FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Risc uriaș pentru Dinamo » Vine nota de plată pentru incendierea peluzei în Ghencea

Imagine de la finalul meciului din Ghencea
Foto: Cristi Preda
Imagine de la finalul meciului din Ghencea Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 18:07 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 18:17

Meciul orgoliilor dintre CSA Steaua și Dinamo, scor 2-0, a impresionat în privința scenografiilor și a prezenței la stadion, aproximativ 20.000 de spectatori, cele două galerii fiind evidențiate pentru spectacolul ultras oferit marți seară.

Urmările unui derby violent » Toate sancțiunile dictate de Jandarmerie după Steaua - Dinamo: 17 fani au fost INTERZIȘI pe stadion!
STEAUA - DINAMO 2-0
Urmările unui derby violent » Toate sancțiunile dictate de Jandarmerie după Steaua - Dinamo: 17 fani au fost INTERZIȘI pe stadion!

Prima amendată: CSA Steaua - 6.700 de euro

Totuși, și daunele au fost pe măsură. Deja a început să se întocmească nota de plată și situația nu s-a încheiat. După partida de marți, clubul Armatei a primit din partea Jandarmeriei două sancțiuni contravenționale în valoare de 33.000 de lei, în jur de 6.700 de euro. Nici societatea specializată de pază nu a scăpat fără amendă: 5.000 de lei pentru nerespectarea obligațiilor.

„Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin”
Comunicat Jandarmeria București

Dinamo, risc uriaș

Galeria dinamovistă a lăsat sute de scaune rupte în urma ei, unele dintre ele fiind arse după fluierul final: gazdele susțin că ar fi vorba de 500, iar înlocuirea lor ar costa aproximativ 15.000 de euro.

Mai mult, conform surselor GSP, la ședința de joi a Comisiei de Disciplină a FRF se va analiza și situația creată de ultrașii ”câinilor”.

Există un raport negativ și din partea arbitrului George Găman, după meci. ”Centralul” din Craiova a dezavantajat Dinamo pe durata partidei, golul 2 fiind validat incorect și roș-albii fiind privați de cel puțin un penalty, apoi a întocmit un raport negativ galeriei clubului din Ștefan cel Mare.

De asemenea, dinamoviștii sunt acuzați de incendirea intenționată din peluza ocupată la meci, aruncare de torțe în teren și invadarea terenului de joc de către un suporter al roș-albilor! Riscă o amendă mare și sancțiuni dure.

Mai multe știri după meciul CSA Steaua - Dinamo:

Florin Talpan i-a dat replica lui Ovidiu Burcă: „Frustrare! Nu o lege ajută Steaua să promoveze, ci meritul sportiv!”

Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
istet10
istet10  •  20 Aprilie 2023, 19:16
Postat de boierasul pe 19 Aprilie 2023, 20:35

Cred că arbitrul a fost cel care a inflamat spiritele prin arbitrajul jmecheresc.

Aha, arbitrula a fost smecher iar dinamovistii au psihic discutabil si dau foc stadionului. Pai te mai miri ca sunteti la un pas de faliment cu asa minti luminate?

istet10
istet10  •  20 Aprilie 2023, 19:14
Postat de boierasul pe 19 Aprilie 2023, 19:22

Celentano, ești coerent acum?)))) Mereu insiști să ne arăți că ești cel mai mare prost de pe aici))) spor la mestecat)

Sa va inveseliti si pe mai departe tot asa!

iri_
iri_  •  20 Aprilie 2023, 17:47
Postat de zorrozabal pe 20 Aprilie 2023, 10:08

La meci asista mulțime de jandarmi!Stadionul e ințesat de„tehnica de supravedgere”importata din Occident pe bani grei,iar jandarmii de asemenea sunt dotați cu de toate!Și...degeaba!Rolul lorse reduce doar la...dat amenzi!Buun!Dar nici asta nu sunt in stare sa o faca corect!Pentru ca pe undeva-prin regulamente-ale Ligii și ale lor-scrie ca RASPUNDE echipa... organizatoare!Care...NU a fost Dinamo!Dar raspunderea INDIVIDUALA-a contravenienților-sau infractorilor,dupa caz-unde e?!De ce nu au fost „saltați”pe loc și„mângâiați”cu niște bastoane pe spinare,ca sa le treaca„adrenalina”?!Și „premiați” cu niște amenzi babane?!

Haha, echipa organizatoare, la fel cum a fost suspendat si stadionul Stelei 4 meciuri, 4!!! in campionat la Dinamo - Steaua pt galeria.... surpriza vizitatoare! Daca Dinamo nu ia minim 2 etape suspendare sa dispute meciuri la 50km de Bucuresti, sau cum a fost suspendarea Stelei, sau macar cu portile inchise, e clar care e echipa ajutata si care nu.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează