FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo nu poate juca nici în Colentina: „Ăștia n-au bani nici de-o ciorbă! Păi, voi vreți să plătim scaune rupte de PCH?”

Arena din Colentina/ foto Cristi Preda (GSP)
Arena din Colentina/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 16:37 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 16:53

Omul de afaceri Ionel Ciuclea, patronul de la Daco-Getica, a dezvăluit că Dinamo nu va fi primită pe stadionul din Colentina pentru meciurile din sezonul viitor.

Dinamo este în căutarea unei arene pentru meciurile din Liga 2, dar două dintre variantele luate în calcul, Cotroceni și Colentina, au căzut. Au mai rămas ca opțiuni arena din Giurgiu și stadionul Arcul de Triumf.

În reportajul GSP.ro din 10 iunie, oficialii din Colentina transmiteau de atunci că nu au de gând să fie gazde pentru roș-albi:

La matineu în Colentina » GSP a vizitat stadionul ochit de Dinamo pentru Liga 2: tribune galben-albastre și gazon ca-n „Ștefan cel Mare”
DINAMO
La matineu în Colentina » GSP a vizitat stadionul ochit de Dinamo pentru Liga 2: tribune galben-albastre și gazon ca-n „Ștefan cel Mare”

Dinamo, interzisă pe stadionul din Colentina

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? 

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi, voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. 

Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a declarat Ciuclea, potrivit Prosport.

Dinamo nu poate juca nici pe Cotroceni

Cornel Țălnar, fost antrenor și jucător la Dinamo și un apropiat al lui Dorin Șerdean, principalul acționar, a declarat ieri că echipa nu va juca pe stadionul din Cotroceni în sezonul viitor. 

„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională.

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat. 

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

La matineu în Colentina. Dinamo sondează piața pentru a avea un stadion unde să joace "acasă" în Liga 2

Citește și:

Academica Clinceni, exclusă definitiv: „Vom intra în faliment și ne vom înscrie în Liga 4”

„Nu știu dacă ați aflat, dar nu s-a mai întors” » Sepsi l-a dat dispărut pe unul dintre liderii echipei: „Ce are în cap?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  25 Iunie 2022, 10:55

Mai bine jucați pe aleile din Herăstrău, e-aproape de Arcul de Triumf...

red.1
red.1  •  25 Iunie 2022, 08:28
Postat de albu pe 24 Iunie 2022, 22:06

Bai geto-dacul ***,daca nu avea subiectul legatura cu Dinamo nici nu stia lumea ca existi

Dar Dinamo mai exista? Ce mare club vedeta mai este Dinamo? Nu vezi ca toti dau bani sa fuga de acest club?

Vasi86
Vasi86  •  25 Iunie 2022, 07:50

Pai cum, stadionul ala nu e facut tot din bani publici? :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează