FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA CONSTANȚA 6-0

VIDEO Dinamo - Unirea Constanța 6-0 » „Câinii” au făcut scor pe „Arcul de Triumf”. Cum arată clasamentul din Liga 2

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 18:40 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 18:52

La primul meci oficial din 2023, Dinamo a făcut scor cu Unirea Constanța, 6-0, în etapa 17-a din Liga 2 și continuă cursa pentru un loc în play-off. 

După anunțul privind noii patroni, Dinamo s-a distrat pe stadionul „Arcul de Triumf” cu Unirea Constanța, ultima clasată, club care a strâns cu greu un lot pentru a doua parte a sezonului. 

Dinamo, victorie categorică în Liga 2: 6-0 cu Unirea Constanța 

Elevii lui Ovidiu Burcă au început tare meciul, iar în minutul 9 aveau 2-0, după golurile marcate de Răzvan Patriche (6) și Daniel Iglesias (9). Până la pauză, „câinii” au mai punctat de două ori. Ahmed Bani a punctat din penalty, în minutul 39, după ce s-a repetat execuția, iar Ghezali a făcut 4-0 (43). 

După pauză, Dinamo a controlat jocul și au mai punctat de două ori, prin Iulian Roșu (66) și Valentin Borcea (87). 

După această victorie, Dinamo ajunge la 27 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău (locul 6). Unirea Constanța e ultima în Liga 2. cu 12 puncte.

Clasamentul în Liga 2

FINAL. Dinamo - Unirea Constanța 6-0

  • min. 87: GOL Dinamo. Valentin Borcea punctează și el. A marcat cu o execuție spectaculoasă, de la 20 de metri 
  • min. 66: GOL Dinamo. Iulian Roșu marchează cu un voleu, de la 8 metri
  • min 60: Dinamo domină jocul, dar nu și-a mai creat ocazii periculoase
  • min. 46: A început repriza a doua
  • min. 45: Pauză
  • min. 43: GOL Dinamo! Ahmed Bani a pătruns în careu și a pasat pe jos, în fața porții. Ghezali a reluat din prima, cu latul, mingea a lovit bara transversală și a intrat în poartă
  • min. 39: GOL Dinamo. Ahmed Bani transformă al doilea penalty
  • min. 38: Ahmed Bani ratează un penalty. Arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că un jucător de la Unirea Constanța era în careu în momentul execuției
  • min. 9: GOL Dinamo. Dani Iglesias face 2-0. Spaniolul s-a infiltrat printre fundașii adverși și reia cu capul din 6 metri
  • min. 6. GOL Dinamo. Răzvan Patriche deschide scorul cu o lovitură de cap din 6 metri, după un corner
  • min. 1: A început meciul
  • min. 2: Unirea Constanța are prima ocazie a meciului. Robert Tudor a fost angajat în adâncime, a preluat excelent și a șutat de la 14 metri, din unghi. Oncescu a reținut în doi timpi

Dinamo - Unirea Constanța, echipele de start: 

Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Șerban - Iglesias, N. Roșu, I. Roșu - Borcea, Ghezali, Bani
Rezerve: Dujmovic, Demici, C. Țîră, D. Irimia, Cune, A. Irimia, G. Larrucea, Delciu, A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Constanța: Moroz - V. Tătar, L. Ciontea, M. Gîrcoveanu, C. Ivan, Bîrnaz - N. Passi, M. Potecea, V. Mitrea - R. Tudor, D. Massaro
Rezerve: D. Lupescu, D. Ciobanu, Ion Ronaldo Constantin, V. Călin, B. Arseniuc, A. Giulescu, G. Elisei, A. Crestează
Antrenor: Dacian Nastai 

Apariție surpriză: Leo Strizu a venit să vadă Dinamo 

Leonard Strizu (55 de ani), antrenorul din acte al celor de la FCSB, a asistat la partidă. Acesta a venit pentru a-i vedea la lucru pe tinerii jucători de la Unirea Constanța. 

Tehnicianul roș-albaștrilor a oferit și o scurtă declarație: „Nu știu cum arată stadionul, acum o să îl văd și eu pentru prima dată. Nu am mai fost la vreun meci din Liga a doua al lui Dinamo. Poate are noroc și promovează în prima ligă. Este o echipă de tradiție.  

Băieții de la Unirea Constanța abia s-au adunat. Cred că Dinamo va câștiga. Nu am nicio informație despre Dinamo și nici nu i-am urmărit până acum”. 

Chestionat în legătură cu noua conducere de la Dinamo, tehnicianul vicecampioanei a replicat: „Nu știu despre ce este vorba. Nu pot să răspund”. 

Citește și: 

Noii acționari de la Dinamo NU dau niciun ban! Speră să vândă clubul pe bucăți și le-au dat un mesaj incredibil jucătorilor

Acționari noi, obiceiuri vechi » În lipsa banilor, tot suporterii fac investiții în club

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
freddy
freddy  •  01 Martie 2023, 12:31
Postat de guimaraes1.0 pe 28 Februarie 2023, 00:21

Daca nu te intereseaza divizia b asa cum o numesti atunci ce cauti cu comentarii pe aici la divizia b flinstone?mai esti si mincinos pe langa prost?ba nu stiu cum se face dar constat ca toti gigistii care postati pe aici aveti dpdv al calitatii caracterului vostru 2 elemente de baza indestructibile:minciuna si prostia.iar in baza celor afirmate de mine am exemple de gigisti postaci arhicunoscuti de tot siteul ca fiindmincinosi si prostalai cu duiumul.sunt sigur ca-ti vor oferi altii exemple cu"vedetele"in acest domeniu ale siteului inaintea mea.:-)

Trec peste jigniri și îți promit un lucru. Dacă nu o sa te vad pe articolele despre meciurile noastre, îți PROMIT ca nu o sa comentez pe articolele despre meciurile lui Dinamo. Ce zici? Poți face asta?

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  28 Februarie 2023, 08:28
Postat de Catalynn..__ pe 27 Februarie 2023, 19:09

Bravo Vansoitan, iar ti-a ieșit “pronosticul”! :-))) Bă io tot îți spun ca ești cobea FC fcsb, practic tot ce zici iese pe dos, prin urmare, deși situația DDB este disperata pe plan finaciar, pt ca tu dai sigur falimentul cred ca nu doar ca nu vor falimenta ba chiar vor avea surplus! :-)))

steauadinliga1  •  27 Februarie 2023, 23:32 bai tibi iq 33,cand naiba ti-am spus eu ca am 37 de ani sau ca l-am prins pe lacatus jucand? acum serios. stiam de prima data fix acum 10 ani cand am intrat prima data pe gsp ca stau la discutii doar cu bosorogi. ......UITE CE MINCINOS

paolo15
paolo15  •  28 Februarie 2023, 04:16
Postat de freddy pe 27 Februarie 2023, 22:23

Nu mi face procesul etapei și sinteza la divizia B ca nu ma interesează. Cat timp stați acolo, va puteți juca de a Steaua cât doriți. O sa se sature și altii ca i încurcați pe acolo. Ești fix ca ambasadorul Rusiei la ONU. Repeți o minciuna pana ajunge lumea sa o creadă. Cat despre Dinamo, poate sa se desființeze. Fix pix.

Respect!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează