FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE „Telenovela Dinamo”, episodul final » Șerdean ar fi de acord să vândă, dar încrederea e minimă. Cine și ce ar fi tulburat negocierile

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 11:15 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 12:58

Tratativele privind cedarea/preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo a ajuns într-o nouă fază. „Telenovela” este pe final, iar astăzi ar trebui să se ajungă la un deznodământ. Mai ales că suflarea roș-albă este intrigată de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

UPDATE 12:30 » Reacția lui Ioan Andone: „M-aș bucura să vină”

Ioan Andone a avut o primă reacție pentru GSP.ro vizavi de situația creată. Fostul căpitan și antrenor al lui Dinamo, campion în mai multe rânduri cu „câinii” în ambele posturi, a fost amuzat, inițial, când a fost chestionat vizavi de subiect. 

„Doamne, Doamne! M-am întâlnit cu Țălnar la o cafea, pe lângă mine și atâta tot. De aici și până la a spune... Da, îi cunosc pe băieții de la One, pe Victor, pe Andrei, dar nu m-am întâlnit cu ei. Nu am vorbit cu ei, nu m-au întrebat despre Dinamo. 

Deci nu aveam ce să la spun. E clar? M-aș bucura să intre la Dinamo. dacă cumva se va face. Eu cu Țălnar m-am întâlnit pentru cu totul altă treabă, nu de Dinamo. Cât despre Dinamo, am mai dat o mână de ajutor cândva și s-a înțeles altceva. Când te întreabă unul «Ia spune, aia, aia», tu zici «Asta e, poftim situația». Dar dacă nu am vorbit cu nimeni?! Mi-e groază de ceea ce se întâmplă, la ce s-a ajuns”, a reacționat Andone pentru Gazeta Sporturilor.

O nouă rundă de tratative pentru vânzarea lui Dinamo

Ultimele informații furnizate din cadrul negocierilor specifică faptul că Dorin Șerdean ar fi de acord, în principiu, cu planul elaborat de reprezentanții lui Dinamo și ai investitorilor dispuși să finanțeze clubul, lider fiind cei de la „One Tower”, urmând să fie o ultimă discuție în această după-amiază. 

Au fost stabilite data și ora meciului Dinamo - CSA Steaua! „Militarii” au prezentat afișul partidei: „Eternul derby”
Dinamo - CSA Steaua
Au fost stabilite data și ora meciului Dinamo - CSA Steaua! „Militarii” au prezentat afișul partidei: „Eternul derby”

Dar chiar dacă au vești mai bune dinspre Șerdean - care, oricum, a mai transmis că este de acord cu cedarea acțiunilor la un anumit preț, apoi s-a sucit! -, dinamoviștii trebuie să-i convingă, mai nou, pe cei de la „One Tower” să-și mențină interesul pentru afacere.

Prea multe negocieri strică!

Conform informațiilor GSP, reprezentanții colosului imobiliar au avut o discuție deunăzi cu foștii dinamoviști Cornel Țălnar și Ioan Andone, existând o întâlnire în acest sens. Iar cei de la „One Tower” sunt nemulțumiți de tergiversarea tratativelor și de mega-expunerea propriei companii în aceste tratative extinse. 

„Nu le place să intre la târguială. Șerdean e nemulțumit de ceea ce a făcut Țălnar, fără să-l consulte! Este detașat de el. Când au zis că rezolvă pe o parte, trebuie să revină să repare pe alta”, au transmis cei implicați în negocieri.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și: 

Dinamo se mută iar! Pe ce stadion vor evolua „câinii”: două variante principale

Dan Alexa, interviu pentru GSP: „Am învățat să nu mai aleg cu inima! La Dinamo e și mult balastru în galerie” + Declarație de dragoste pentru Rapid: „În inima mea toată viața”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
cdba3133
cdba3133  •  02 Septembrie 2022, 11:20

Dinamo nu se vinde. O sa moara asa cum o sa apuce. Ordinul este evident.

istet10
istet10  •  01 Septembrie 2022, 23:45
Postat de paolo13 pe 01 Septembrie 2022, 14:33

6-0! Ai vreo fobie?

Are lipsa de creier.

istet10
istet10  •  01 Septembrie 2022, 23:42
Postat de creeperno807 pe 01 Septembrie 2022, 22:45

N-a avut treaba Talnar, problema e ca ultima oferta a lui One era de 400 mii de euro, in mai multe transe. Serdean se numea Negoita 2 daca accepta asa ceva

La ce datorii are Dinamo, se mai incurca la 150000? Investitorii astia vor sa cumpere, sa plateasca primele transe din datorii, sa vanda terenul ( cu mult mai mult fata de ce i-a costat achizitia si datoriile platite) si mai apoi pa Dinamo.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează