FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ricardo Grigore, despre haosul de la Dinamo: „Nu avem medic, nici bucătar. Aseară am avut magazioner. Am înțeles că va pleca și el”

Ricardo Grigore (23 de ani) a vorbit despre lipsurile pe care le au fotbaliștii lui Dinamo în acest moment. / FOTO: Imago
Ricardo Grigore (23 de ani) a vorbit despre lipsurile pe care le au fotbaliștii lui Dinamo în acest moment. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 22:22 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 23:01

Ricardo Grigore (23 de ani) a vorbit despre lipsurile pe care le au fotbaliștii lui Dinamo în acest moment.

Dinamoviștii s-au reunit la baza de la Săftica, dar sunt forțați de Ionuț Negoiță să se antreneze în spatele bazei, nu în zona recent renovată. Ricardo Grigore dezvăluie că nu este singura problemă pe care o are Gică Mihali, antrenorul din acest moment. 

Dinamo, dată afară de Ionuț Negoiță din zona renovată a bazei de la Săftica: „E OK și în spate, nu jucăm în Champions League”
Dinamo
Dinamo, dată afară de Ionuț Negoiță din zona renovată a bazei de la Săftica: „E OK și în spate, nu jucăm în Champions League”

Ricardo Grigore, despre probleme de la Dinamo

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el. 

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore, la „Liga Digi Sport”.

Ricardo Grigore vrea să plece de la Dinamo

Ricardo Grigore vrea să plece din Ștefan cel Mare și este dispus să renunțe la sumele pe care le are de primit din trecut: „Nu sunt plătit la zi, dar nu știu care e termenul legal. Cu insolvența asta sunt cât de cât acoperiți. În momentul ăsta sunt două salarii restante la tot lotul. Eu sunt dispus să renunț la bani dacă voi pleca. Sper să înțeleagă”.

VIDEO Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo nu poate juca nici în Colentina: „Ăștia n-au bani nici de-o ciorbă! Păi, voi vreți să plătim scaune rupte de PCH?”

EXCLUSIV Dinamo și-a stabilit prima țintă din mercato » Când ar putea semna mijlocașul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  25 Iunie 2022, 22:40

Tu cand pleci?

Amiralul2022
Amiralul2022  •  25 Iunie 2022, 10:51

Magazionerul a luat și el ultimile rămășițe de echipament din magazie și-a dispărut, ce să mai *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  25 Iunie 2022, 10:31
Postat de contrabas3 pe 25 Iunie 2022, 06:16

Tinere, ce ați mâncat noaptea trecută sau azi dimineață, dacă n-ați avut bucătar?! E greu să lucrezi pe stomacul gol… (nu e mișto…).

Pufuleti, dar pentru asta nu e nevoie de bucatar.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează