo: „Nu avem medic, nici bucătar. Aseară am avut magazioner. Am înțeles că va pleca și el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  26 Iunie 2022, 09:03
Postat de creeperno807 pe 25 Iunie 2022, 22:38

In 2 ani, Dinamo va reveni in prima liga

in 2 luni se va desfinta!

TRMAG
TRMAG  •  26 Iunie 2022, 08:00

Dacă și Răută a ajuns căpitan,la ce fotbal joaca…..

creeperno807
creeperno807  •  25 Iunie 2022, 22:38

In 2 ani, Dinamo va reveni in prima liga

Vezi toate comentariile (20)
Comentează