FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO 2-0

Prima decizie importantă a lui Ovidiu Burcă, după eșecul cu Steaua din derby

Dinamoviștii au dialogat cu fanii după eșecul din derby / foto: GSP +42   FOTO
Dinamoviștii au dialogat cu fanii după eșecul din derby / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 18:59 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 20:10

Dinamo are din nou meci tare, marțea viitoare, cu Poli Iași, la „Arcul de Triumf”, iar „câinii” au de gând să mizeze pe Filip Dujmovic (24 de ani), pentru siguranță între buturi, în locul lui Denis Oncescu, puștiul de 18 ani care a gafat marți seara

Filip Dujmovic titular, Denis Oncescu rezervă! Este solicitarea imperativă a suflării dinamoviste în comentariile online, este planul pe care-l studiază staff-ul tehnic în perspectiva unui nou meci esențial pentru a forța promovarea directă.

Risc uriaș pentru Dinamo » Vine nota de plată pentru incendierea peluzei în Ghencea
Dinamo
Risc uriaș pentru Dinamo » Vine nota de plată pentru incendierea peluzei în Ghencea

Decisiv cu Iașiul

Marțea viitoare, pe stadionul „Arcul de Triumf", roș-albii dau piept cu Poli Iași, care ocupă unul dintre cele două locuri vânate de „câini" pentru a reveni direct, fără baraj, în Liga 1.

Dinamo, confruntare vitală cu Poli Iași

 Având în vedere jocurile politice și planurile celor de la CSA Steaua de a merge la TAS în cazul în care încheie campionatul pe unul dintre primele două locuri, locul 3, ocupat acum de Oțelul Galați, la 4 puncte în fața bucureștenilor, nu mai este o țintă sigură pentru a bifa promovarea directă.

Astfel, confruntarea cu echipa lui Leo Grozavu, de marți, devine extrem de importantă, înaintea returului play-off-ului. În sezonul regulat, în Copou, Poli Iași s-a impus, scor 1-0, gol Hlistei, în dauna "câinilor", după o partidă modestă a trupei lui Burcă. De fapt, în ultimele 16 etape, Dinamo are doar două eșecuri în campionat: cu Iașiul și, marțea trecută, în Ghencea, cu CSA.

David Irimia, variantă pentru regula U19?!

Dujmovic a oferit siguranță în meciurile în care a jucat, de aceea prezența lui în primul„11” devine logică. Filip a jucat în prima etapă a play-off-ului, 1-1 cu Gloria Buzău, după care a fost rezervă în următoarele trei meciuri, cu Unirea Dej (3-0), Oțelul Galați (3-0) și CSA (0-2).

 În condițiile în care Oncescu nu va mai prinde locul de titular, având în vedere că era eligibil U19, așa cum e regulamentul la Liga 2, atunci Ovidiu Burcă ar putea să-l titularizeze pe David Irimia, mijlocaș de bandă, care a dat randament în meciul cu buzoienii, când a fost integralist. 

Prima decizie importantă a lui Ovidiu Burcă, după eșecul cu Steaua din derby
Dujmovici a fost un jucător de echipă, a acceptat și rolul de rezervă

9 meciuria apărat Dujmovici buturile "câinilor" în Liga 2, primind 10 goluri, în 3 partide menținând neatinsă plasa porții sale

14 meciuria apărat Oncescu în campionat, primind 11 goluri, în 5 partide menținând neatinsă plasa porții sale

VIDEO Ovidiu Burcă: „Înfrângerea e un duș rece, dar le promit suporterilor că lupta nu se oprește aici”

Citește și alte știri de la meciul CSA Steaua - Dinamo:

Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica

Urmările unui derby violent » Toate sancțiunile dictate de Jandarmerie după Steaua - Dinamo: 17 fani au fost INTERZIȘI pe stadion!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  21 Aprilie 2023, 07:41

Nu e treaba mea ce jucatori folosește Burca, insa măcar văd ca Oprița nu e singurul … masochist! :-))) Bun, FRF te obliga sa folosești niște jucatori tineri. Însă portarul este exact postul unde experiența este determinanta! In L3 am jucat cu Mușat, apoi sezonul trecut cu Balbarau. Nu zic, bunicei și stăpâni pe ei. Anul asta forțam cu Dincă. Băiatul are gabarit, e talentat, insa ii mai trebuiesc ani buni pana sa învețe jocul, sa știe sa se plaseze, sa iasă pe centrări etc. Din păcate insa Horia Iancu, care nu a mai aparat constant din L4 si-a cam ieșit si el din mâna. Se spune ca apărarea îți câștiga meciurile … Pai si atunci cum sa bagi portar de 18 ani!? Și in ditamai derbyul!?

calinescu_
calinescu_  •  20 Aprilie 2023, 17:50

Este adevarat ca DUJMOVICI este foarte valoros....!!! Dar IRIMIA nu este deloc pregatit pentru un meci cu POLI IASI ....!!! Imposibil sa nu avem un fundas central de U19 , care sa joace in locul lui GIAFER....!!!!! Eu zic ca aici poate fi solutia salvatoare ....!!! Daca nu , ONCESCU trebuie pastrat cu orice risc ....!!!!

Pisleagacostelbistretu0502
Pisleagacostelbistretu0502  •  20 Aprilie 2023, 16:25

ok , ok !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează