FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA CONSTANȚA

VIDEO Fanii lui Dinamo, spectacol pe „Arcul de Triumf” » Atmosferă spectaculoasă la meciul cu Unirea Constanța

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 17:56 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 19:13

În primul meci oficial din 2023, contra Unirii Constanța, Dinamo a revenit pe stadionul „Arcul de Triumf”, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan au creat o atmosferă electrizantă.

Entuziasmați de rezultatele favorabile din celelalte meciuri ale etapei, dar și de anunțul privind noii acționari, aproximativ 3.000 de fani ai lui Dinamo au fost prezenți pe stadion și și-au încurajat favoriții.

Dinamo - Unirea Constanța 6-0 » „Câinii” au făcut scor pe „Arcul de Triumf”. Cum arată clasamentul din Liga 2
DINAMO - UNIREA CONSTANȚA 6-0
Dinamo - Unirea Constanța 6-0 » „Câinii” au făcut scor pe „Arcul de Triumf”. Cum arată clasamentul din Liga 2

VIDEO Atmosferă electrizantă la Dinamo - Unirea Constanța 6-0

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au cântat din primul minut și și-au împins de la spate favoriții. Iar jucătorii lui Ovidiu Burcă i-au răsplătit printr-o evoluție perfectă, marcând de patru ori în prima repriză.

Dinamo vrea să revină pe „Arcul de Triumf”

Înainte de reluarea sezonului, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, anunța că echipa alb-roșie are de gând să evolueze cât mai des pe „Arcul de Triumf”.

„Sper să fie prima dintr-o vești bune pe care le așteptăm în viitor. E ceva extraordinar că jucăm în București, pe arenă modernă, pe care fanii o merită.

Vom încerca să jucăm aici toate meciurile de acasă. Dar depindem de două aspecte. Federația de Rugby are prioritate. Și depindem de televiziuni, de programări. Dacă programările vor ține cont că vrem să jucăm acolo...  Pentru ca stadionul să poată fi folosit pentru rugby și fotbal, trebuie să există o zi de pauză între un meci de rugby și cel de fotbal.

La Giurgiu avem certitudinea că înregistrăm mici pierderi. În București, dacă fanii vin în număr cât mai mare, avem șansa să avem profit. Și fanii ar trebuie să se comporte civilizate, să nu se urce cu picioarele pe scaune. Scaunele oricum nu rezistă... Îi rog să fie atenți”, a spus Vlad Iacob pe 18 februarie.

Citește și:

Noii acționari de la Dinamo NU dau niciun ban! Speră să vândă clubul pe bucăți și le-au dat un mesaj incredibil jucătorilor

Mihai Stoica o vrea pe Dinamo în play-off, dar lansează un avertisment: „Locurile 4 și 5 nu pot promova!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Lucian19761976
Lucian19761976  •  28 Februarie 2023, 08:26

Vorbiti doar de echipe din bucuresti. De uta nu aratati nmk. Sunt intre 9000-12000 de spectatori la fiecare meci care canta fac spectacol 90 de minute. Nu se arara un prim plan cu galeria microfoanele sunt date Pe minim sa nu se auda nmk…… penibil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează