FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA „Dinamovist pe viață” » Fostul portar al lui Dinamo deplânge soarta „câinilor”: „Am sperat că va fi bine cu Pablo Cortacero”

Riccardo Piscitelli a plecat de la Dinamo din cauza problemelor financiare, în iulie 2020, de când clubul a mers din rău în mai rău
Foto: Eduard Apostol
Riccardo Piscitelli a plecat de la Dinamo din cauza problemelor financiare, în iulie 2020, de când clubul a mers din rău în mai rău Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 10:17 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 10:20

Portarul Riccardo Piscitelli, 29 de ani, acum la Mezőkövesd, mulțumește de la distanță dinamoviștilor și spune că ar vrea să se întoarcă la București, la un meci al fostei echipe. „Poate, în viitor, cine știe?, voi reveni”, a spus italianul.

Dinamoviștii au puține momente de bucurie și de apreciere în ultima perioadă. Loviți de diverse probleme financiare, atacați de jucătorii străini pe care i-au avut la club, mulți dintre ei acționând în judecată gruparea la TAS sau la FIFA pentru a-și primi restanțe financiare sau drepturi trecute în contractele pe care nu și le-au dus la bun sfârșit, „câinii" au primit salutări din Antalya de la Riccardo Piscitelli. 

Portarul italian care a fost vreme de un an, între iulie 2019 - iulie 2020, la formația din Ștefan cel Mare, iar acum este titularul lui Mezőkövesd, noua formație a lui Steliano Filip.

Vlad Iacob deturnează atenția: „Sunt 4 cluburi în Liga 1 cu probleme mai mari decât la Dinamo!”
DINAMO
Vlad Iacob deturnează atenția: „Sunt 4 cluburi în Liga 1 cu probleme mai mari decât la Dinamo!”

Ricardo Piscitelli: „Mi-a priit la Dinamo" 

De-abia revenit după Covid, italianul a povestit pentru Gazeta Sporturilor că menține legătura cu fosta echipă, care i-a revitalizat cariera:

„Uneori, sunt în contact cu oameni ce-au fost la Dinamo, alteori, cu fanii, fie direct, fie îmi comentează la fotografii în social media. Dinamo va fi mereu o amintire frumoasă, în plan personal. 

Și, poate în viitor, cine știe?! Voi reveni... Am avut un an extraordinar la Dinamo. Nu doar în fotbal, ci și în afara sportului, în viața de zi cu zi, cu oamenii pe care i-am întâlnit, prietenii pe care mi i-am făcut. 

Mă voi întoarce în București în curând. Dinamo a fost prima experiență în străinătate pentru mine. Am spus «da» imediat după ce-am primit oferta, în 2019. Se poate spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-a priit tot ceea ce mi s-a întâmplat apoi".

Și Piscitelli a crezut în Cortacero

 Deplânge soarta dinamoviștilor: „Da, am urmărit situația, din păcate, s-a mers din rău în mai rău. Am sperat că situația va fi mai bună cu acei spanioli care au preluat echipa. Păcat că e și mai rău, a ajuns în divizia a doua, sper să revină curând și să se bată din nou la trofee. 

Da, încă sunt un «câine roșu», dacă ai fost cândva, o dată, vei rămâne pentru totdeauna. Păcat că n-am reușit să venim în zona de play-off în ediția 2019/2020, de aceea regret enorm. Un sezon în care am observat că poți bate pe oricine, poți pierde cu oricine."

VIDEO Gabriel Tamaș a fost prezentat la Concordia Chiajna: „Nu am fost căutat de Dinamo”

Citește și: 

Ovidiu Burcă dă afară 5 jucători importanți » Ce l-a înfuriat pe antrenorul lui Dinamo

Ruptură totală la Dinamo » Zăvăleanu și Vlad Iacob nu se mai înțeleg deloc! GSP a aflat de unde a pornit conflictul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează