FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Omagiu pentru „Unicul Căpitan” » Ce pregătește Dinamo la meciul cu Slobozia, la 22 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan

Cătălin Hîldan
Cătălin Hîldan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 17:29 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 18:06

Dinamo va juca într-un echipament special la meciul de acasă cu Unirea Slobozia, gestul reprezentând un omagiu adus lui Cătălin Hîldan. 

În etapa #8 din Liga 2, Dinamo o înfruntă marți, 4 octombrie pe Unirea Slobozia. Partida ce se va disputa la Giurgiu este una cu puternic impact pentru fanii „câinilor”, deoarece la numai o zi distanță, pe 5 octombrie, se împlinesc 22 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan. 

Când ar putea începe demolarea stadionului Dinamo » Comunicat de ultimă oră
DINAMO
Când ar putea începe demolarea stadionului Dinamo » Comunicat de ultimă oră

Astfel, dinamoviștii au decis să-i aducă un omagiu „Unicului Căpitan” și să evolueze într-un echipament special de culoare neagră, cu chipul lui Hîldan la meciul cu Slobozia. 

Tricourile vor fi folosite exclusiv la acest meci, apoi vor fi scoase la licitație, prețul de pornire urmând a fi 400 de lei. În total, vor fi 31 de tricouri de joc și 3 de portar. 

Dinamo, omagiu pentru Cătălin Hîldan la meciul cu Unirea Slobozia

„Au trecut 22 de ani de când orice început de octombrie ne duce pe noi, dinamoviștii, cu gândul la o zi neagră, sumbră, așa cum au fost și ultimii ani ai clubului nostru. Pe 5 octombrie 2000 ne-am pierdut Unicul Căpitan și probabil că unii dintre noi și-au pierdut speranța. 

Aveți încredere, câinilor, că vom face un Dinamo mai mare ca oricând, pentru Cătălin, pentru generațiile următoare, pentru ca el, de acolo, din ceruri, să fie mândru de moștenirea lui. Clubul are nevoie de voi mai mult ca oricând, iar Cătălin merită prezența voastră în număr cât mai mare. 

Vă aștept la Giurgiu alături de cei care l-au prețuit mereu - de peluza lui - să-l omagiem așa cum se cuvine și totodată să mai punem o piatră la edificiul unui mare Dinamo”, a fost mesajul aministratorului special Vlad Iacob pe pagina de facebook a clubului. 

22 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan

Pe 5 octombrie 2022 se împlinesc 22 de ani de când Cătălin Hîldan a decedat pe teren.

În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a retras tricoul cu numărul 11, iar fanii din Peluza „Cătălin Hîlda”n cântă la fiecare meci în memoria ”Unicului Căpitan”.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Am vrut să fiu acționar la Dinamo. N-au fost de acord cu ce am propus, m-am retras elegant”

Citește și alte știri din Liga 2: 

Dumitru Dragomir a vrut să investească la Dinamo: „Am propus să vin eu și cu încă 9 inși”
Dinamo
Dumitru Dragomir a vrut să investească la Dinamo: „Am propus să vin eu și cu încă 9 inși”
De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960! Subiectul nu mai e de actualitate”
DINAMO
De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960! Subiectul nu mai e de actualitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Becman99
Becman99  •  01 Octombrie 2022, 08:16

Unicul român !

istet10
istet10  •  30 Septembrie 2022, 22:38

Dumnezeu sa-l odihneasca! Se exagereaza. Ce titluri ar trebui sa primeasca Nunweiller, Lucescu, Dinu ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează