FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA SLOBOZIA

VIDEO + FOTO 3 detalii de la Dinamo - Unirea Slobozia » „Câinii”, în negru pentru Cătălin Hîldan, administratorul echipei a fost luat la rost de fani + Antrenor surpriză prezent în tribune

Articol de , - Publicat marti, 04 octombrie 2022 17:19 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 17:25

Dinamo s-a deplasat în premieră la Giurgiu în postura de gazdă, pentru meciul din etapa a 8-a, cu Unirea Slobozia, formație ce a impresionat în startul sezonului din Liga 2. 

Dinamoviștii, care în mod obișnuit evoluează într-o ținută complet roșie pentru meciurile de „acasă”, au ales să joace contra Sloboziei în negru. 

Etapa #8. Oxigen pentru „câini” » Golul lui Pop îi aduce 3 puncte uriașe lui Dinamo în duelul cu Slobozia! Toate rezultatele + clasamentul
Etapa #8
Etapa #8. Oxigen pentru „câini” » Golul lui Pop îi aduce 3 puncte uriașe lui Dinamo în duelul cu Slobozia! Toate rezultatele + clasamentul

Dinamo, în negru în memoria căpitanului Cătălin Hîldan 

Asta pentru că miercuri, 5 octombrie, se împlinesc 22 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan. 

Și pe tabelă a apărut înaintea meciului un mesaj însoțit de chipul „Unicului Căpitan", cel care apare de câțiva ani și pe tricourile bucureștenilor. 

De asemenea s-a ținut un moment de reculegere, în timp ce jucătorii au intrat pe teren cu un banner pe care scria „Cătălin Hîldan, Unicul Căpitan”. 

Pentru cine a venit Mihalcea?

Plecat prematur de la Chindia Târgoviște, Adrian Mihalcea a venit la Giurgiu pentru a urmări partida dintre Dinamo și Unirea Slobozia. Fostul fotbalist i-a pregătit timp de doi ani pe ialomițeni și a fost într-o scurtă aventură și pe banca tehnică a „câinilor". 

Numele său a fost însă vehiculat ca posibil înlocuitor pentru Ovidu Burcă, în cazul în care rezultatele lui Dinamo nu se vor îndrepta.

+3 FOTO

Două șaorma pentru un bilet

Cu ceva mai mult de 15 minute înaintea meciului, la stadion și-a făcut apariția și Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo. Imediat, tânărul oficial al „câinilor" a fost luat în primire de suporteri, care i-au reproșat prețul prea mare pentru un bilet la tribuna 1, adică 40 de lei: 

„20 de lei e o șaorma. Totul a fost scump. N-avem ce face. Plus că la Clinceni era 10 lei intrarea generală și tot nu s-a umplut stadionul", a replicat Iacob. 

Pentru acest meci, „câinii" aveau la un moment dat scoase la vânzare și bilete la peluză, pentru 15 lei, numai că stadionul din Giurgiu nu are aviz ISU și pentru acea parte a stadionului. În cele din urmă, la meci nu a fost niciun suporter în acea peluză. 

Citește și:

Dezvăluire incredibilă » A fost păcălit să semneze cu Dinamo: „Credeam că o să merg la ei, apoi am văzut biletul spre București. Am plâns toată noaptea”

Ovidiu Burcă se ia de jucătorii care s-au retras de la Dinamo: „Copiii ăștia au niște repere false”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  04 Octombrie 2022, 22:43

Cel mai important detaliu e victoria!

hristo33
hristo33  •  04 Octombrie 2022, 18:43
Postat de anticenzuralasport pe 04 Octombrie 2022, 17:47

Dinamo- lobozia este cea mai frumoasa metafora de când există GSP !!!

Trandafire ai prins curaj. Stai toata ziua aici, flori cand mai vinzi ofilitul3.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  04 Octombrie 2022, 17:47

Dinamo- lobozia este cea mai frumoasa metafora de când există GSP !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează